Pri CS600 se to ne da narediti. Domnevam, da je tudi tule enako. Ta Polar ima po svoje res čudne prijeme!
Skoraj ne bi verjel. Da pri takšnem kompjutru ne moreš resetirat skupno prevoženih km? Hvala za informacijo, če pa izvrtam kakšno možnost, pa sporočim. lp
jaz imam 725 se da resetirat skupne km vendar je postopek zelo zelo kompliciran,da se ga niti ne lotim je pa lažja varjanta preko prenosa na com ,jaz nimam nobene prenosne naprave tako da podatkov na com ne prenašam se pa da s temi postopki števc spravt na nulo
Hvala, tud sin ima 725 sx in ni problemov z resetom ODO km, če hočeš ti lahko sporoči postopek, vendar pri tem čudesu mi pa zmanjkuje idej.
@kuki12:Hvala, tud sin ima 725 sx in ni problemov z resetom ODO km, če hočeš ti lahko sporoči postopek, vendar pri tem čudesu mi pa zmanjkuje idej.
Menjaj baterije?
@LukecKukec:@kuki12:Hvala, tud sin ima 725 sx in ni problemov z resetom ODO km, če hočeš ti lahko sporoči postopek, vendar pri tem čudesu mi pa zmanjkuje idej.
Menjaj baterije?
... vsaj pri CS600 to nič ne pomaga. Mislim, da sem imel predlani zanalašč števec brez napajanja vsaj en dan, pa so vrednosti ostale.
Že nekajkrat napisano:
Pri Polarju CS600 se lahko resetirajo skupni km (ODO) samo s t.i. hard reset-om
1. Reset computer numbers first:
1.a hold all four buttons in for 2 seconds until the screen goes blank
2. In quick succession while the screen is still blank, push in the lower left and then the upper right button
3. hit the lower right button twice until "Restore Default Settings" appears
3.a Select this and tell it twice that yes, you really, really want to do it.
Seveda boš moral ponovno vnesti vse, in s tem mislim VSE svoje nastavitve - starost, višino, obseg koles, itd...
Verjamem, da se lahko isto naredi tudi s CS500, morda z isto ali drugačno kombinacijo stranskih tipk
Sem prebrskal malce na hitro internet in prišel do navodil, zakljucka da se zadeva ne da ponastavit, če pa komu uspe naj javi prosim :)
Več v pripoki, točka 4, stran 17(odometer)
www.polar.fi/e_manuals/CS500/ Polar_CS500_user_manual_Engli s h/manual.pdf
Čudno toda zanimivo
Pri Polarju verjamejo, da je kolesarjenje "zgodba, ki se nikoli ne konča", zato te funkcije enostavno ni.
Menim, da bi pri Polar-ju morali prebrat kakšen forum ali pa sodelovat s kakšnim kolesarkim društvom ali klubom, potem pa bi morda imeli kakšno bolj logično nastavitev.
@kuki12:Menim, da bi pri Polar-ju morali prebrat kakšen forum ali pa sodelovat s kakšnim kolesarkim društvom ali klubom, potem pa bi morda imeli kakšno bolj logično nastavitev.
... saj pri CS600 niti ni idikatorja, pokazatelja, voziš hitreje, ali počasneje od povprečja. Pri njih je glavno, da imajo petsto in pet funkcij treningov...
Ponastavitev odometra pri polarju CS500
1. Pritisni naenkrat vse 3 gumbe dokler se ekran ne počrni, ker se prižgejo vsi led znaki
2. Spusti vse gumbe in hitro 2 X pritisni levi gumb!!
3. Prikaže se 5-6 mestno število
4. Pritiskaj desni gumb dokler se ne prikaže » default settings«. Potrdi OK in si zmagal
Ne vrži puško v koruzo, če ti prvič ne rata!!! itak moraš biti trmast, če si kolesar
Meni nikakor ne uspe!
Vedno ko spustim vse tri gumbe (po črnem zaslonu) me vrž v basic SET in lahko ponovno nastavimuro, datum... Odometer pa ostane enak.
Kakšen nasvet?
"Spustil" naj bi vse štiri ( ne tri !? ) gumbe.
Meni pri CS400 to deluje in se na tem mestu zahvaljujem za navodila.
Sicer sem števec že pred leti nesel na servis in so mi rekli,
da odometra ni mogoče ponastaviti !
Pri CS500 so samo trije gumbi...
Težave imam pri resetu kilometrov na cs 500. Rad bi števec vseh prevoženih km ( ODO) nastavil na vrednodst 0 km, vendar v navodilih ne najdem postopka. Prosim za pomoč, za katero se že vnaprej zahvaljujem. LP vlado