ja sam se pred prijave cez internet naj porihtajo pa mogoce pridemo. Trenutno ne delajo, no vsaj jaz nisem dobil nobenega potrdila o prijavi na mail
Jaz sem se prijavil prek interneta, nobenga maila nazaj. Sem pa klical na tel. št. ki je v razpisu in so mi razložili, da se pač prek neta prijaviš in plačaš na trr, ki je objavljen v razpisu. To naj bi bilo to.
Je pa malo čudno da nimajo nobenga povratnega maila.
Se vidimo. :)
Sem se že prijavil in čakal na povratno pošto, pa ni bilo nič - ravno prav mi je prišla ReepsaaG-va informacija o postopku prijave in plačila.
Se vidimo.
Ja tut jaz sem se prek neta prjavu in čakal povratni e-mail. Zdej vsaj vem kako poravnat zadevo.
Hvala za info. Se vidimo.
Vreme nam kaže dobro, verjetno bo šlo celo brez rokavčko - mislim gor, ne dol. Komaj čakam nedelje, zame je to najlepši vzpon za cestake v SLO, posebno ko se prebiješ nad gozdno mejo (okolica, razgled, mir, ovce ..).
Druščina se vidimo!
Kdo proda štartnino? naj se javi na [email protected]
Hvala
gre kdo z avtom iz lj in bi lahko pobral še mene?
Jutr pa akcija ;)
keri šalabajzerji... pravilno se napiše MANGRT!!!!! Sam tolk, v bodoče!!!
Inštitut za slovenski jezik ZRC SAZU (Slovenski pravopis 2001):
Mángart -a m, zem. i.(ȃ) |slovenska gora|: na ~u mángartski -a -o (ȃ)
lej... pojdi v tiste konce, pa vprašej domačine kako je prav... naši vrli slavisti oz. jezikoslovci so vse skupaj malo poenostavili in nastala je tale zmešnjava... vrjemi... pravilno je Mangrt... ;-)
@Prince:www.gore-ljudje.net/novosti/3 4206/
mangrt.com/mangrt/index.php
Ti si eden tistih, ki bi še tisto malo slovenščine, ki se v pogovoru uporablja rad spravil v koš.
Pogovorni jezik je smrt za obstoj jezika. Skrpucala vseh možnih kombinacij tujih jezikov pohabljajo našo materinščino.
Tok fensi z znort
pozdravljeni
ali so že kakšni rezultati in kdo je zmagovalec letošnjega Mangarta
lp
@Prince:lej... pojdi v tiste konce, pa vprašej domačine kako je prav... naši vrli slavisti oz. jezikoslovci so vse skupaj malo poenostavili in nastala je tale zmešnjava... vrjemi... pravilno je Mangrt... ;-)
tle je ista fora ku za Tolmin, Bovec
Mangart je uradno pravilno, vsi pa rečejo Mangrt
Tolmin je uradno pravilno, vsi pa rečejo Tmin
Bovec je uradno pravilno, vsi pa rečejo Bc.
Tako nekako to gre...
ps: Nekdo je rekel; ponavljaj laž toliko časa, da postane resnica.
Zmagal je Roglič,drugi Ikič.
pa tale Roglič je včeraj zmagal na roglo danes Mangart mater a ga res ne more nobeden premagat kje je Tekavc pa ostali asi ,da jih tale mulo premaguje na tak način...
čestitke roglič letos pa pobira same zmage na znanih vzponih...kaj šele bo na Vršič
Med elito se je vrnu tudi Kodermac,znan po odlični uvrstitvi izpred nekaj let v Dolomitih.
JUPPI!
@lancearmstrong:pa tale Roglič je včeraj zmagal na roglo danes Mangart mater a ga res ne more nobeden premagat kje je Tekavc pa ostali asi ,da jih tale mulo premaguje na tak način...
čestitke roglič letos pa pobira same zmage na znanih vzponih...kaj šele bo na Vršič
mislim da je Roglič tudi absolutni favorit na Vršič
mali je res talent ni kej
lp
Prekrasna tekma, mogoče malce prevroča za visokogorje :)
@gijoto:@lancearmstrong:pa tale Roglič je včeraj zmagal na roglo danes Mangart mater a ga res ne more nobeden premagat kje je Tekavc pa ostali asi ,da jih tale mulo premaguje na tak način...
lp
Če je pa res tak talent ga je pa škoda za rekreativne vzpone
@copi:@gijoto:@lancearmstrong:pa tale Roglič je včeraj zmagal na roglo danes Mangart mater a ga res ne more nobeden premagat kje je Tekavc pa ostali asi ,da jih tale mulo premaguje na tak način...
lp
Petr Sagan je eno leto mlajši pa mu ni potrebno zmagovat na rekreativnih vzponih.
@gijoto:@lancearmstrong:pa tale Roglič je včeraj zmagal na roglo danes Mangart mater a ga res ne more nobeden premagat kje je Tekavc pa ostali asi ,da jih tale mulo premaguje na tak način...
lp
Ekipni mladinski svetovni prvak v smučarskih skokih...
nadaljevanje kariere verjento preprečilo tole: www.mojvideo.com/video-primoz -rogatic-padec-planica-2007/69 4e4e44660c97c11e8e
Pa nesmetimo teme naprej....
@_darko_:Res je se bi se kasen nasel zal je treb v kolesarstvu imet tud prave veze in financne sponzorje da te kam porinejo pa se potem se mora vse poklopit da ti uspge med profiji@copi:@gijoto:@lancearmstrong:pa tale Roglič je včeraj zmagal na roglo danes Mangart mater a ga res ne more nobeden premagat kje je Tekavc pa ostali asi ,da jih tale mulo premaguje na tak način...
lp
Petr Sagan je eno leto mlajši pa mu ni potrebno zmagovat na rekreativnih vzponih.
@SLIKA:@_darko_:Res je se bi se kasen nasel zal je treb v kolesarstvu imet tud prave veze in financne sponzorje da te kam porinejo pa se potem se mora vse poklopit da ti uspge med profiji@copi:@gijoto:@lancearmstrong:pa tale Roglič je včeraj zmagal na roglo danes Mangart mater a ga res ne more nobeden premagat kje je Tekavc pa ostali asi ,da jih tale mulo premaguje na tak način...
lp
To pa sploh ni res trenutno najobetavnejši Slovenski kolesarji kategorije st. mladincev in mlajših članov so v večini otroci delavskih družin.
@boyan64: a spet je raztural naš letošnji zmagovalec?
jošt, alpe, mangart.....
pa včeraj še zmagovalec skoka na Roglo
Pa še ene par tekem ste pozabil.U bistvu mislim, da povsod zmaga kamor pride.
Čestitke!,samo tako naprej.
@_darko_:@copi:@gijoto:@lancearmstrong:pa tale Roglič je včeraj zmagal na roglo danes Mangart mater a ga res ne more nobeden premagat kje je Tekavc pa ostali asi ,da jih tale mulo premaguje na tak način...
lp
s to razliko, da se je primož šele lansko leto prvič na kolo usedu in se okol hiše pelu. ne se takoj zjokat, če vas nekdo voz sem pa ke. sej bo šou svojo pot naprej. tipično slovenceljsko jamrajne in stokajne. js bi raj vidu rezultate, da vidim kolk vas je nažgau gor :)
Opozorilo vsem resnim kolesarjem in ljubiteljem prekrasne neokrnjene narave, naslednjo nedeljo (19.8.2012) je na sporedu Kraljevski vzpon na Mangart. Vreme in dobra organizacija je zagotovljena. Se vidimo spodaj in nato na vrhu!