Vivat!!
Sotrpini - mimogrede šel v Vital v Loko po zračnico in debatiramo o gumah... in glej.. sveže CONTINENTAL GP 4-season 25mm .. hitim domov, premontiram in sporočim :)
cena?
Mesec nazaj sem prav v isti trgovini spraševal po njih, trgovec si je nekaj zapisal, nato me poklical, da z njimi ne bo nič in sem jih naročil pri Švabih. Morda je prav moja zasluga, da si jih dobil, nemelk:) Če smem vprašat, za koliko €?
Sinyard - ja mogoče pa res :) ... cena je mislim da 49,90€, sem pa dobil -20% ker sem njihov 'član' - prijavljen na internetni strani.. vem, da bi jih dobil kje na netu ceneje ampak se mi ni dalu ubadati s tem
Drugače pa sem res prijetno presenečen nad plašči... se kar pozna več udobja ker so širše, zaradi blata in ostalega 'sranja' pa nisem zavil iz asvalta...berem pa tu, da jih imajo nekateri za recmo 'izi ciklokros' pa da se obnesejo..
Naj moderator združi to temo z obstoječo o Ciklokrosu, da se ne bo podvajalo.
@nemelk: jaz sem eden tistih, ki z njimi izvaja "izi cross" v smislu, da se ne izogibam več potencialno lepih tur, ki vsebujejo nekoliko daljše makedamske odseke. Da bi šel z njimi v blato, nima smisla, čeprav tudi gre. Oni dan sem se peljal od Crngroba proti Škofji Loki, cesta je bila zaradi nekih gradbenih posegov povsem blatna, kolebal sem, če bi šel naprej, pa sem rekel, kurc, probajmo, in je šlo super. In to kljub temu, da je med zadnjo zavoro in gumo samo 2mm lufta. Ne vem, ali je odvisno tudi od posamezne feltne, ampak pri meni je guma zdaj 3mm višja.
Glede na stanje cest v moji regiji razmišljam, da bi enake gume dal tudi na prvo kolo, saj niso kaj prida težje in hkrati prav nič počasnejše, če ne celo hitrejše.
Prejšnji teden sem kupil Ciklokros kolo in sem navdušen!!! Počasi se bom probal izvežbati v ciklokros tehnikah, upam :) Drugače pa če kdo fura v Ljubljani in okolici bi se lahko zmenili za kako turco.
Eno vprašanje za ciklokrosače:
Če imam specialko s komplet campa centaur carbon opremo in zonda obroči - ali se mi splača nabaviti le CX okvir, gume in zavore, da dobim ciklokros varianto, ali je treba menjati še kaj?
Gonilko mogoče, hočem rečt verižnike...
Imam compact 50/34, se da dobiti še kak manjši spodnji? Ali je treba bolj gledati za večjo kaseto?
@felx:Imam compact 50/34, se da dobiti še kak manjši spodnji? Ali je treba bolj gledati za večjo kaseto?
Potem je ok, če maš kompakt.
Lapierre Cyclocross 2014 ;)
Tam kjer pozabiš na "Franjo"...
Dostojevski, Srečelovec..?
Cela zmešnjava nastala v letu dni... CX?...Gravel ? Grinduro ?
@ken:
Tam kjer pozabiš na "Franjo"...
pa tud števca in wattomera ne rabiš :)
Na koncu bo zmagal Grinduro! :)
Bo kr tole..zmagal.. Beyond Road ..
Najlepše in najuporabnejše kolo evermejd:)
@ken:
@ken
sam tole jeklenico pa bi si lahko kr doma sešvasal :):)
In prišparaš ene 5000 $...
@ken:In prišparaš ene 5000 $...
tako je....no sj ene par Columbusovih rorov naročimo iz ITA...doma nastavmo kote okvirja....lotamo....no ja...ce bi bla stvar tako preprosta bi vsi bli.... I.V. .... PA NISMO ... in še dolgo ne bomo...
Tale možakar bi vam znal kaj lepega in dobrega spraviti skupaj:
plus.google.com/u/0/photos/11 2087127264306063086/albums/603 5852596964737585?cfem=1
Ali pa tale www.mandaric.com/
@SODROVC:Tale možakar bi vam znal kaj lepega in dobrega spraviti skupaj:
plus.google.com/u/0/photos/11 2087127264306063086/albums/60 3 5852596964737585?cfem=1
@sodrovc
samo da še dodam plus.google.com/1078453392765 99790897/posts
Na zalogi Tubularji in poltubularji za ciklokros.
www.cult-trgovina.si/izdelki. php?KatSt=14306
www.cult-trgovina.si/izdelki. php?KatSt=14307
www.cult-trgovina.si/izdelki. php?KatSt=14305