7.vzpon na golte

Domov > Forum > 7.vzpon na golte

7.vzpon na golte

SORTIRAJ PO:
dogma 16.06.2012 20:22

pa saj ne morem verjet jutri je vzpon na golte pa ne duha ne sluha o tem kljub temu da gre za enega najlepših pa najtežjih vzponov v sloneodločen

no če imo kdo željo lah mal pokomentira al pa kako slikco objavi od vzpona jutrmežik

lancearmstrong 16.06.2012 20:26

Dogma

če pa nimajo vsi traktorja,da bi se gor peljali naj prvo asfalt potegnejo potem bo pa tud narod več komentiral oz prišel...

tomyboy2 16.06.2012 20:31

Kot pravi Anže, se mu je danes MTB lepo pogrezal na makedamu, tako da je bolj slabo utrjen tisti odsek.

dogma 16.06.2012 20:39

pa valjda sj razumem vse to,je pa žalostno za tak vzpon bi si zaslužil dirko 1. razreda na pa takleneodločen

upam da vsaj en pride do cilja pa da kratek komentarzapečateno

Grinhorn 17.06.2012 06:27

Kva zdaj, jaz grem mal poškljocat nasmeh

glinšek32 17.06.2012 07:17

zna bit kr zanimiv tale vzpon letos xD 

Marek1515 17.06.2012 07:30
@tomyboy2:

Kot pravi Anže, se mu je danes MTB lepo pogrezal na makedamu, tako da je bolj slabo utrjen tisti odsek.

Potem v nobenem primeru ne bi šlo s specialko?

andrej74 17.06.2012 07:43
@Marek1515:
@tomyboy2:

Včeraj so na dirki po Sloveniji imeli sicer kratek makadamski del, ki pa je bil tako utrjen, da je zdržal dirko v obe smeri in še množico rekreativcev.
Če se hoče se lahko naredi kvaliteten makadam, seveda pod pogojem, da se cesto (polovico) zapre za ostali promet.

an_že 17.06.2012 07:47
@Marek1515:
@tomyboy2:

Bi mogoče šlo sam s kakšno hitrostjo bi pa prišel čez ta makedam pa nevem. Men se je MTB kar orng pogrezal pa včasih mi je zadno kolo kr fajn odnesl.

Grinhorn 17.06.2012 12:00

Uf, vroče je bilo danes tekmovalcem.

Prva dvojica pred koncem asfalta...

uploaded

TEX 17.06.2012 12:29

Kolk jih je kaj tekmovalo ? Tole bo pa Teki.

Grinhorn 17.06.2012 12:38
@TEX:

Kolk jih je kaj tekmovalo ? Tole bo pa Teki.

Tekmovalcev okoli 50. Ja, tole sta Grega in Dogša. Specialke pa traktorji nekje  v razmerju 20 proti 30... Bom kasneje objavil link do slik...

Grinhorn 17.06.2012 13:42

Evo nekaj slik :

www.mojalbum.com/grinhorn/vzpon-na-golte-2012

Milky 17.06.2012 20:42

Golte so res ena boljših dirk. Makedam niti ni bil tako grozen in tudi s specialko je šlo čisto v redu (če imaš nekoliko prilagojeno) potrebno je bilo biti previden na šodru, kjer je res na ovinkih kar malo zanašalo in tudi hitrost je bilo potrebno prilagoditi razmeram.  Za predlanskim rezultatom sem zaostal 2' 42. Se pa lahko pohvalim, da sem v cilj prišel pred drugim na zgornji sliki (Dogšo), - ker je imel na makedamu defekt. Če upoštevam uvrstitev (1. v kategoriji, 6. absolutno), sem lahko kar zadovoljen, čeprav sem upal, da mi bo uspelo priti gor pod eno uro.

Marek1515 17.06.2012 21:17
@Milky:

Golte so res ena boljših dirk. 

Si mislil napisati dražjih dirk?
Hvala lepa. Golte nikoli več. Še razpisa se ne držijo. 

mely 17.06.2012 21:38
@Marek1515:
@Milky:

Golte so res ena boljših dirk. 

Si mislil napisati dražjih dirk?
Hvala lepa. Golte nikoli več. Še razpisa se ne držijo. 

+1

extreme 17.06.2012 21:51

Vzpon na Golte je res lepa dirka, sam je pa predraga. Glede na ceno štartnine bi morali nuditi veliko več... Še pokalov ne morejo dat za tiste ki so na stopničkah.

eastok 17.06.2012 22:31

Moji vtisi iz današnje dirke:

-gumi defekt : minus (moja krivda oz. nima veze z organizacijo)

-nekdo iz KD Alpe mi je vrgel svojo Continteal torbico z rezervno zračnico in mi vsaj omogočil, da sem se  po cca. 10 min stanja premaknil iz makedama v cilj  : velik plus in hvala fantu za zračnico (mogoče kdo ve kdo je to bil?) 

-na progi sem srečal kar nekaj avtomobilov : minus

-hrana na štartu in na koncu : plus

-možnost povratka z gondolo zastonj: plus (meni je to prav prišlo, saj je bila guma ne ravno zelo napumpana)

-podelitev nagrad, nagrade in razglasitev: minus (težko je sicer dokazati, da nagrad ni bilo za 2200 EUR kot je bilo v razpisu, ampak žrebanja praktičnih nagrad pa zagotovo ni bilo)  

Za pomujeno je bila štartnina sorazmerno visoka .   

Milky 18.06.2012 08:54

Res je žalostno, da najboljše tekme zaserjejo. Mislil sem na traso. Cena, organizacija, nagrade in mogoče še kaj, pa je tisto kar marsikoga odvrne od udeležbe. Tudi jaz za drugo leto nisem prepričan, da bom prišel, če se ne bo kaj spremenilo. To je eden redkih vzponov, kjer se časi gibljejo okoli ene ure in je vsaj na koncu, tudi nekaj spodobnega klanca. Podobno so zasrali tudi krasno tekmo: Vzpon iz Snovika na Veliko planino. Zelo mi je bilo žal, da sem prvo tekmo izpustil, toda druga in tretja sta bili res krasni. Krasne nagrade, dobra konkurenca, lepa trasa itd... Potem pa je bilo vsako leto slabše. Dražja štartnina, manj nagrad, slaba organizacija in zato tudi slabša udeležba. Letos sem se odločil, da se tekme ne bom udeležil, saj hočejo za prijavo že 24€! Karte za terme Snovik, kar edino še dobiš, pa niti ne izkoristim. Tudi Kum je bil predlani podobno slabo organiziran, toda zaradi kritike tekmovalcev, so se lani že nekoliko izboljšali, upam da bo letos še boljše. Upam, da bodo organizatorji tekem spoznali, da z dragimi štartninami nič ne pridobijo, če se tekme udeleži nekaj deset tekmovalcev. Bolje je staviti na večjo udeležbo.

maf0 18.06.2012 15:04

Že drugo leto zapored razočaranje. Vse bolj se mi zdi, da je organizacija tega vzpona le še nujno zlo za organizatorje.

Spet, tako kot že lani ni bilo žrebanje nagrad. Če objavijo žrebanja nagrad v razpisu, potem to žrebanje pač mora biti. Lani je bilo rečeno, da bodo žreb opravili naknadno in nagrade poslali po pošti. Seveda od tega ni bilo nič. Lani jim je zmanjkalo majic, tudi te naj bi bile poslane po pošti, niso bile. Letos jim majic ni zmanjkalo (je bilo malo tekmovalcev). Še tri tedne pred vzponom je bilo na spletni strani objavljeno, da bo vzpon jeseni.

Uradnih rezultatov do sedaj (cca 24 ur po vzponu ) še ni objavljenih.

Skratka drugo leto bom prekleto razmislil, ali se mi sploh splača plačati 18€ za špagete in majico (ki pa po par pranjih ni več za v javnost).

Sem pa letos navkljub makadamu postavil lasten rekord, s čimer sem zelo zadovoljen.

montelli 18.06.2012 20:38

Jah, ne smete se hudovati zaradi defektov in zaradi slabe organizacije, saj je ta tudi posledica slabše udeležbe. Mislim, da se je po forumih kar lepo pisalo, da cesta ni ravno primerna za specialko, kar je bilo podkrepljeno tudi s fotografijami. Jaz se enostavno dirke nisem udeležil. Kdo se bo sekiral, ta vikend je že vzpon na celjsko kočo.

maf0 18.06.2012 22:09
@montelli:

Jah, ne smete se hudovati zaradi defektov in zaradi slabe organizacije, saj je ta tudi posledica slabše udeležbe. Mislim, da se je po forumih kar lepo pisalo, da cesta ni ravno primerna za specialko, kar je bilo podkrepljeno tudi s fotografijami. Jaz se enostavno dirke nisem udeležil. Kdo se bo sekiral, ta vikend je že vzpon na celjsko kočo.

Mislim,da je slaba udeležba posledia slabe organizacije in ne obratno,kot si napisal.
robertk6 18.06.2012 22:15

@Milky a mogoče voziš Ridley-a????

Jerryyy 18.06.2012 22:25
@robertk6:

sem se tudi sam spraševal, ker se lepo vidi da ima na "tavlki" šajbi. Hmm...zanimivo tudi, da zdrži brez pijače... :)

andrej74 18.06.2012 22:59
@Jerryyy:
@robertk6:

sem se tudi sam spraševal, ker se lepo vidi da ima na "tavlki" šajbi. Hmm...zanimivo tudi, da zdrži brez pijače... :)

Milky je ves čas na begu, ker ga že nekaj časa zasledujejo in lovijo strokovnjaki medicinci, ki bi mu hoteli pregledati njegov ustroj. Človek je medicinski fenomen in za časa življenja so te preiskave brezpredmetne. Potrebno bi bilo zarezati v bistvo. On pa se tega še kako zaveda.smeh

extreme 19.06.2012 15:13

Ali še ima kdo kaj fotografij od vzpona?

Grinhorn 19.06.2012 16:41
@extreme:

Ali še ima kdo kaj fotografij od vzpona?

Če kdo želi slike naj mi na zs pošlje email in številko s katero je tekmoval. Da ga poiščem med par sto slikami mi pomaga tudi kakšen dres in kakšno kolo je imel.

lp

_Alzy_ 19.06.2012 17:59

gallery.rrakun.com/sport/7-vzpon-na-golte/ nekaj slik je tudi tu.

Milky 20.06.2012 08:41
@robertk6:

Ja. Imel sem št. 20. Kje pa so slike, kjer se to vidi.

Grinhorn 20.06.2012 09:06
@Milky:
@robertk6:

Ja. Imel sem št. 20. Kje pa so slike, kjer se to vidi.

Pošlji mi na zs tvoj email pa ti jih pošljem :)

uploaded

1 2
DODAJ ODGOVOR
SLEDI OBJAVI