Živjo.
Za Slovenijo sicer ne vem kje bi se jih dalo dobit, sem jih pa videl vRoseversandkatalogu za 2012. Poštnina je 5.95€.
LDŽ
A ta sedež, ti je kdo priporočil?
Ne, nobeden mi ni priporočil samo s satraim sedezem nisem zadovoljen in bi menjal, zato se zanimam za ism.
*starim sedezem
Ta tema je bila pred kratkim:
ISM sedeži
Ja je bila sem pogledal sem poslal sporočilo pa nobenega odgovora dobil.
Gospoda, že vemo - ali imamo kakega prodajalca teh sedežev v Sloveniji?
LP
kakšne so izkušnje z temi sedeži,je kaj več uporabnikov,ne za triatlon pač pa cestno kolesarstvo?
@heronkakšne so izkušnje z temi sedeži,je kaj več uporabnikov,ne za triatlon pač pa cestno kolesarstvo?
pred 2 mesecema sem nabavil ISM PL 1.1.
sedaj ture 3h+ lahko vozim brez kakršnekoli bolečine, celo pot na aerobarih ali droppsih. Potreboval sem cca. 5 voženj, da sem se popolnoma privadil (v začetku imaš občutek, da je sedež preširok, da drgne ob stegno, prav tako je točka dotika drugje).
Močno priporočam! So pa dragi
@heronA si opazil kakšno razliko v udobju oz. v neudobju " tam spodaj " med verso in navadno različico? Namreč sam se odločam o nakupu novega sedeža, pa je ravno Antares versus regular glavni favort. Trenutno uporabljam Fizik Arione R7, kateri je prišel OEM na kolesu.
Jaz sem ga imel doma,preizkušal,udoben a preširok in nisem dobil tistega občutka in pa še znojil sem se,je pa res da spodaj nisem čutil nobene bolečine. Motila me je tudi obloga sedeža ker se nisem mogel pomikati,kar pa počnem odvisno od položaja in utrujenosti,načina vožnje. Potem pa sem vzel novega fizik antares versus . To je formula med sedeži,kasneje me je zmotila ta špica spredaj ki je ostra in sem se občasno zatikal če sem abzical in se potem nazaj usedel. Probal sem še antares r3 large,brez lukne team edition,to pa je fantastika in res dobro sedim na njem,
@matejnVersus je udobnejši,pomembna in to zelo,pa je obloga sedeža. Jaz sem bil trdno odločen da vzamem versus zaradi težav tam spodaj,ko pa sem tega vzel je bil kot ulit in pa širina. Ugotovil sem da manj kot 152 ne sme bit. Sem preizkušal tudi alianteja pa ni blo to to. Zmotilo me je tudi če se ne morem na sedežu prestavljat. Iskal sem starega antaresa versus ki je imel ,če se ne motim,še širši kanal a ga nisem mogel dobiti več. Pomembno vlogo pa igra seveda vložek na hlačah. Sam uporabljam z gelom vložek in to mi ustreza@heronA si opazil kakšno razliko v udobju oz. v neudobju " tam spodaj " med verso in navadno različico? Namreč sam se odločam o nakupu novega sedeža, pa je ravno Antares versus regular glavni favort. Trenutno uporabljam Fizik Arione R7, kateri je prišel OEM na kolesu.
Jaz sem ga imel doma,preizkušal,udoben a preširok in nisem dobil tistega občutka in pa še znojil sem se,je pa res da spodaj nisem čutil nobene bolečine. Motila me je tudi obloga sedeža ker se nisem mogel pomikati,kar pa počnem odvisno od položaja in utrujenosti,načina vožnje. Potem pa sem vzel novega fizik antares versus . To je formula med sedeži,kasneje me je zmotila ta špica spredaj ki je ostra in sem se občasno zatikal če sem abzical in se potem nazaj usedel. Probal sem še antares r3 large,brez lukne team edition,to pa je fantastika in res dobro sedim na njem,
Pozdravljeni
Zanima me kje se da v sloveniji dobiti sedeze ISM, vem da ze obstaja tema o tema a zal nisem na tistem forumu dobil nobenega odgovora.
Lp