no, danes sem imela pravi krst (pa se obhajilo zraven :č ) pod Krvavcem Najprej gledala jadralne padalce in nato zagledala cesto 1 cm od moje glave...
V glavnem prvic sem "dobro" padla(in ne vem zakaj, kako... )... Ob vseh odrgninah, ki se zdaj veselo napijajo v propolisu, me malce skrbi, ker sem s trebuhom zelo močno priletela na belanco ...Tako, da minutko nisme mogla drugega kot zvijati se in hlastati za zrakom...
Kmalu je bilo sicer okej in naredila sem se 50 km do doma in sem se ziva...Koleno je modro, trebuh pa izgleda okej .
A bi me moglo kaj skrbetč Ima kdo kaksne podobne izkusnje in kako se je iztekloč
js sm si v žaucu na onmu bicikl parku roko zlomu, sm pa tolk prletu na tla d eno minuto nism mogu dihat, pa še pol me je ceu prsn koš boleu kako uro pr dihanju
1.)če ti je slabo še sedaj = problem 2.)če se ti vrti ko hitro vstaneš = problem 3.)če bruhaš = pi.....ja 4.)če je blato temno ali črno = enako kot zgoraj
od 1 -4 zahteva dohterja
če pa ni nič od tega, potem.., potem pa vidiš kako je bilo nam fantom, ko smo se pretepali med sabo za naklonjenost katere lepe deklice in si delili brce in udarce, ter včasih sapo lovili in si mislili: "presneta baba.., a mi je bilo treba tegač"
Ponavadi je večji problem s sklepi, v tvojem primeru koleno, tako da bl pazi na to, kako se to zdravi. Udarci v trebuh ponavadi niso problematični, oz je ponavadi takoj tako hudo, da veš da je pi...rija.
Še sem živa Fausto: sem skuhala že preden sem šla na kolo ZZZ, Mitja: hvala za komentarje
Čutim trebuh (mišice), ko hodim ali preveč premikam trup :č (no, žal ne samo trebuha, ampak kar večino telesa)... Pa slabotna sem že cel dan, a mislim, da je to del okrevanja po pristanku včeraj in da bom preživela
Uspešno ste se registrirali. Na vnešen e-mail naslov smo vam posredovali povezavo za potrditev registracije.
Registracija uspešno zaključena. Samodejno ste bili prijavljeni v portal.
Forum komentiranje
Trenutno še nimate dovoljenja za komentiranje objav na forumu. Za aktiviranje posredujte uporabniško ime na info@bicikel.com.
Mali oglasi
Trenutno še nimate dovoljenja za dodajanje in komentiranje malih oglasov. Za aktiviranje posredujte uporabniško ime na info@bicikel.com.
Mali oglasi
Uporabniku omogočamo istočasno objavo največ 3 malih oglasov. V primeru, da bi želeli imeti objavljenih več malih oglasov istočasno, je potreben vpis na vročo stran. Za več informacij nam lahko pišite na info@bicikel.com.
Komentiranje novic
Trenutno še nimate dovoljenja za komentiranje novic. Za aktiviranje posredujte uporabniško ime na info@bicikel.com.
V glavnem prvic sem "dobro" padla(in ne vem zakaj, kako...
Kmalu je bilo sicer okej in naredila sem se 50 km do doma in sem se ziva...Koleno je modro, trebuh pa izgleda okej .
A bi me moglo kaj skrbetč Ima kdo kaksne podobne izkusnje in kako se je iztekloč