Otroci (nevarni) na kolesu

Domov > Forum > Otroci (nevarni) na kolesu

Otroci (nevarni) na kolesu

SORTIRAJ PO:
jurjur 28.06.2012 13:04

Zadnje čase se na cesti pojavljajo čisto majhni otroci, na mini biciklu, ki nima pedal, nima zavor(!) in nima povodca, da bi ga nekdo nadziral. Otrok veselo poganja po pločniku, ko dobi hitrost, pogleda nazaj mamo: uuu, kaksna blzina... in nekontrolirano zapelje na kolesarsko stezo ali cesto. Če ne bi na to vnaprej računal, bi me vsaj dva zanesljivo zadela, eden pa bi bil preblizu.

jankokocevje 28.06.2012 13:08

Ti bi jih dal pred kompjuter al kaj? Naj dirkajo mulci, mal popaziš in to je to

 

MKC 28.06.2012 13:55

Misliš poganjalčke? :D
Jaz bi krivil starša/skrbnika ne tako mladega otročička. 

jurjur 28.06.2012 13:56

Jaz jih definitivno ne bi dal na cesto.
Sem pa zadevo opisal kot nekaj novega. Navajen sem na skakanje pešcev pred kolo, izsiljevanje avtomobilistov, drugih kolesarjev in podobno.

Enkrat sem videl, ko je v mestu neka mama postavila otroka na tla. Otrok se je opotekel in presenetljivo hitro stekel iz pločnika med dvema parkiranima avtomobiloma na cesto, direktno v zadnje kolo biciklista, ki je vozil pred mano. Ker je otrok z glavo zadel v napere (bil je ravno toliko velik), je naredilo poiiing (skoraj kot v risanki) in ga odbilo nazaj na pločnik. Na srečo ni bilo nikomur nič, ampak kriv je bil kolesar. Čeprav je jasno, da otrok nima kaj iskati na cesti in pod nobenim pogojem ne bi mogel ustaviti. Ne zaradi hitrosti, ampak otroka ne moreš videti, če prileti med dvema avtoma.

porto 28.06.2012 13:57

hahaha tamali dirkajo.. sej prou.. k vidis otroka pac upocasnis..

 

holloB 28.06.2012 14:03

zmeraj je borba kdo bo močnejši, glasilke od fotra ali neustavljiv nagon malega da oddirja v poljubni smeri smeh

ko imaš sam otroke, se jih naučiš malo bolje predvidevati, tudi tam kjer jih prej nisi, pri meni je bilo vsaj tako..  mini biciklu brez pedal se sicer reče POGANJAČ kul

1
DODAJ ODGOVOR
SLEDI OBJAVI