Moški nad 45 let in ženske – 5 krogov = 13,5 km
Moški do 45 let – 8 krogov = 21,6 km
Kje pa gre trasa za profije?
@hybrid:Moški nad 45 let in ženske – 5 krogov = 13,5 km
Spremenili so: do 45 let 12 krogov...na polovici se jim pridružijo nad 45 let, ki imajo 8 krogov!
Kdo od rekreativcev lahko prevozi 12x Jelenov klanec?
@FAUSTO:@hybrid:Moški nad 45 let in ženske – 5 krogov = 13,5 km
Spremenili so: do 45 let 12 krogov...na polovici se jim pridružijo nad 45 let, ki imajo 8 krogov!
Plačaš štartnino?
10 eur
Prov bom pa sam z Otom...cepcem, ki je pri organizatroju dosegel, da se vozi 12 krogov!!:) No, še zmeri lahko častno odstopim...bolečine v želodcu pač pridejo nenapovedano.
Jst? Pa še kar nekaj jih poznam :)
Fausto kaj je to za ena dirka, da samo trije pišete o njej? Kaka gostilniška stava al kaj?
lPA
Sm jst tut mel mal tole ogledan, da bi se šu pelat...Sam k sem pa izvedu kakšen je spremenjen krog me je pa vse minil, razn tega da bi pršu gledat :)
@areh:Fausto kaj je to za ena dirka, da samo trije pišete o njej? Kaka gostilniška stava al kaj?
lPA
Ni denarja za oglaševanje!
Krog je kul...rouleur stuff...če bo šel kdo hitro bo imel občutek, da je v gardalendu:)
@FAUSTO:
jest tud ...no če se neb polomu..tko pa počivat v gipsu en mesec...
Škoda, ker sem glih na dopustu, pa tko mi leži ta krog.
Lahko kdo prosim nariše traso v Bikemap?
Nisem iz Kranja zato ne poznam trase, je Jelenov klanec tisti, v katerega je lani bil zaključek VN Kranja?
Ne. Jelenov klanec je v Preddvoru.
@FAUSTO:10 eur
v PDFju piše 15 eur.
A so že podražili? Kot kaže nas bo več kot dva!:)
Pridem, saj se končno poleg Jošta še kaj dogaja za amaterje v Kranju
Cilj pa je, da nisem zadnji - če enga dol dam , sem zmagal
@FAUSTO:A so že podražili? Kot kaže nas bo več kot dva!:)
Očitno. To je zagotovo zaradi dodatnih krogov. Kaj potem boš plačal štartnino?:)
Saj sem varčeval!
Se pozna na sliki.
@FAUSTO:
Jest na dol kadar češ
tud moja malenkost bo zraven,samo da bodo do takrat zalisci zrasli.
krog je 2,7km.... štart/cilj pred gimnazijo .. gre se na Jelena... torej ??? čez mest, dol po Mohorcu in gor na Jelena?? druge ne vidm, vsaj tako kratke ne?!? A je mest še zmeri razkopan (se mi ne da it pogledat)?? :)
to bo 'bruleska' :)
mi ga mamo 10x .. mlajši mladinci
@nemelk:krog je 2,7km.... štart/cilj pred gimnazijo .. gre se na Jelena... torej ??? čez mest, dol po Mohorcu in gor na Jelena?? druge ne vidm, vsaj tako kratke ne?!? A je mest še zmeri razkopan (se mi ne da it pogledat)?? :)
to bo 'bruleska' :)
Meni je na uho prišla sledeča trasa; Gimnazija proti krožnemu in potem desno mimo Kina Center do Prešernovega gaja, nato levo do Spara in tam levo proti Policiji. Pri policiji levo do krožnega in tam desno proti Zlatem polju, kjer na ležečem policaju (za Dovrtelom) zaviješ ostro levo nazaj po klancu navzdol (cesta k gre vštric z obvoznico) in spodej po stari cesti do krožnga in nato z nule po Jelenvmu klancu gor do Gimnazije.
Predvsem upam, da so bli moji viri napačni, ker takle krog skup spravt je pa tut kr nemogoče.
Tale trasa kar drži, bo pa res mal bolj na glavo...
A zato so tm za Dovrtelom nov asfalt položl. Tm se zmerj pelem k grem čez Besnco na "moj" Jamnik.
Mene ne bo , ker ni panoramskih razgledov. Pridem pa vse skup mal pogledat , če je trasa res prava zna bit zanimivo...
@tischler:Pridem, saj se končno poleg Jošta še kaj dogaja za amaterje v Kranju
Cilj pa je, da nisem zadnji - če enga dol dam , sem zmagal
js bi ti lah pomagal, da bi "zmagal" pa sm žal na dopustu... ti ga sam pržgi!!!! :-)
Tole je pa krog za Fausta, definitivno.
Letos tudi za rekreacijo!!
www.kolesarska-zveza.si/files/02_ock/tekmovalne_discipline/razpis_slo_r.pdf
12xčez Jelenov klanec??