Živjo Janko
meni se zdi zimska liga odlična ideja
imam pa nekaj vprašanj
- če bodo tekme vedno na isti lokaciji ali se bodo menjale
- če je potrebno odpeljati vse tekme ali lahko kolikor bo čas dopuščal
- če bodo tekme v vsakem vremenu ( tudi ko bo sneg )
hvala
lp
Živjo!
Do sedaj so bile skoraj vse tekme v Istri(do lani je bila winter CRO mtb le...), letos je prvič v sloveniji, imeli bomo nad 20 stopinj v nedeljo, tako da ni panike glede snega, v Istri pa sploh. Kolikor je tekem, toliko je prizorišč...
Odpelješ toliko tekem, kolikor želiš, lahko prideš samo v Kočevje, če tako želiš.
Tekme se točkujejo, vodilni po točkah bo nosil rumeno majico.
Če boš zmagal, sem prepričan, da boš šel tudi na 2 kolo, ki bo naslednjo nedeljo v Labinu(labinjonski maraton).
Razpored tekmovanja bom objavil.
LP
Zmenjeno Janko
bo mal sledil raporedu in na kako tekmo sigurno pridem
hvala in lp
živjo
jst tud mislem da bla lahk kaka mtb tekma tud kar v snegu tud ne blo slab sem pa bol zaintereseran za kake mtb vzpone če bodo kje pozimi . drgač pa fajn da se neki dogaja tud pozimi.
lp
živijo, mogoče kdo ve kdaj pa bo naslednja tekma oziroma kje bi se dalo dobiti kaj več informacij.
V nedeljo ob 12:26 v Roču-Istra
a je kje kakšna internetna stran z več informacijami? kje se prijaviš? kje/kdaj je naslednja tekma? hvala
Na fejsu...Grupa: 6. Zimska MTB Liga 2012/2013
Tole je nastalo po prvem kolu v Kočevju, če koga zanima:
www.youtube.com/watch?v=WW3KN yqVcZE &feature=plcp
www.youtube.com/watch?v=JRBKy c8pb1E &feature=relmfu
Čedalje bolj popularno tekmovanje letos prvič starta v Sloveniji, natančneje v Kočevju,
Štart prve dirke bo v nedeljo, 21.10, ob tradicionalnem času 12:26.
Kategorije:U13, U15, U17, U19, 20-30, 31-40, 41-45, 46-50, 51+, Ženske(1 kategorija)
Proga je srednje zahtevna, speljana večina po singlah, nekaj trave in nekaj makedama.
Prijavite se lahko na moj PM ali zimska.mtb.liga.ipgz@gma il.com
n
Štartnina znaša 5€ + 2€ stane štartna številka, ki jo ima tekmovalec skozi celo zimo cca 15 dirk.
Prijava naj vsebuje Ime in Priimek, letnica rojstva, klub ali kraj, država
Če sem še kaj pozabu napisat vprašaj
Vabljeni