Električno kolo

Domov > Forum > Električno kolo

Električno kolo

SORTIRAJ PO:
__ziga__ 02.04.2012 20:04

Zanima me, če kdo ve kje bi se dalo probat električno kolo? Premišljujem da bi si ga v dalnji prihodnosti kupil za jutranjo vožnjo v službo/faks, ampak me najprej zanima če res tko leti kot pravjo:D

KAVITATOR+ 02.04.2012 21:18

Povprašaj pri ENergijabikes. Sem ga mal fural in je dobra zadevca

Če bi malo cene spustili bi si kaj takega vzel za službo oz vožnjo namesto avta (poletni čas)

__ziga__ 02.04.2012 21:29

No sej zato bi ga tut jst uporabljal, računam predvsem na to da ne zašvicaš glih takoj, obenem si pa z mn vložene energije hitrejši.

KAVITATOR+ 02.04.2012 21:38

greš v bolših cunah nanj in potem po opravkih. Ta ima 28 ali 29km/h top speed. DEla pa ko poganjaš in lahko ga tut več nagoniš. Tezak je ko cent smao ne občutiš ( v klanec in čelni veter je enaka hitrost...edin več štroma požre).

Zastonj vožnja,ni problema za parkiranje...prihodnost je gotov v tej smeri.

tomispeed 04.04.2012 23:32

Cult na Lavrici,  dober in prijazen zgovoren prodajalc , proda ti vse kar rabiš in ne rabiš, pol te pa še na bankomat pošlje z njihovim testnim električnim kolesom..zanimiva zadeva

__ziga__ 04.04.2012 23:44

Danes probal e-bike pri Energiji. Super zadeva, res neverjetno kolko ti pomaga, idealno za vožnjo po opravkih oz. v službo:) Samo neki časa bo še treba počakat, da postanejo cenejši.

felx 28.08.2014 12:43

Ena stvar mi ni jasna pri teh novih električnih MTB-jih (neki KTM-jev in LaPierrejev je na bolhi) - kje za vraga se namontira bidon?

pinjo73 28.08.2014 13:47

Jaz sem imel na svojem pedelec-u  original navoj za nosilec bidona. Če pa ne bi imel; pa bi si ga sam naredil...po vsej verjetnosti na zgornji strani cevi.

uploaded

uploaded

Na tistih KTM-jih (na bolhi), teh navojev nisem opazil.

pyer 28.08.2014 19:17

tule si poglej el. kolesa, če si pa vešč vsaj malo, pa si ga lahko sam narediš mežik, so pa tista z bolj vzdržljivo baterijo zelo draga jok

www.elektricnakolesa.si/

www.elektroart.si/elektricna- kolesa/

GHOST.SPORT 29.08.2014 11:14

Vabimo vas, da se oglasite v naši trgovini GHOST.SPORT v Mariboru, kjer lahko preizkusite kolo GHOST E-HYBRIDE SE 29 COMP na električni pogon BOSCH 250 W, ki omogoča štiri stopnje pomoči pedaliranja ter funkcijo WALK za strmejše vzpone, v primeru, da je potrebno sestopiti s kolesa.

uploaded

Več o kolesu najdete na naši FB strani GHOST . SPORT, lahko pa nas tudi pokličete na 040 637 009 ali pišete na elektronski naslov [email protected] in z veseljem bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja.

darre 08.03.2017 09:24

Živjo, da ne odpiram nove teme. Padla je ideja, da bi za ženo kupil elektro kolo, da bi se lahko skupaj vozila. Ali ima kdo kakšne izkušnje. Želja je, da bi z malo poganjanja prišla na Vršič. Zanima me, ali to sploh obstaja, kje bi se dalo mal sprobat itd. Vsak nasvet je dobrodošel.
lp 

Ban 08.03.2017 10:05

Imam tako izkušnjo. Za ženo sem si izposodil elektro kolo scott in ko sva šla na lokalni hrib z cca 6-7% naklonom je nisem mogel sledit, ker je bila zame prehitranasmeh Je pa to kolo omejeno glede hitrosti, baterija deluje do hitrosti 25 km/h, potem je pa nožni pogon. Je pa tako kolo precej težko in vidim prednost samo v vožnji v malo bolj strm klanec. Baterija je zdržala cca 60 km, 2x sva šla na ta 6 km klanec, ostalo bolj kot ne ravnina.

darre 08.03.2017 10:33

sej če grem mal okoli po mal razgibane z gorcem itak ne grem dost čez 25.
kje pa si si sposodil kolo?

Ban 08.03.2017 11:18

tukaj

www.kolesa-smole.si/testna-ko lesa/

darre 08.03.2017 11:37

hvala se bom probi kej zment

1
DODAJ ODGOVOR
SLEDI OBJAVI