Jebo vas Kum z makedamom,dajte že enkrat asfalt zrihtat do konca!
@PAJDO:Jebo vas Kum z makedamom,dajte že enkrat asfalt zrihtat do konca!
No, No, saj ni kriv organizator. Drgač pa vzem gorca, seveda če ti ne gre toliko za čas.
Če je makadam je makadam za vse, zato ni treba jokat. Drgače pa če bo čas se vidmo ;)
zanimiv in zahteven vzpon še nism biv na Kumu tko da razmišljam da se vidimo na Kumu
lp
Ja , ni za kake šminkerje , zadnji del pa strade bianki.
Že tak na startu vidiš ko je sam ene 50 junakov.
Lansko leto sem bil na tem vzponu in je bilo kar lepo, tudi organizacija ok. Letos pridem izboljševat svoj čas.
@kovac71:Letos bo vzpon na Kum v nedeljo 16.9.2012; start pred Delavskim domom v Trbovljah:www.kd-trbovlje.si/novice
Da mal spomnem
@montelli:Lansko leto sem bil na tem vzponu in je bilo kar lepo, tudi organizacija ok. Letos pridem izboljševat svoj čas.
Upam, da ti uspe....kar si med spomladi sejal boš v jeseni žel...takole bo pa na cilju..jezik do jaj...
vsaj snega nebo :D...vreme bo baje lepo :)
Kam čem it? Na Kum ali v Metliko? Prosim, da me za nekaj prepričate. Hvala.
@komunist:Kam čem it? Na Kum ali v Metliko? Prosim, da me za nekaj prepričate. Hvala.
ni dvoma; kot komunist spadaš v rdeče revirje...na KUM
si že bil na Kumu ali v Metliki?
@kovac71:@komunist:Kam čem it? Na Kum ali v Metliko? Prosim, da me za nekaj prepričate. Hvala.
Bil na Kumu - vendar ne na maratonu, enako velja za Metliko.
@komunist:@kovac71:@komunist:Kam čem it? Na Kum ali v Metliko? Prosim, da me za nekaj prepričate. Hvala.
Bil na Kumu - vendar ne na maratonu, enako velja za Metliko.
Če imaš namen voziti maraton na Kum ti ga toplo priporočam, ker boš, ko se privozikaš na vrh bogato nagrajen z čudovitim razgledom.
V primeru, da pa bi hotel voziti tam nekje na sredini skupine ti pa izlet odsvetujem.
Baje da je blo lepo lansko leto v Metliki, se je govorilo in pisalo. Ampak mene ena malenkost vseeno moti. V Metliki imajo premalo višincev na zalogi.
Za ogrevanje en vzpon, dirka drugič in razpelavanje tretjič in je jurja
@jankokocevje:Za ogrevanje en vzpon, dirka drugič in razpelavanje tretjič in je jurja
Nej ti bo, no.
V kakšnem stanju pa je kaj makadam proti vrhu? Je utrjen k kot treba al ga je kaj deževje spralo?
Vsekakor je kum ena bolših variant, vendar , 2 km makedama , škoda , lahko bi postal, imel naziv "najtežji " vzpon v Slo .Ter bi se vsi, kateri bi ga prevozili na tekmi, po-hvalili z njim.
@vrhi:Vsekakor je kum ena bolših variant, vendar , 2 km makedama , škoda , lahko bi postal, imel naziv "najtežji " vzpon v Slo .Ter bi se vsi, kateri bi ga prevozili na tekmi, po-hvalili z njim.
Makadama je manj kot dva kilometra in je praviloma prevozen brez večjih težav. Nerodno je lahko smo v primeru prehitevanja, če ti spredaj vozeči vozi po lepem ti pa moraš po grdem mimo. Potrebno je ves čas nadzirati traso malo dlje kot samo pred nosom. V čem je pa skrivnost tega makadamskega zaključka pa ne vem kdo bi lahko odgovoril. Morda pa se otepajo množičnosti ali pa se bojijo za tisto cesto, ki jo imajo, ker bi ob večjem motornem prometu tudi ta ne zdržala dolgo.
Cesta je trenutno katastrofa..zvozna vendar zelo previdno
si bil danes gor?
Mal makedama pa res ne škodje, je bl atraktivno...tud v nedelo na maratonu Ljubljanica je bil sej gre, k na Giru po Toskanskih belih poteh...;-)
@olmauntin:si bil danes gor?
v Torek
danes je verjetno e slabše po tem deževju
bo že nekak....js sem bil slab mesec nazaj gor pa je kr šlo
@peciklist:Cesta je trenutno katastrofa..zvozna vendar zelo previdno
Sej najbrž organizatorji cesto pregledajo in vsaj na najslabših delih obnovijo. Upam ?????
Ni se za bat da kdo nebi gor pršu, tko hudo ni.
Pa je za nami, makedam res bolj slab ampak smo ga prevozil no nekateri pa prehodil.
Še rezultati do 78 mesta. Preživeli vsi!
Če bodo kje kakšne slikice se priporočam. Temperatura je bila prava, občutki dobri, skratka lep vzpon.
Letos bo vzpon na Kum v nedeljo 16.9.2012; start pred Delavskim domom v Trbovljah:www.kd-trbovlje.si/novice