MAK 2012 - ADVENTURE RACE

Domov > Forum > MAK 2012 - ADVENTURE RACE

MAK 2012 - ADVENTURE RACE

SORTIRAJ PO:
crntulipan 01.07.2012 13:37

image

Mestna avantura Kamnik se bo letos zgodila na vrhuncu poletja. Sobota sredi avgusta bo v Kamniku postregla z vsem, kar ima adventure race ponuditi, dogajanje v Kamniku pa bo popestrila tudi popoldanska tekma v MTB šprintih GT eliminator in nato še večerni spored na Kamfestu.

Mestna avantura Kamnik je adventure race tekmovanje za dvojice ne glede naspol. Imamo dve kategoriji, Mamut in Veronika. Skupna dolžina proge za Mamut je 40 km, skupna dolžina proge na Veroniki pa 80 km in vključuje sledeče športne discipline: MTB kolo, tek, pohodništvo, veslanje, plavanje, rolanje (ali skiro), mikroorientacija, discipline presenečenja. Dolžine so okvirne, ker je izbira poti odvisna od vsakega tekmovalnega para posebej. Proga NI označena, ni zavarovana s trakovi in ni ena in edina možna. Važno je le, da dvojica v pravilnem vrstnem redu obišče vse (ali čimveč) kontrolnih točk. Točke so označene na zemljevidu, ki ga dobiš pred štartom. Na zemljevidu je označena tudi športna disciplina do naslednje točke.
Štart bo skupinski za vsako kategorijo posebej, da bomo gledalci v cilju točno vedeli, kdo je prvi! Zbor bo v Kamniku pri ŠCRM (tako kot lani).

Štartnina za ekipo (dva tekmovalca) znaša ob prijavi do 6. avgusta 76 EUR v kategoriji Mamut in 90 EUR za kategorijo Veronika. Štartnina vključuje štartno vrečko, najem čolnov, vesel in rešilnih jopičev, spominsko majico, hrano in pijačo po tekmi, zemljevide in zavarovanje. Člani ŠKK plačajo 40 EUR na ekipo.

Obvestila in informacije bomo ažurno objavljali tudi na
FB strani ŠKK - www.facebook.com/skkamnik
uradni spletni strani MA - www.mestneavanture.si/


Kako je bilo lansko leto? POGLEJ VIDEO!> youtu.be/7YneG1SYO7c

crntulipan 12.07.2012 13:53

Prijave so odprte zato le pridno na www.mestneavanture.si in se prijavite.

Seveda bomo tudi letos poskrbeli, da bo promocijska vrečka čim bolj polna, vsak pa seveda dobi majico in topli obrok.

Po zaključku sledi tudi koncert v sklopu KAMFESTA.

Vabljeni! 

1
DODAJ ODGOVOR
SLEDI OBJAVI