A bo tud posebna kategorija za tavelko sajbo?
Kakor zgleda bo letos takrat sneg...
Fausto bo spet dobil popadke ko bo videl to temo
@fajfar:Fausto bo spet dobil popadke ko bo videl to temo
nič ne govori, ziher gon na polno
mene zanima če ma gorsk bicikl svojo kategorijo hvala .)
@peloton: Kako zdaj Scottov 5.? Kdaj so bili pa prvi štirje?
Naslov je bil formuliran na hitro in tako tudi objavljen!Glede na dogovor s Scotom,je uradni naziv letošnje prireditve 5. kolesarski vzpon na Jošt Scott. Ko bomo imeli ves material urejen bomo vse to tudi objavili!
@FAUSTO: A če zmagam dobim škota?
Škota vrjetno ne.. kakšen kilt bi se pa najdu.. ;)
A s se mar dau prevezat?
Če boš imel srečo dobiš Škota!
Včasih bi se bl za škotinje zanimal. A je to ratal zarad zdica ratal?
A je treba u kiltu vozit?
Sem se že veselil prve letošnje kolesarske tekme s specialko, pa so me spet zeznli, da se je ne bom mogel udeležiti. Imam že karto za tek po Planiški velikanki, pa so tek zaradi zimskih razmer prestavili na 12. maj.
Milky se je spet stisnu!!!! Spet ne bo nikogar, ki bi se na velki šajbi gor prpelov! :-(
Brez pokroviteljev prireditve zagotovo nebi bilo, zato vam z veseljem objavljam povezavo kjer boste videli kateri bodo zagotovo z nami!
Do vzpona je še slab mesec dni, vreme je v zadnjem času končno idealno za trening, prijave pa so tudi že nekaj časa mogoče tako da vsi lepo vabljeni. Več in točne info. glede prijave: www.ksk.si/jost
Kaj je to zaen jošt? Mende nimate Kranjčani dirke v horjulu?
@Zmago_1:Kaj je to zaen jošt? Mende nimate Kranjčani dirke v horjulu?
Jošt ni isto kot Šentjošt.
Sv. Jošt nad Kranjem
Št. Jošt = Šentjošt nad Horjulom
Naš Jošt je med najlegendarnejšimi vzponi na sončni strani Alp. ;)
www.rtvslo.si/tureavanture/s- kolesom/foto-kranjski-hisni-kl anec/306790
Upam, da bom dlih takrat zbolu :D
Majice za kolesarje so tudi že pripravljene!
Še 5 dni nas loči do 5. vzpona na Jošt,2 dni pa se lahko še prijavite po nižji ceni. Vreme nam mora biti naklonjeno, nagrade s kolesom Scott na čelu so pripravljene in verjamem, da ste pripravljeni tudi vi!
Upam, da se vidimo v čimvečjem številu.
Zaradi povišanega srčnega utripa, je mogoče tudi ne boste videli.
Če pridem gor, brez da bi dol stopu bom prov vesel....
Mene ne bo !
Še od lansga leta nisem k seb pršu...
Pozdravljeni!
V organizaciji Kluba študentov Kranj bo letos potekal že 5. kolesarski vzpon na Jošt.
"Najlepši" vzpon daleč naokoli bomo napadli v nedeljo, 12. 5. 2013 ob 11.00. Štart bo tako kot lansko leto pod vznožjem.
Več informacij na: www.ksk.si/jost
Ljubitelji socialnega omrežja Facebook pa se nam lahko pridužite v skupini 5. kolesarski vzpon na Jošt .
Vsi kolesarji in kolesarke pa morate vedeti tudi, da Jošt ni nor, nor je tist k ne gon gor