Vzpon na Mangart-2012

Domov > Forum > Vzpon na Mangart-2012

Vzpon na Mangart-2012

SORTIRAJ PO:
nadiža 06.08.2012 19:20

Opozorilo vsem resnim kolesarjem in ljubiteljem prekrasne neokrnjene narave, naslednjo nedeljo (19.8.2012) je na sporedu Kraljevski vzpon na Mangart. Vreme in dobra organizacija je zagotovljena. Se vidimo spodaj in nato na vrhu!

malizec 06.08.2012 19:28

ja sam se pred prijave cez internet naj porihtajo pa mogoce pridemo. Trenutno ne delajo, no vsaj jaz nisem dobil nobenega potrdila o prijavi na mail

ReepsaaG10807 06.08.2012 21:19

Jaz sem se prijavil prek interneta, nobenga maila nazaj. Sem pa klical na tel. št. ki je v razpisu in so mi razložili, da se pač prek neta prijaviš in plačaš na trr, ki je objavljen v razpisu. To naj bi bilo to.

Je pa malo čudno da nimajo nobenga povratnega maila.

Se vidimo. :)

KOŠPAC 07.08.2012 09:09

Sem se že prijavil in čakal na povratno pošto, pa ni bilo nič - ravno prav mi je prišla ReepsaaG-va informacija o postopku prijave in plačila.
Se vidimo.

pero05 07.08.2012 16:02

Ja tut jaz sem se prek neta prjavu in čakal povratni e-mail. Zdej vsaj vem kako poravnat zadevo.

Hvala za info. Se vidimo.

KOŠPAC 13.08.2012 08:48

Vreme nam kaže dobro, verjetno bo šlo celo brez rokavčko - mislim gor, ne dol. Komaj čakam nedelje, zame je to najlepši vzpon za cestake v SLO, posebno ko se prebiješ nad gozdno mejo (okolica, razgled, mir, ovce ..).

Druščina se vidimo!

tekacc 13.08.2012 16:18

Kdo proda štartnino? naj se javi na [email protected]

Hvala

vanuvo 15.08.2012 09:27

gre kdo z avtom iz lj in bi lahko pobral še mene?

riso 18.08.2012 17:57

Jutr pa akcija ;)

Prince 18.08.2012 19:32

keri šalabajzerji... pravilno se napiše MANGRT!!!!! Sam tolk, v bodoče!!!

k.r.e.g.l 18.08.2012 19:38

Inštitut za slovenski jezik ZRC SAZU (Slovenski pravopis 2001):
Mángart -a m, zem. i.(ȃ) |slovenska gora|: na ~u mángartski -a -o (ȃ)

Prince 18.08.2012 20:10

lej... pojdi v tiste konce, pa vprašej domačine kako je prav... naši vrli slavisti oz. jezikoslovci so vse skupaj malo poenostavili in nastala je tale zmešnjava... vrjemi... pravilno je Mangrt... ;-)

andrej74 18.08.2012 21:18
@Prince:

www.gore-ljudje.net/novosti/3 4206/

mangrt.com/mangrt/index.php

Ti si eden tistih, ki bi še tisto malo slovenščine, ki se v pogovoru uporablja rad spravil v koš.
Pogovorni jezik je smrt za obstoj jezika. Skrpucala vseh možnih kombinacij tujih jezikov pohabljajo našo materinščino.
Tok fensi z znortv zadregi

gijoto 19.08.2012 12:33

pozdravljeni

ali so že kakšni rezultati in kdo je zmagovalec letošnjega Mangarta

lp

cunego 19.08.2012 12:57
@Prince:

lej... pojdi v tiste konce, pa vprašej domačine kako je prav... naši vrli slavisti oz. jezikoslovci so vse skupaj malo poenostavili in nastala je tale zmešnjava... vrjemi... pravilno je Mangrt... ;-)

tle je ista fora ku za Tolmin, Bovec

Mangart je uradno pravilno, vsi pa rečejo Mangrt

Tolmin je uradno pravilno, vsi pa rečejo Tmin

Bovec je uradno pravilno, vsi pa rečejo Bc.

Tako nekako to gre...

ps: Nekdo je rekel; ponavljaj laž toliko časa, da postane resnica.

metgas 19.08.2012 13:47

Zmagal je Roglič,drugi Ikič.

lancearmstrong 19.08.2012 14:07

pa tale Roglič je včeraj zmagal na roglo danes Mangart mater a ga res ne more nobeden premagat kje je Tekavc pa ostali asi ,da jih tale mulo premaguje na tak način...

čestitke roglič letos pa pobira same zmage na znanih vzponih...kaj šele bo na Vršič

pitur 19.08.2012 14:55

Med elito se je vrnu tudi Kodermac,znan po odlični uvrstitvi izpred nekaj let v Dolomitih.
JUPPI!

gijoto 19.08.2012 15:01
@lancearmstrong:

pa tale Roglič je včeraj zmagal na roglo danes Mangart mater a ga res ne more nobeden premagat kje je Tekavc pa ostali asi ,da jih tale mulo premaguje na tak način...

čestitke roglič letos pa pobira same zmage na znanih vzponih...kaj šele bo na Vršič

mislim da je Roglič tudi absolutni favorit na Vršič 

mali je res talent ni kej

lp

riso 19.08.2012 18:03

Prekrasna tekma, mogoče malce prevroča za visokogorje :)

copi 19.08.2012 18:06
@gijoto:
@lancearmstrong:

lp

Če je pa res tak talent ga je pa škoda za rekreativne vzponenagubano čelo

_darko_ 19.08.2012 18:47
@copi:
@gijoto:
@lancearmstrong:

lp

Petr Sagan je eno leto mlajši pa mu ni potrebno zmagovat na rekreativnih vzponih.

Ruzanc 19.08.2012 19:03
@gijoto:
@lancearmstrong:

lp

Ekipni mladinski svetovni prvak v smučarskih skokih...

nadaljevanje kariere verjento preprečilo tole: www.mojvideo.com/video-primoz -rogatic-padec-planica-2007/69 4e4e44660c97c11e8e

Pa nesmetimo teme naprej.... 

SLIKA 19.08.2012 19:14
@_darko_:
@copi:
@gijoto:
@lancearmstrong:

lp

Petr Sagan je eno leto mlajši pa mu ni potrebno zmagovat na rekreativnih vzponih.

Res je se bi se kasen nasel zal je treb v kolesarstvu imet tud prave veze in financne sponzorje da te kam porinejo pa se potem se mora vse poklopit da ti uspge med profiji
copi 19.08.2012 20:40
@SLIKA:
@_darko_:
@copi:
@gijoto:
@lancearmstrong:

lp

Res je se bi se kasen nasel zal je treb v kolesarstvu imet tud prave veze in financne sponzorje da te kam porinejo pa se potem se mora vse poklopit da ti uspge med profiji

To pa sploh ni res trenutno najobetavnejši Slovenski kolesarji kategorije st. mladincev in mlajših članov so v večini otroci delavskih družin.

boyan64 19.08.2012 21:04
a spet je raztural naš letošnji zmagovalec?
jošt, alpe, mangart.....
gijoto 19.08.2012 21:19
@boyan64: a spet je raztural naš letošnji zmagovalec?
jošt, alpe, mangart.....

pa včeraj še zmagovalec skoka na Roglo

giovanni 19.08.2012 21:21

Pa še ene par tekem ste pozabil.U bistvu mislim, da povsod zmaga kamor pride.

Čestitke!,samo tako naprej. 

tomythekid 19.08.2012 21:28
@_darko_:
@copi:
@gijoto:
@lancearmstrong:

lp

s to razliko, da se je primož šele lansko leto prvič na kolo usedu in se okol hiše pelu. ne se takoj zjokat, če vas nekdo voz sem pa ke. sej bo šou svojo pot naprej. tipično slovenceljsko jamrajne in stokajne. js bi raj vidu rezultate, da vidim kolk vas je nažgau gor :)

1 2 3 ... 6
DODAJ ODGOVOR
SLEDI OBJAVI