Povprašaj pri ENergijabikes. Sem ga mal fural in je dobra zadevca
Če bi malo cene spustili bi si kaj takega vzel za službo oz vožnjo namesto avta (poletni čas)
No sej zato bi ga tut jst uporabljal, računam predvsem na to da ne zašvicaš glih takoj, obenem si pa z mn vložene energije hitrejši.
greš v bolših cunah nanj in potem po opravkih. Ta ima 28 ali 29km/h top speed. DEla pa ko poganjaš in lahko ga tut več nagoniš. Tezak je ko cent smao ne občutiš ( v klanec in čelni veter je enaka hitrost...edin več štroma požre).
Zastonj vožnja,ni problema za parkiranje...prihodnost je gotov v tej smeri.
Cult na Lavrici, dober in prijazen zgovoren prodajalc , proda ti vse kar rabiš in ne rabiš, pol te pa še na bankomat pošlje z njihovim testnim električnim kolesom..zanimiva zadeva
Danes probal e-bike pri Energiji. Super zadeva, res neverjetno kolko ti pomaga, idealno za vožnjo po opravkih oz. v službo:) Samo neki časa bo še treba počakat, da postanejo cenejši.
Ena stvar mi ni jasna pri teh novih električnih MTB-jih (neki KTM-jev in LaPierrejev je na bolhi) - kje za vraga se namontira bidon?
Jaz sem imel na svojem pedelec-u original navoj za nosilec bidona. Če pa ne bi imel; pa bi si ga sam naredil...po vsej verjetnosti na zgornji strani cevi.
Na tistih KTM-jih (na bolhi), teh navojev nisem opazil.
tule si poglej el. kolesa, če si pa vešč vsaj malo, pa si ga lahko sam narediš , so pa tista z bolj vzdržljivo baterijo zelo draga
www.elektricnakolesa.si/
www.elektroart.si/elektricna- kolesa/
Vabimo vas, da se oglasite v naši trgovini GHOST.SPORT v Mariboru, kjer lahko preizkusite kolo GHOST E-HYBRIDE SE 29 COMP na električni pogon BOSCH 250 W, ki omogoča štiri stopnje pomoči pedaliranja ter funkcijo WALK za strmejše vzpone, v primeru, da je potrebno sestopiti s kolesa.
Več o kolesu najdete na naši FB strani GHOST . SPORT, lahko pa nas tudi pokličete na 040 637 009 ali pišete na elektronski naslov [email protected] in z veseljem bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja.
Živjo, da ne odpiram nove teme. Padla je ideja, da bi za ženo kupil elektro kolo, da bi se lahko skupaj vozila. Ali ima kdo kakšne izkušnje. Želja je, da bi z malo poganjanja prišla na Vršič. Zanima me, ali to sploh obstaja, kje bi se dalo mal sprobat itd. Vsak nasvet je dobrodošel.
lp
Imam tako izkušnjo. Za ženo sem si izposodil elektro kolo scott in ko sva šla na lokalni hrib z cca 6-7% naklonom je nisem mogel sledit, ker je bila zame prehitra Je pa to kolo omejeno glede hitrosti, baterija deluje do hitrosti 25 km/h, potem je pa nožni pogon. Je pa tako kolo precej težko in vidim prednost samo v vožnji v malo bolj strm klanec. Baterija je zdržala cca 60 km, 2x sva šla na ta 6 km klanec, ostalo bolj kot ne ravnina.
sej če grem mal okoli po mal razgibane z gorcem itak ne grem dost čez 25.
kje pa si si sposodil kolo?
hvala se bom probi kej zment
Zanima me, če kdo ve kje bi se dalo probat električno kolo? Premišljujem da bi si ga v dalnji prihodnosti kupil za jutranjo vožnjo v službo/faks, ampak me najprej zanima če res tko leti kot pravjo:D