Trail Gator vs. Trail Angel

Domov > Forum > Trail Gator vs. Trail Angel

Trail Gator vs. Trail Angel

SORTIRAJ PO:
sax15 27.03.2013 08:05

Pozdravljeni.

Zanima me ali ima kdo izkušnje z Trail Angel-om, oziroma kdo je boljši Trail Gator ali Trail Angel?

Več o izdelku si lahko pogledate tukaj:

www.bike-center.si/kolesa/otr oska/trail-gator/

lp SaX

bajker99 27.03.2013 17:05
Moje izkušnje z trial gatorjem so bilo vrhunske. Prekolesarili smo veliko, ko je bila večja je začela sama, ko jo je pa zdelal pa na štango pol pa je ata vleku.Vsekakor priporočam!veliko uspešnih voženj.
RIDLEV 27.03.2013 18:14

Mojemu tamačku pa Trail Gator ni bil všeč, ker je imel sprednjo gumo v zraku. Pri Trail Angel-u je pa videti da je sprednja guma na tleh, če se ne motim.

capl 28.03.2013 11:14

Še en glas a trail gatorja. Ogromno uporabljan pri dveh otrocih, nikoli nobenega problema. Meni zgledata po funkciji precej podobna, le da trail angel izgleda precej bolj zakompliciran. 

Lp Dušan

sax15 29.03.2013 08:50

Hvala za informacije.

Za Trail-Gator sem seznanjen, da je zelo uredu. Bol me zanima kako je z Trail-Angel?

Mislim, da je sprednje kolo tudi pri Trail-Angel vzdignjeno, saj bi v nasprotnem primeru lahko otrok zavijal in tako zaviral (če že ne bi prišlo do česa drugega).

Je pa res, da se pri Trail-Angel lahko višina nastavi.

bruno 05.05.2014 21:32

lep pozdrav vsem,

dajte prosim napisat kako mnenje (za/proti) o trail angelu...

hvala in lp Martin

mikibjondi 01.07.2014 17:15

Mi smo kupili dva trail gatorja in ji precej tudi posojali. Vsi so bili zadovoljni. Tudi nekaj prijateljev se je odločilo za njihov nakup. Do sedaj same pozitivne izkušnje. O Trail gatorju pa ne vem nič in bi tudi mene zanimalo. Vem pa da imata oba sistema prednjo gumo dvignjeno in podobno tudi ostali. Ne poznam sistema, ki bi imel prednjo gumo na tleh.

lp
Matjaž 

1
DODAJ ODGOVOR
SLEDI OBJAVI