EKO MARATON

Domov > Forum > EKO MARATON

EKO MARATON

SORTIRAJ PO:
merimeri01 10.09.2012 20:39

ALI KDO VE KJE LAHKO PARKIRAM AVTO,..ČE PRIHAJAM IZ PTUJA,..LP

hvala

andrej74 10.09.2012 20:52
@merimeri01:

hvala

Najlepše bo na Ptujski cesti. poljub

jonas 10.09.2012 21:09
OSNOVNE INFORMACIJE O PRIREDITVENEM PROSTORU www.ekomaratonmaribor.si/mara ton-center/prireditveni-prosto r/

PAJDO 10.09.2012 21:59

Skromni pa ravno niste, 40 eur štartnina od jutri naprej,če greva dva je 80 eur, vreme pa vohaj kakšno bo kaki teden prej,ko naši vrli vremeneslovci še za naslednji dan velikokrat zgrešijo !
Resno razmišljam,da si za ta denar privoščim kaj druga,kot pa vožnjo po luknjastih cestah za 40 eur !!!!

andrej74 10.09.2012 22:16
@PAJDO:

Skromni pa ravno niste, 40 eur štartnina od jutri naprej,če greva dva je 80 eur, vreme pa vohaj kakšno bo kaki teden prej,ko naši vrli vremeneslovci še za naslednji dan velikokrat zgrešijo !
Resno razmišljam,da si za ta denar privoščim kaj druga,kot pa vožnjo po luknjastih cestah za 40 eur !!!!

Tisti cepci, ki bi dejansko pristali na ceno 40 eur zgolj in samo za prisotnost na tem nepogrešljivem dogodku si zaslužijo posebno odlikovanje. Priznanje za cepce leta 2012.
Toliko mislim, da ni letos še nihče nikogar "nategnil".presenečen

vladoV 10.09.2012 22:19
@andrej74:
@PAJDO:

Tisti cepci, ki bi dejansko pristali na ceno 40 eur zgolj in samo za prisotnost na tem nepogrešljivem dogodku si zaslužijo posebno odlikovanje. Priznanje za cepce leta 2012.

Kaj češ andrejček, to so štajerska posla. Tam čez trojane se začne druga država.

nemelk 10.09.2012 22:37

Še vedno je odprta 'gorenjska' opcija: če bo lepo vreme bom sigurno zraven, brez številke kakopak :P

StaraKost 10.09.2012 22:44
@vladoV:
@andrej74:
@PAJDO:

Kaj češ andrejček, to so štajerska posla. Tam čez trojane se začne druga država.

....a veš koliko je štartnina na Ljubljanskem maratonu  od 1. do 10. oktobra, maraton je 28. oktobra  ?    70 EUR

gijoto 10.09.2012 22:51

štartnine res letijo v nebo večja ko je kriza dražje so štartnine ( halo )
da o ljubljanskem maratonu 70€ sploh ne govorim verjetno Zoki rabi novega mercedesa

lp

andrej74 10.09.2012 22:59
@StaraKost:
@vladoV:
@andrej74:
@PAJDO:

....a veš koliko je štartnina na Ljubljanskem maratonu  od 1. do 10. oktobra, maraton je 28. oktobra  ?    70 EUR

Potrebno je upoštevati, da imamo v Sloveniji zelo malo maratonov in pa, da je to tekaški praznik.
V resnici mi je jasno samo to, da organizator stoka kako se komaj prebije čez stroške, na drugi strani pa se tekači premalo pritožujejo nad višino štartnine, kot bi jim bilo na nek način všeč, da so del tako imenitne prireditve. Štartnina bi torej lahko bila celo višja.

UglyBiker 11.09.2012 00:47
@merimeri01:

hvala

Običajno v soboto zjutraj ni problema, ker po mestu ob tej uri še ni gužve.

Parkiraj v radiju cca. 5 minut kolesarjenja stran od prireditvenega prostora, pa ne bo nobenega problema. Kar zadeva dostop in promet predlagam v smeri vzhodno od prireditvenega prostora.  Lani je bilo lepo in prometno mirno jutro - dejansko ni panike s parkiranjem.

Se vidimo.

merimeri01 11.09.2012 08:38
@vladoV:
@andrej74:
@PAJDO:

Za neko kolesarjenje v gužvi ko tak nimaš nič od tega pol pa tiste porazne testenine,..res adijo pamet ne dam 40evrov,..edino če imam fajn družbo da se fajn imamo in lepo normalno kolesarimo,..brez štartnine,..lp

miha- 11.09.2012 09:40

Kakšna je trasa tega maratona, če se primerja proti Franji? Zanima me predvsem težavnosti?

So kakšni posebni odseki, pukli in itd? Preko grafa take zadeve težko opaziš:)

Predvsem me zanima primerjava proti Franj:) Več ali manj ravnine:)

hrusevec 11.09.2012 22:24

Prodam štartnino za maraton EKO 114 km. Info na ZS.

TEX 12.09.2012 08:44
@miha-:

Kakšna je trasa tega maratona, če se primerja proti Franji? Zanima me predvsem težavnosti?

So kakšni posebni odseki, pukli in itd? Preko grafa take zadeve težko opaziš:)

Predvsem me zanima primerjava proti Franj:) Več ali manj ravnine:)

Boljš ko Franja 5x.

Par puklov , glih prav za jesen.

Tud prava dolžina in klanci ne prehudi .

jonas 12.09.2012 09:30

še slika iz proge 114km Eko Maratona Maribor,....ufff bo letelo mežik

image

merimeri01 12.09.2012 12:28

Na kaj misliš da je boljši EKO maraton,..je lažji ali je trasa boljša pravijo da so hudi klanci,..no meni Franja nikoli ni delala problemov pa sem jo večkrat vozila,..!!

andrej74 12.09.2012 12:57
@UglyBiker:
@merimeri01:

hvala

Parkiraj v radiju cca. 5 minut kolesarjenja stran od prireditvenega prostora, pa ne bo nobenega problema. Kar zadeva dostop in promet predlagam v smeri vzhodno od prireditvenega prostora.  Lani je bilo lepo in prometno mirno jutro - dejansko ni panike s parkiranjem.

Se vidimo.

Vzhodno od centra mesta Maribor je Ptujska cesta. Od tam po Proletarskih brigad do Ljubljanske in naravnost v center.nedolžen

Saj si tako mislil, mar ne?smeh

StaraKost 12.09.2012 13:31

...ne. Takoj v semaforiziranem križišču pri bivšem Mercatorju, greš DESNO. Za Ljubljano se gre LEVO.

In si na glavni vpadnici, ki te pripelje na Titov most kjer je ŠTART/CILJ.

Parkiraš pa lahko pred mostom DESNO v EuroParku. To ne moreš zgrešit, je zelo blizu in izhod iz mesta je najlažji in najhitrejši.

andrej74 12.09.2012 15:01
@StaraKost:

...ne. Takoj v semaforiziranem križišču pri bivšem Mercatorju, greš DESNO. Za Ljubljano se gre LEVO.

In si na glavni vpadnici, ki te pripelje na Titov most kjer je ŠTART/CILJ.

Parkiraš pa lahko pred mostom DESNO v EuroParku. To ne moreš zgrešit, je zelo blizu in izhod iz mesta je najlažji in najhitrejši.

Imaš prav! Jaz sem mislil, da je štart v centru mesta. V tem primeru bi bilo enostavneje čez stari most. Malce ogrevanja pred štartom pa tudi ne škodi (nisem pomislil na EuroPark).

samocd 12.09.2012 17:52

Fantje v Mariboru organizirajo vrhunski kolesarsko/tekaški dogodek...res je vse na nivoju...vsi pa smo imeli možnost predprijave kul...tudi spremljevalni program je dobro zastavljen, tako, da se z veseljem vračam na štajersko...
se vidimo 

TEX 12.09.2012 19:22
@merimeri01:

Na kaj misliš da je boljši EKO maraton,..je lažji ali je trasa boljša pravijo da so hudi klanci,..no meni Franja nikoli ni delala problemov pa sem jo večkrat vozila,..!!

Če mene ciljaš je boljši v več pogledih : zaenkrat ni velika gužva ( nekaj sto boljš kakor nekaj tisoč ), proga malo krajša , kar kmalu mali klančki , ki poskrbijo za selekcijo ( Franja je predaleč do hriba ) . ceste kar lepe in zavite , tudi vožnja po sosednji državi , izredna organizacija na cesti , veliki opozorilni smerokazi, in za nas fante kup čednih deklet na cilju.nasmeh

Prvih pet Franj je bilo tud fajnih , zdaj pač malo manj.mežik

merimeri01 12.09.2012 21:27

Saj si mislim, da mora biti organizacija 1A,..malo spremembe je fajn,..še posebej če te na cilju pričaka kak lepi telešček!!lp

performer 12.09.2012 21:44
@merimeri01:

Mali maraton Franja in EKO

Veliki maraton Franja in RAP

V obeh primerih zmagajo Štajerci če se vsaj malo spoznaš
na kolesarjenje

UglyBiker 12.09.2012 21:50
@andrej74:
@UglyBiker:
@merimeri01:

hvala

Se vidimo.

Vzhodno od centra mesta Maribor je Ptujska cesta. Od tam po Proletarskih brigad do Ljubljanske in naravnost v center.nedolžen

Saj si tako mislil, mar ne?smeh

Ne, v mislih sem imel področje okoli Meljske ceste, vzhodno od prireditvenega prostora.

Sicer je veliko debat okoli dogodka samega - po mojem skromnem mnenju se Mariborčani lepo potrudijo. Jaz se bom pripeljal od daleč, ker mi je bil maraton lani simpatičen. Res pa je, da so štartnine za naš standard relativno visoke. Trg bo naredil svoje. 

hrusevec 13.09.2012 13:18

Če se hoče kdo izogniti plačilu 40 evrov - meni je prišlo nekaj vmes in prodam štartnino - cena kot na začetku 25 evrov. Info na ZS.

Invader 14.09.2012 00:36

Eto, sparkiral ste se.zdaj pa lahko začnete razmišljat o startnem paketu.pa če je ktermu majca prevelka,pa če kdo česa ni dobil,pa testenine kakšne bodo.....Je pa potrjeno,tam ko vas moti slaba cesta bodo letos mažoretke rožice trosle pa cesti....

impact966 14.09.2012 07:09
@Invader:

Eto, sparkiral ste se.zdaj pa lahko začnete razmišljat o startnem paketu.pa če je ktermu majca prevelka,pa če kdo česa ni dobil,pa testenine kakšne bodo.....Je pa potrjeno,tam ko vas moti slaba cesta bodo letos mažoretke rožice trosle pa cesti....

Dobra, dobra.
Slovenska folklora pač, tu ne moreš nič. Stvar je lahko zelo enostavna. Plačaš, prideš in odpelješ, če na koncu nisi zadovoljen, drugo leto enostavno ne prideš več. Samo, eni pa...

Truplo 14.09.2012 07:23

Le kaj za vraga nudijo za 40 eur? Te cene so že primerljive z avstrijskimi maratoni, kjer je vse čisto drugače... res, balkanska posla?

jonas 14.09.2012 07:35

Pridi pogledat, pa boš videl, drugače bolj težko primerjaš z ostalimi prireditvami. Doma iz naslonjača se je najlažje zmrdovat.

P.S.: v predprijavi je bila štartnina 25e 

1 2 3 ... 7
DODAJ ODGOVOR
SLEDI OBJAVI