IŠČEM DOBER KOLESARSKI SERVIS

Domov > Forum > IŠČEM DOBER KOLESARSKI SERVIS

IŠČEM DOBER KOLESARSKI SERVIS

SORTIRAJ PO:
bober2312 11.02.2013 20:15

Iščem kolesarski servi ni mi problem plačati malo več za profesionalno opravljeno delo
lokacija pa ljubljana in njena okolica. 

LukecKukec 11.02.2013 20:24

Vozim k Čerinu, ker sem tam kupil kolo. Letni (redni) servis je 60 evr. 

FAUSTO 11.02.2013 20:29
Aha Kranj
bober2312 11.02.2013 20:43

tudi do kranja lahko pridem ni deleč tko da tudi tam bi prou pršlo

Urky 11.02.2013 21:28

imaš tudi orbeo na linhartovi 42... prijazni hitri in kvalitetni

hmm 11.02.2013 21:29
@LukecKukec:

presenečen ... vsaka čast.  Imajo pa drago olje za mazanje.... nasmeh A je pumpanje gum vklučeno v ceno, ali zrak zaračunajo posebej?? neodločen

fullstrike 11.02.2013 22:37
@LukecKukec:

Kaj pa vključuje ta servis za 60€? Fant moj ta je huda!

anubis 11.02.2013 22:39

Za ta denar naredijo že servis na avtu...

LukecKukec 11.02.2013 22:46
@fullstrike:
@LukecKukec:

Razdrejo bicikl, spucajo, namažejo, scentrirajo obroče... Je pa enkratni strošek in ja, ni poceni, je pa res, da med sezono dela vse tako kot treba.

anubis 11.02.2013 22:47
@LukecKukec:
@fullstrike:
@LukecKukec:

Razdrejo bicikl, spucajo, namažejo, scentrirajo obroče... Je pa enkratni strošek, tako da ni hudo pa dela potem 

Lukec, vsaka ti čast, da jih tako plačuješ. Jaz to vse naredim sam doma...

kenz76 12.02.2013 00:06
@hmm:
@LukecKukec:

presenečen ... vsaka čast.  Imajo pa drago olje za mazanje.... nasmeh A je pumpanje gum vklučeno v ceno, ali zrak zaračunajo posebej?? neodločen

ti torej enkrat letno namažeš z oljem in napumpaš gume? kaže jezik 

vse sam doma naredit, potem pa na forum jokat, kako gonilka poka, pa veriga preskakuje ... smeh smeh smeh   za "neuke" vsaj enkrat letno servis, pa bo sezona veliko lepša in mirnejša!

alesgumilar 12.02.2013 06:10

Omega Sport d.o.o., Dunajska cesta 85

Grega_trek 12.02.2013 08:13

jest ga vozim v skiloservis v ljubljani (fužine), sem zelo zadovoljen z njimi
več o servisu na www.facebook.com/SkiloServis

Zajebanec 12.02.2013 11:11
@LukecKukec:
@fullstrike:
@LukecKukec:

Razdrejo bicikl, spucajo, namažejo, scentrirajo obroče... 

seveda,ko vse to delajo si ti zraven,da paziš,da je res vse razdrto,spucano,namazano,scen trirano in lepo nazaj sestavljeno...zapečateno

Skyman 12.02.2013 11:12

BIKE-EK...nikoli razočaran!

hooger 12.02.2013 11:18
@Zajebanec:
@LukecKukec:
@fullstrike:
@LukecKukec:

seveda,ko vse to delajo si ti zraven,da paziš,da je res vse razdrto,spucano,namazano,scen trirano in lepo nazaj sestavljeno...zapečateno

itaq je Čerin trgovina za elito, tko da že morajo bit cene dost visoke....drugač bi drugam vozil...

hmm 12.02.2013 11:28
@kenz76:
@hmm:
@LukecKukec:

vse sam doma naredit, potem pa na forum jokat, kako gonilka poka, pa veriga preskakuje ... smeh smeh smeh   za "neuke" vsaj enkrat letno servis, pa bo sezona veliko lepša in mirnejša!

he,he,... rad bi te videl, kako 1x na leto ti svoje kolo peljaš na servis za 60€ ... glede na to da si "savinčan" po moje težko daš kakemu kak eur. za uslugo ... nasmeh

pene 12.02.2013 11:29

SVAD pri Pečariču na Vrhovcih!

FAUSTO 12.02.2013 11:48

Aha ima prednost pred ostalimi...ker kolesa ne pripelješ v servis ampak v ordinacijo!

denism 12.02.2013 11:49

VEB-company - obvezno na litijski! Vedno super zadovljen!

Wersuvius 12.02.2013 11:54
@Zajebanec:
@LukecKukec:
@fullstrike:
@LukecKukec:

Je vesekakor narejeno... Lahko to trdim, ker so mi na podlagi tega zamenjali tudi že ležaje, ki so mi zarjaveli... Tega ne moreš ravno odkriti če ne odpreš... Drugače so pa v tej ceni tudi novi bovdni in zajle, če se ne motim...
Vsekakor se po takem servisu bolj mirno voziš potem celo leto...

Zajebanec 12.02.2013 11:58
@FAUSTO:

Aha ima prednost pred ostalimi...ker kolesa ne pripelješ v servis ampak v ordinacijo!

a je to ta AHA neodločen kaj še vi tam vedno trgujete s staro valuto,ali ste republika zase...nagubano čelo

FAUSTO 12.02.2013 12:00
@Zajebanec:
@FAUSTO:

a je to ta AHA neodločen kaj še vi tam vedno trgujete s staro valuto,ali ste republika zase...nagubano čelo

A ti klikaš?

kenz76 12.02.2013 12:38
@hmm:
@kenz76:
@hmm:
@LukecKukec:

he,he,... rad bi te videl, kako 1x na leto ti svoje kolo peljaš na servis za 60€ ... glede na to da si "savinčan" po moje težko daš kakemu kak eur. za uslugo ... nasmeh

itak. jst sam 1x letno razderem pa namažem, pa tud gume napumpam - pa je 60-ka raj v savinjskem žepu. nasmeh 

za "neuke" (kot sem napisal), se mi pa 60€ res ne zdi pretirano, da vse razderejo in namažejo, pa kakšn bodn in zajlo zamenjajo... 

djkakush10839 12.02.2013 13:00

Lahko samo potrdim besede LukecKukec-a. Do sedaj vedno zadovoljen s Čerinom.

sixsl 12.02.2013 15:31

Če je karkoli narobe se oglasim tukaj: www.cult-trgovina.si/novice.p hp

Že vnaprej ti pove za ceno tako, da veš pri čem si. Prijazni in neusiljivi.

Osebno imam z veb-om na Litijski slabe izkušnje

damjan10 12.02.2013 19:12

jb center Novo mesto (Jani Brajkovič Novo mesto)
daleč najkvalitetnejši in poceni servis 

Zajebanec 12.02.2013 19:26

Kaj,če bi prenehali s tem nakladanjem tukaj gor,torej vsak ve kje je zanj najboljši servis in bo tja tudi kolo odpeljal.Vsekakor pa sam kolesa ne bom peljal na drugi konec Slovenije,če so tudi  še ne vem kaki mojstri tam.
Reklamiranja je dost,čeprav meni (pravzaprav večim nam) sestavlja in servisira kolesa gospod,ki bi lahko mirne duše peljal 90% serviserjev v Sloveniji scat pika Amen. kul

pionirmtb 12.02.2013 19:38

zajebanec-teb ga mora držat ko greš scat,al kaj...

bober2312 12.02.2013 20:12
@Zajebanec:

Kaj,če bi prenehali s tem nakladanjem tukaj gor,torej vsak ve kje je zanj najboljši servis in bo tja tudi kolo odpeljal.Vsekakor pa sam kolesa ne bom peljal na drugi konec Slovenije,če so tudi  še ne vem kaki mojstri tam.
Reklamiranja je dost,čeprav meni (pravzaprav večim nam) sestavlja in servisira kolesa gospod,ki bi lahko mirne duše peljal 90% serviserjev v Sloveniji scat pika Amen. kul

mene pač zanima kakšen dober servis ker sem kolo kupil u a2u in tam nisem zadovojen z servisom zato iščem novega serviserja ki  delo opravi profesionačno rabim pa ga v okoilici ljubljane pa če je ta tvoj serviser iz okolice ljubljane bi se priporoču za več imformacij....

1 2 3 ... 8
DODAJ ODGOVOR
SLEDI OBJAVI