Lep - sam pinki barvo bi zamenjal za kej drugega. Ampak, če je tebi všeč ...
Drugače so Fondriest lepi bicikli.
Kakšno ima opremo?
lp A
v akciji a2u? 1690 eur? tud sam sem gleda,l a se bojim da ni prave številke okvirja zame ...sem 172 cm... imajo pa M okvir na razpolago.
Dobra da je te pink barve malo, morda ravnoprav.
lp,z
Sej piše, centaur.
Tudi meni tale pink ni najbolj :-). Ker je barva pink namesto rdeča je bil cenejši 200€. Akcijska cena 1690 € velja samo za to barvo.
@zenith:v akciji a2u? 1690 eur? tud sam sem gleda,l a se bojim da ni prave številke okvirja zame ...sem 172 cm... imajo pa M okvir na razpolago.
Dobra da je te pink barve malo, morda ravnoprav.
lp,z
Potreboval bi L okvir. Kolikor vem imajo še na razpolago.
Meni je všeč.
Zakaj? Ker sem pičil enakega. Glede roza barve me je najprej motila,...sedaj pa mi je ravno nasprotno postala všeč (pazi,..imam familijo ;)). No,..lagal bi če bi ne priznal, da bi raje rdeče-črno kombinacijo. Ampak tudi cena je faktor,..sploh v teh časih.
Sicer z Veloce,...+Fulcrum3,..plačal nekaj manj,...dober dil.
lpb
@boklavdi:Meni je všeč.
Glede roza barve me je najprej motila,...sedaj pa mi je ravno nasprotno postala všeč (pazi,..imam familijo ;)). No,..lagal bi če bi ne priznal, da bi raje rdeče-črno kombinacijo. Ampak tudi cena je faktor,..sploh v teh časih.
saj ravno v tem je problem pravijo,ko ti postane roza barva všeč,te lahko hitro potegne na drugo stran...pazi to...čeprav imaš familijo...
Ta fondriest je primerljiv z Cannondelom synapsom? akcijske cene so podobne...?
@boklavdi:Meni je všeč.
Zakaj? Ker sem pičil enakega. Glede roza barve me je najprej motila,...sedaj pa mi je ravno nasprotno postala všeč (pazi,..imam familijo ;)). No,..lagal bi če bi ne priznal, da bi raje rdeče-črno kombinacijo. Ampak tudi cena je faktor,..sploh v teh časih.
Sicer z Veloce,...+Fulcrum3,..plačal nekaj manj,...dober dil.
lpb
Prav neverjetna podobnost Imam familijo, roza mi je vedno bolj všeč in tudi jaz bi črno rdečo kombinacijo ampak 200€ je pa kar nekaj denarja.
Boklavdi
Sedaj samo še pedala ubodem....sem čakal nekaj mesecev na tole da dobijo:
www.bike24.com/1.php?content= 8;navigation=1;product=46361;p age=1;menu=1000,4,136,33;mid=1 2;pgc=0
Pazi teža,...za nas profije.
Kaprica,...ebi ga.
lpB
Sam imam enak model, ampak barva, belo rdeča,črna, oprema komplet ultegra, obroči Fulcrum R1, vreden vsakega evra! Lepo ga vozi!
Zanimivo... tole je moja slika... dobesedno.
...tudi tale moja rozi se kljub družini lepo pelje .
Oprema ATHENA Carbon Black 11s + Fulcrum R3, ne vem cene, ker sem okvir dobil po drugi reklamaciji Izoarda.
LPA
@SRET:Tole je moja nova pridobitev. Fondriest tf3 1,2 Campagnolo centaur. V akciji sva ga s kolegom dobila za 1600 e.
Kaj menite o ceni? Meni se zdi kar ugodno .
Daj gor črn trak pa zic, pa te roza ne bo več motila. Pa najbrž ta roza v živo kar lepo seka;)
Moj pa itak večini ne bo všeč,....bela seka na polno :).
Važno, da je meni kul.
lpB
ta j malo lepški
@boklavdi:Moj pa itak večini ne bo všeč,....bela seka na polno :).
Važno, da je meni kul.
lpB
Mater maš lep bicikel !
Najboljš da ustanovimo kolesarski klub "PinkPanter. :-)
Ta figurca pod štango je od moje hčerkice (9 let)....za srečo in varne km.
Poba (4 leta) mi je pa nekaj drugega (tudi viola) za srečo poklonil.
lpB
Lepo
Če bi pa reskiral več denarja za kolo, bi pa verjetno kaj takega
Bi blo potrebno odštet kar malo več kot 5000 €
@KAVITATOR+:ta j malo lepški
Ta pa pride k meni v garažo čez slabih 14 dni :D Že odštevam ure...:D:D:D
To bo kilometrov letos.
Iz kje pa ga boš potegnil? Slo ali Italija?
En sam kup lepote ga je.
lpB
@Samorai:@KAVITATOR+:ta j malo lepški
Ta pa pride k meni v garažo čez slabih 14 dni :D Že odštevam ure...:D:D:D
Tale je pa res lepotec
@SRET:Če bi pa reskiral več denarja za kolo, bi pa verjetno kaj takega
Ufff... kera dobra rešitev montaže baterije... NOOOOOOTT!!!!!!!
Katero velikost okvirja bi mi priporočili pri mojih 178 višine in razkoraku 82. Preizkusil sem tako L oz. 50, ki ustreza običajni 56, in M oz. 48 (kao običajna 54). Večji okvir se mi je zdel predolg, čeprav me je prodajalec prepričeval, da mi ustreza. Efektivna dolžina top-tube je pri L okvirju 563mm, kar je glede na kolo, ki sem ga prej vozil, skoraj 2 cm več. Glede na to, da preferiram manjši okvir, bi bila verjetno bolj smotrna izbira M, ki ima horizontalen top-tube 550mm.
Sprašuješ za Fondriest? TF3 ?
@SRET:Sprašuješ za Fondriest? TF3 ?
Ja, za TF3 1.2 sprašujem.
jaz imam 183 in imam L pa mi je ok. imam pa TF2, ampak geo je podobna. zna biti, da bi ti bilo M ok...
Tole je moja nova pridobitev. Fondriest tf3 1,2 Campagnolo centaur. V akciji sva ga s kolegom dobila za 1600 e.
Kaj menite o ceni? Meni se zdi kar ugodno .