Če lahko pod favorite napišemo tiste za katere bi najrajš videl, da zmagajo potem je v 1. vrsti Grega Bole in takoj zatem Božo pa Brajko :).
Od tujcev bi pa najbolj privoščil Greiplu in Gilbertu.
Kaj se bo pa dogajal na Box Hillu in potem v cilju bomo pa vidl kmal...
potem pa bi bilo nujno izpostavit tudi nedeljsko tekmo deklet, kjer bomo imeli tudi svojo predstavnico Polono!!!
Sem popravil, Je res da so klanci prehudi za sprinterje , kak je kaj višinski profil ?
hoj,
da ne pozabimo tudi na paraolimpijskih imamo enega predstavnika Pongrac Romana. Bomo navijali.
Groza čez dobre 3 dni je dirka, pa nikjer na netu višinskega profila trase!!!
Neki sem najdu, samo ne me držat za besedo ker ni iz uradnih ali poznanih strani.
road.cc/content/news/30829-updated-london-2012-road-race-course-proves-rumours-route-were-correct-profile
@darwin:
hoj,
da ne pozabimo tudi na paraolimpijskih imamo enega predstavnika Pongrac Romana. Bomo navijali.
Dobro da si ga omenil , mi lokalci že vemo , ostali pa sedaj.
Jaz navijam za naše, Cancellaro in Boasson Hagna. Če bodo pa klasični šprinterji, pa za Cava.
Jaz navijam za vse, ki niso Anglezi
@MihaMedica:
Neki sem najdu, samo ne me držat za besedo ker ni iz uradnih ali poznanih strani.
road.cc/content/news/30829-updated-london-2012-road-race-course-proves-rumours-route-were-correct-profile
Na prvo oko izgleda, kot da bodo šli 9x čez himalajo...ma ker je to v Angliji, bo to po mojem mnenju bolj "izi"... ;-)
Je pa vse odprto. Dolga trasa in v seštevku se višinci nabirajo.
Navijam za Božiča...v mednarodnem pa za mulca Sagana ;-)
Se pa bojim, da bo kar Cav s pomočjo Wigginsa in ekipe iz TDF...
Ce je tisto Box Hill, je to 9x 2.8km, 4-6% klanca, 140vm. Intervalcki :)
Upam, da Cavendish odšprinta Boleta!:)
Ja ta klanček je Box Hill. 1 krog naj bi imel 250m vzpona. Celotna trasa moške dirke pa 2.600m.
In imamo srebrno kolajno.
Legendarno 5.mesto Kralja!
@darwin:
hoj,
Bravo Pongi , nared nam kako veselje, no ja si ga že ,ko greš tja.
@vrhi:@darwin:
hoj,
da ne pozabimo tudi na paraolimpijskih imamo enega predstavnika Pongrac Romana. Bomo navijali.Bravo Pongi , nared nam kako veselje, no ja si ga že ,ko greš tja.
+1
twitter.com/janibrajkovic/status/228092615923490816/photo/1
Pizda, tale olimpiada je tud eno pranje denarja. ne vem kok milijard, pol morajo pa športniki na tleh spat, prostovoljci pa si delit skret z 20, tuš pa s 50 sotrpini.
A XC šteje, v temi ni podrobneje opredeljeno...
Zmagovalec cestne dirke Tom Boonen.
Zmagovalec v posamični vožnji na čas Fabian Cancellara.
@Zajebanec:Zmagovalec cestne dirke Tom Boonen.
Zmagovalec v posamični vožnji na čas Fabian Cancellara.
Stavim pivo, da se motiš pri obeh?
A je lahko še bolj grdo?
A se motim, ali res nacionalka prenaša kolesarsko dirko le od 11h do 11:15...?
To bi bilo le 15 minut po startu...???
@FAUSTO:O ti kurba prosneta ...A je lahko še bolj grdo?
Fusto lahko oceniš tukaj vse barvne oddtenke na Janiju, roza še mogoče manjka...
Se jih ne da...orkamadona...Cirkus Bohemia!
Dirka bo sigurno zanimiva .....
.... prvak bo zagotovo (85%) Anglež
...... naši ekipi pa veliko uspeha in upam, da bo kdo med 15.
..... sicer pa je naša ekipa prevč predvidljiva in jim trasa ne bo ležala,.... v ekipi bi morali biti "sveži" kolesarji, ki so letos že nanizali nekaj zmag in odličnih uvrstitev (pa da jih ne naštevam)....
Čas je za novo temo , trasa , favoriti,..