Mojemu tamačku pa Trail Gator ni bil všeč, ker je imel sprednjo gumo v zraku. Pri Trail Angel-u je pa videti da je sprednja guma na tleh, če se ne motim.
Še en glas a trail gatorja. Ogromno uporabljan pri dveh otrocih, nikoli nobenega problema. Meni zgledata po funkciji precej podobna, le da trail angel izgleda precej bolj zakompliciran.
Lp Dušan
Hvala za informacije.
Za Trail-Gator sem seznanjen, da je zelo uredu. Bol me zanima kako je z Trail-Angel?
Mislim, da je sprednje kolo tudi pri Trail-Angel vzdignjeno, saj bi v nasprotnem primeru lahko otrok zavijal in tako zaviral (če že ne bi prišlo do česa drugega).
Je pa res, da se pri Trail-Angel lahko višina nastavi.
lep pozdrav vsem,
dajte prosim napisat kako mnenje (za/proti) o trail angelu...
hvala in lp Martin
Mi smo kupili dva trail gatorja in ji precej tudi posojali. Vsi so bili zadovoljni. Tudi nekaj prijateljev se je odločilo za njihov nakup. Do sedaj same pozitivne izkušnje. O Trail gatorju pa ne vem nič in bi tudi mene zanimalo. Vem pa da imata oba sistema prednjo gumo dvignjeno in podobno tudi ostali. Ne poznam sistema, ki bi imel prednjo gumo na tleh.
lp
Matjaž
Pozdravljeni.
Zanima me ali ima kdo izkušnje z Trail Angel-om, oziroma kdo je boljši Trail Gator ali Trail Angel?
Več o izdelku si lahko pogledate tukaj:
www.bike-center.si/kolesa/otr oska/trail-gator/
lp SaX