@gekobla:NAGRADNA IGRA: Koliko stopinj je bilo danes ob 10-ti uri pri Tičarjevem domu?
Odgovore posredujte spodaj. Uredništvo bo nagrado izžrebalo/podelilo/dodelilo najbolj izvirnemu odgovoru!
NAGRADA: Kolesarski komplet hlače in majica.
Čelado in očala je na vrh pripeljal Boss...
11,5 stopinj.
10 stopinj - prava za kolesarjenje v klanec (navzgor) :)
10°C :)
Prijetnih 9°c
48,20 Fahrenheitov
Ravnopravšnja temperatura: 9,5 °C :D
14
Taka temperatura, da če nisi prav oblečen štartaš v dolino kot "Janko" v Kranjsko Goro prispeš pa kot "Metka"! :)
10 stopinj
9,5 st. ;)
Ajga ene 10°C an, tm okol 283 kelvinov, zdej ga pa še js grem napadet, upam da je že 11°C :)
10,5 C
10. avgusta je bilo ob 10. uri 10 Tičarjevih stopinj :). Saj drugače sploh biot ne more!
Cifra je ista kot moj tič v normalnem stanju: 13.
moj tičarjev dom je imel 36.5
@KriziT: Na Vršiču je danes termometer pokazal natančno 1611vm-(24serpentin^2 + 801m)-(7,25%naklona x 30,89)=10'C + 34 kaplic potu..
Uf, tale vodi :-) Odgovore lahko ponavljate... :-)))
Mislim da 8.7 C plus
Koliko stopinj? Ker ni točno definirano, kakšne stopinje so mišljene, sem sama upoštevala stopinje naklona, kar je v kolesarstvu bolj merodajen podatek od stopinj Celzija (vsaj zame). Če gre za cca. 15% naklon (zadnji kratek vzpon) je to 13,5 stopinj. In enako je bilo tako v preteklosti, danes in v prihodnosti, ha,ha.
10,2°C
Koliko stopinj je bilo danes ob 10-ti uri pri Tičarjevem domu?
Dve, leva in desna.
12,3 st.C
5.5° C
@wow:Koliko stopinj? Ker ni točno definirano, kakšne stopinje so mišljene, sem sama upoštevala stopinje naklona, kar je v kolesarstvu bolj merodajen podatek od stopinj Celzija (vsaj zame). Če gre za cca. 15% naklon (zadnji kratek vzpon) je to 13,5 stopinj. In enako je bilo tako v preteklosti, danes in v prihodnosti, ha,ha.
prevzema vodstvo!
@biz:Koliko stopinj je bilo danes ob 10-ti uri pri Tičarjevem domu?
Dve, leva in desna.
dober point, po moje ve odgovor samo boss...
Ne vem koliko je bilo stopinj, in me tudi prav nič ne briga...gre se mi samo za to, da dobim nagrado!
NAGRADNA IGRA: Koliko stopinj je bilo danes ob 10-ti uri pri Tičarjevem domu?
Odgovore posredujte spodaj. Uredništvo bo nagrado izžrebalo/podelilo/dodelilo najbolj izvirnemu odgovoru!
NAGRADA: Kolesarski komplet hlače in majica.
Čelado in očala je na vrh pripeljal Boss...