Sedež ISM

Domov > Forum > Sedež ISM

Sedež ISM

SORTIRAJ PO:
tepihar 12.04.2012 00:38

Pozdravljeni

Zanima me kje se da v sloveniji dobiti sedeze ISM, vem da ze obstaja tema o tema a zal nisem na tistem forumu dobil nobenega odgovora.

Lp

JamesQ 12.04.2012 06:21

Živjo.

Za Slovenijo sicer ne vem kje bi se jih dalo dobit, sem jih pa videl vRoseversandkatalogu za 2012. Poštnina je 5.95€.

LDŽ

ANQUETIL 12.04.2012 07:20

A ta sedež, ti je kdo priporočil?

tepihar 12.04.2012 10:16

Ne, nobeden mi ni priporočil samo s satraim sedezem nisem zadovoljen in bi menjal, zato se zanimam za ism.

tepihar 12.04.2012 10:16

*starim sedezem

boyan64 12.04.2012 10:25

Ta tema je bila pred kratkim:

ISM sedeži 

tepihar 12.04.2012 10:44

Ja je bila sem pogledal sem poslal sporočilo pa nobenega odgovora dobil.

SlowBiker 05.07.2012 14:45

Gospoda, že vemo - ali imamo kakega prodajalca teh sedežev v Sloveniji? 

LP 

heron 18.05.2018 11:09

kakšne so izkušnje z temi sedeži,je kaj več uporabnikov,ne za triatlon pač pa cestno kolesarstvo?

seekyo 03.09.2018 17:10

@heron

kakšne so izkušnje z temi sedeži,je kaj več uporabnikov,ne za triatlon pač pa cestno kolesarstvo?

Prej sem na spodnji balanci lahko bil največ 20min preden sem dobil mravljince, pa tudi na zgornji je po slabih 2h že precej bolelo.

pred 2 mesecema sem nabavil ISM PL 1.1.

sedaj ture 3h+ lahko vozim brez kakršnekoli bolečine, celo pot na aerobarih ali droppsih. Potreboval sem cca. 5 voženj, da sem se popolnoma privadil (v začetku imaš občutek, da je sedež preširok, da drgne ob stegno, prav tako je točka dotika drugje).

Močno priporočam! So pa dragi

heron 03.09.2018 19:38
 Jaz sem ga imel doma,preizkušal,udoben a preširok in nisem dobil tistega občutka in pa še znojil sem se,je pa res da spodaj nisem čutil nobene bolečine. Motila me je tudi obloga sedeža ker se nisem mogel pomikati,kar pa počnem odvisno od položaja in utrujenosti,načina vožnje. Potem pa sem vzel novega fizik antares versus . To je formula med sedeži,kasneje me je zmotila ta špica spredaj ki je ostra in sem se občasno zatikal če sem abzical in se potem nazaj usedel. Probal sem še antares r3 large,brez lukne team edition,to pa je fantastika in res dobro sedim na njem,
matejn 03.09.2018 23:08
@heron
 Jaz sem ga imel doma,preizkušal,udoben a preširok in nisem dobil tistega občutka in pa še znojil sem se,je pa res da spodaj nisem čutil nobene bolečine. Motila me je tudi obloga sedeža ker se nisem mogel pomikati,kar pa počnem odvisno od položaja in utrujenosti,načina vožnje. Potem pa sem vzel novega fizik antares versus . To je formula med sedeži,kasneje me je zmotila ta špica spredaj ki je ostra in sem se občasno zatikal če sem abzical in se potem nazaj usedel. Probal sem še antares r3 large,brez lukne team edition,to pa je fantastika in res dobro sedim na njem,
A si opazil kakšno razliko v udobju oz. v neudobju " tam spodaj " med verso in navadno različico? Namreč sam se odločam o nakupu novega sedeža, pa je ravno  Antares versus regular  glavni favort. Trenutno uporabljam Fizik Arione R7, kateri je prišel OEM na kolesu.

heron 04.09.2018 07:01
@matejn
@heron
A si opazil kakšno razliko v udobju oz. v neudobju " tam spodaj " med verso in navadno različico? Namreč sam se odločam o nakupu novega sedeža, pa je ravno  Antares versus regular  glavni favort. Trenutno uporabljam Fizik Arione R7, kateri je prišel OEM na kolesu.

Versus je udobnejši,pomembna in to zelo,pa je obloga sedeža. Jaz sem bil trdno odločen da vzamem versus zaradi težav tam spodaj,ko pa sem tega vzel je bil kot ulit in pa širina. Ugotovil sem da manj kot 152 ne sme bit. Sem preizkušal tudi alianteja pa ni blo to to. Zmotilo me je tudi če se ne morem na sedežu prestavljat. Iskal sem starega antaresa versus ki je imel ,če se ne motim,še širši kanal a ga nisem mogel dobiti več. Pomembno vlogo pa igra seveda vložek na hlačah. Sam uporabljam z gelom vložek in to mi ustreza

1
DODAJ ODGOVOR
SLEDI OBJAVI