Zimske rokavice

Domov > Forum > Zimske rokavice

Zimske rokavice

SORTIRAJ PO:
krisb 19.11.2012 10:56

Kupujem zimske rokavice do 30 EUR. Kaj priporočate za temperature okrog +10.

freerider.si/index.php?id_izd =2295

www.bike-center.si/dodatna-op rema-1/oblacila/rokavice1/zims ke1/force-rokavice-tech-90452- 90451-90450-slo.html

Kaj pravite na te?

LukecKukec 19.11.2012 11:02

Za temperature okrog 10 še ne potrebuješ zimskih rokavic, gre tudi s poletnimi. Če pa že kaj, jaz furam s Kilimanjaro za 9.90 iz Interšporta celo zimo=)

krisb 19.11.2012 11:09

Kakšenkrat bi šlo tudi pod +10. Pa dobro je, da ne prepihajo. Drugače pa me tudi pri +10 zebe v roke še posebej kadar piha burja ali je oblačno.

Imate kakšne predloge oz. izkušnje.

Truplo 19.11.2012 11:13
@krisb:

Kakšenkrat bi šlo tudi pod +10. Pa dobro je, da ne prepihajo. Drugače pa me tudi pri +10 zebe v roke še posebej kadar piha burja ali je oblačno.

... predlog oz. izkušnja je, da si ENOSTAVNO kupi rokavice oz. si nekaj natakni na roke, pa makar štrikane! Malo heca... sicer pa ti je LukecKukec napisal, da dobiš za manj denarja tudi v redu zadevo... razen, če se imaš za kakšnega profija in te je sram nositi rokavice za 5 do 10 eur iz Inšteršporta ali Hoferja? No, morda si tudi dobro situiran in pač daš, koliko daš.

Za več denarja je navadno tudi več muzike, le da je včasih na mestu vprašanje, če je razlika med plačanim in kvaliteto res to pravo?

SamoM 19.11.2012 11:23

Kilimanjaro prodajajo v Hervisu in ne intersportu.

Sam uporabljam rokavice iz hoferja, mislim, da stanejo 3eur, pa so mi super. Tudi pozimi za tek na smučeh. 

Truplo 19.11.2012 11:26
@SamoM:

Sam uporabljam rokavice iz hoferja, mislim, da stanejo 3eur, pa so mi super. Tudi pozimi za tek na smučeh. 

... jaz imam eno tri, štiri rokavice iz Hoferja. Kupoval sem jih tako, tako... reda radi. In prav pridejo pri teku, pri nordijski hoji, pri kolesarjenju. Še vedno trdim, da če res nisi neki profi, ali poln denarja, to ni tako slaba roba. Mislim tudi, da je bolje imeti nekaj parov takih rokavic, kakor ene vrhunske. Spet da sem natančen, če nisi neki profi, preveč haklav ali poln denarja!

LukecKukec 19.11.2012 11:50
@krisb:

www.veb-company.si/izdelek/93 6/rokavice-defeet-duraglove.ht ml

krisb 19.11.2012 12:06
@Truplo:
@SamoM:

... jaz imam eno tri, štiri rokavice iz Hoferja. Kupoval sem jih tako, tako... reda radi. In prav pridejo pri teku, pri nordijski hoji, pri kolesarjenju. Še vedno trdim, da če res nisi neki profi, ali poln denarja, to ni tako slaba roba. Mislim tudi, da je bolje imeti nekaj parov takih rokavic, kakor ene vrhunske. Spet da sem natančen, če nisi neki profi, preveč haklav ali poln denarja!

Saj bi vzel tiste iz Hofferja, ampak jih zdaj nimajo v ponudbi. Drugače pa imam poletne Hofferjeve za 3 EUR in kar nekaj druge robe, ki je kvalitetna glede na ceno. Tako, da nimam nič proti Hofferju, Lidlu, ipd., ampak če ni, ni.

friderik 19.11.2012 23:29
@LukecKukec:
@krisb:

www.veb-company.si/izdelek/93 6/rokavice-defeet-duraglove.h t ml

+1
odlične rokavice, ki jih sam uporabljam...ščitijo pred mrazom, vetrom, dihajo, zelo udobne...

andrej74 19.11.2012 23:36
@friderik:
@LukecKukec:
@krisb:

www.veb-company.si/izdelek/93 6/rokavice-defeet-duraglove.h t ml

+1
odlične rokavice, ki jih sam uporabljam...ščitijo pred mrazom, vetrom, dihajo, zelo udobne...

Za tako visoke temperature so vsake rokavice v redu, da so le suhe (nepreznojene). Za malo denarja si lahko kupiš dvoje in jih med vožno menjaš. Takšna roba se kupuje "no name".
Magari v outletu.mežik

Johny77 20.11.2012 10:30

jst pa mislem da bi se splačal z arokavice mal vč investirat moja izkušnja je ta ko te začne zebst v roke je pravi hudič zadnjič sm biv na Poreznu no ja sej je blo ekstremno hladno gor  cca - 5 in razmišljam v kaki boljši robi  k ostale stvari kar se tiče oblačil mam pa ok glava  ruta + podkapa verzija ninja, zgornji del  švic majica z dolgimi rokavi  termo pulover  z dolgimi rokavi  ter termo jakna ki fino diha, hlače z narmncam, zaščitene z neoprenom spodaj aktivne gate  stopala  štrikane  zimske štumfe varianta za smučat  čevlji ter galoše pol je pa užitek se vozit tud pr nižjih temparaturah zaščita je na prvem mestu drgač pa če se ti zdi predrago dat za cunje dnar si pa trenežer omisli sam jst raje grem vn na teren . 
:) 

Truplo 20.11.2012 11:20
@Johny77:

jst pa mislem da bi se splačal z arokavice mal vč investirat moja izkušnja je ta ko te začne zebst v roke je pravi hudič zadnjič sm biv na Poreznu no ja sej je blo ekstremno hladno gor  cca - 5 in razmišljam v kaki boljši robi  k ostale stvari kar se tiče oblačil mam pa ok glava  ruta + podkapa verzija ninja, zgornji del  švic majica z dolgimi rokavi  termo pulover  z dolgimi rokavi  ter termo jakna ki fino diha, hlače z narmncam, zaščitene z neoprenom spodaj aktivne gate  stopala  štrikane  zimske štumfe varianta za smučat  čevlji ter galoše pol je pa užitek se vozit tud pr nižjih temparaturah zaščita je na prvem mestu drgač pa če se ti zdi predrago dat za cunje dnar si pa trenežer omisli sam jst raje grem vn na teren . 

... a ti to voziš z vsem tem po Arktiki? smeh

energy 20.11.2012 11:21
@krisb:

Kupujem zimske rokavice do 30 EUR. Kaj priporočate za temperature okrog +10.

freerider.si/index.php?id_izd =2295

www.bike-center.si/dodatna-op rema-1/oblacila/rokavice1/zim s ke1/force-rokavice-tech-90452 - 90451-90450-slo.html

Kaj pravite na te?

tukajle imaš v prvi vrsti nekaj pametne izbire. Northwave za 30 eur ali pa kaj še toplejšega od Gore:
 www.energijabikes.com/index.p hp/kolesarska-oblacila/kolesar ske-rokavice.html

Johny77 20.11.2012 16:12
@Truplo:
@Johny77:

ja nevem pol ti pa zanohta nej edin če misleš da se tu gor zgovarjamo da se vozmo sam par km na dan sred  zime če greš pejt tko kot polet in zato rabiš pač opremo  pač tko je, pa tud nevem  zdj se tle neki na forumu greste  kupujete neko kvazi robo a ni bolš kupt enkrat pa to bol ornk 

Truplo 20.11.2012 16:56
@Johny77:
@Truplo:
@Johny77:

ja nevem pol ti pa zanohta nej edin če misleš da se tu gor zgovarjamo da se vozmo sam par km na dan sred  zime če greš pejt tko kot polet in zato rabiš pač opremo  pač tko je, pa tud nevem  zdj se tle neki na forumu greste  kupujete neko kvazi robo a ni bolš kupt enkrat pa to bol ornk 

... pri meni je sedaj edino problem, da nikakor ne morem ravno razvozlati, kaj si v bistvu napisal? A ti je slovenščina delala prehude težave pri učenju?

LukecKukec 20.11.2012 17:07
@Truplo:
@Johny77:
@Truplo:
@Johny77:

... pri meni je sedaj edino problem, da nikakor ne morem ravno razvozlati, kaj si v bistvu napisal? A ti je slovenščina delala prehude težave pri učenju?

+2

andrej74 20.11.2012 17:33

Johan svira k.rcu in je blago rečeno omejen. Bolj kot zdravega razuma mu manjka izkušenj in pametuje tja v tri dni. Ko vas zebe na kolesu se lahko tolažite, da za tisto nekaj malega kolikor ste investirali v opremo pač ne more biti bolje ali pa se mečete ob tla od jeze, ker so vas trgovci nategnili in za velike denarje prodali "gore" morda "dole" in podobno. Kolesarske opreme za extremen mraz ni in je še nekaj časa ne bo.
Možne pa so različne improvizacije, ki so rešitev vseh problemov.kul

gijoto 20.11.2012 18:29

Kakor imam jaz izkušnje glede zimskih rokavic je takole. Če vozim v klanec so vsake zimske rokavice ok ker zraven še roke delajo pojavi se problem če udarim daljšo ravninsko turo kjer roke praktično ne delajo nič tam mi pa ne pomagajo nobene rokavice. Govorim od 80km naprej. Zato že nekaj let pozimi vozim samo Mtb. Če je pa 5-10 stopinj pol pa ni nobenega problema več samo ljudje smo si različni ene zebe že pri 10 stopinjah druge pa šele ko pade pod nič. 

pa lepe zimske ture vam želim kakršne že bodo

lp

1
DODAJ ODGOVOR
SLEDI OBJAVI