Le Tour de France 2013

Domov > Forum > Le Tour de France 2013

Le Tour de France 2013

SORTIRAJ PO:
fajfar 06.05.2013 19:10

www.rtvslo.si/sport/kolesarst vo/lanski-junak-toura-se-bo-mo ral-letos-podrediti-froomu/308 222

Recimo da Wigginsu ne rata osvojiti roza majice, bo še vedno bil zadovoljen z vlogo glavnega pomočnika?

Komaj čakam boje med Contadorjem, Rodriguezom, Froomom. Mogoče pa preseneti tudi Fuglsang? (šala šala smeh)

Dave 31.05.2013 18:25

Wiggins out za TDF2013:
www.teamsky.com/article/0,272 90,17546_8744262,00.html

an_že 31.05.2013 18:28

image

Zajebanec 31.05.2013 18:34

@Zajebanec:

na dirki po Franciji ne bo naredil nič,ne Froom in ne Wiggins...Froom bo tako pušnil kot je Wiggins na Giru...Wiggins pa bo verjetno odpovedal sodelovanje na Touru,ker ja itak letos v kurcu s formo,ko ne prime dop...kul

he he,v eni drugi temi sem napisal...

fajfar 31.05.2013 18:41

Mogoče bo pa kapetan na Vuelti, kjer se bo spet poka...zapečateno

SODROVC 31.05.2013 19:22
@Zajebanec:

@Zajebanec:

na dirki po Franciji ne bo naredil nič,ne Froom in ne Wiggins...Froom bo tako pušnil kot je Wiggins na Giru...Wiggins pa bo verjetno odpovedal sodelovanje na Touru,ker ja itak letos v kurcu s formo,ko ne prime dop...kul

he he,v eni drugi temi sem napisal...

Ha, obvladaš sceno, ni kaj!mežik 

Truplo 31.05.2013 21:17

Sam upam, da bomo vsaj tokrat "obvladovali" sceno na eni temi... in ne na desetih? Novice po svoje odštejem, tam pač šef ima svojo vizijo dogajanj.

TEX 31.05.2013 22:49

Čuj , Truplo , a greš slučajno na kako etapo toura ?

Adonis 01.06.2013 00:06

Jaz grem pod etapo toura. Se pravi pod tvojo mamico :D

Truplo 01.06.2013 06:32
@TEX:

Čuj , Truplo , a greš slučajno na kako etapo toura ?

... če vprašaš resno, želel bi si... Aja, sprašuješ glede fotografiranja, kar sem omenil drugje?

Ne... to nima veze ne s profesionalci in še čim... je pa zadeva zanimiva in upam, da jo bo spremljal širši krog ljudi. Tudi na tem portalu!

TEX 01.06.2013 20:04

Ja , sem imel v mislih fotografiranje , na kaki ornk etapi imaš veliko dela in užitka.

Pa še kak vzpon lahk prevoziš.

Truplo 02.06.2013 08:28
@TEX:

Ja , sem imel v mislih fotografiranje , na kaki ornk etapi imaš veliko dela in užitka.

Pa še kak vzpon lahk prevoziš.

... se strinjam. Vendar za moje finance nekaj takega ne pride v poštev. San nisem neki direktor z veliko plačo... oz. je sploh nimam.

Zadeva je nekaj čisto drugega... koliko bo odmevna ne vem, tule lahko nekaj doprinesem, tudi na domačem forumu... bomo videli, ker nimam še veliko podatkov, kako bo to potekalo. Se pa mislim da že ta mesec začenjajo priprave in bom vedel več. Če dobim odoboritev, bom napisal, kaj je v ozadju.

FAUSTO 17.06.2013 22:19
Me je kar strah letošnjega Toura! Ne vem kako bom prenesel tri tedensko Froomovo zvijanje na kolesu? Emti on je John Travolta na kolesu...
kv_mozart 17.06.2013 22:22
@frendi:

www.cyclingnews.com/news/asta na-trio-injured-in-training-c r ash-on-tenerife

smola

Brajkovič je verjetno ZELO VESEL!

nejc100 17.06.2013 22:26
Brajko kapetan!
ZooTv 18.06.2013 13:48

Zaenkrat potrjena imena dveh ekip

Argos Shimano:
Roy Curvers (Nizozemska)
John Degenkolb (Nemčija)
Tom Dumoulin (Nizozemska)
Johannes Fröhlinger (Nemčija)
Simon Geschke (Nemčija)
Marcel Kittel (Nemčija)
Koen de Kort (Nizozemska)
Albert Timmer (Nizozemska)
Tom Veelers (Nizozemska)

Omega Pharma-QuickStep
Mark Cavendish (Velika Britanija)
Sylvain Chavanel (Francija)
Michal Kwiatkowski (Poljska)
Tony Martin (Nemčija)
Jerome Pineau (Francija)
Gert Steegmans (Belgija)
Niki Terpstra (Nizozemska)
Matteo Trentin (Italija)
Peter Velits (Slovaška)

ZooTv 18.06.2013 13:59
@kv_mozart:
@frendi:

www.cyclingnews.com/news/asta na-trio-injured-in-training-c r ash-on-tenerife

smola

Brajkovič je verjetno ZELO VESEL!

Ne vem, zakaj bi bil ravno tega vesel. Vinokurov je pred 10imi dnevi dejal, da bosta na Touru kapetana tako Brajkovič kot Fuglsang, Kessiakoff pa se bo ponovno boril za pikčasto majico. Res je, da se Fuglsanga že od podpisa pogodbe omenja kot kapetana na Touru, kot je tudi že nekaj časa znano, da bo imel Brajkovič proste roke. Resne podpore moštva ne more pričakovati ne eden, ne drugi - razen, če bo kdo dovolj dober, da si jo bo zaslužil. Upam, da se do Toura porihtata tako Fuglsang kot Grivko, ker če ne drugega, jih bo Jani še kako potreboval na moštvenem kronometru. Pa ne biti tako naivni in nasedati tej psihološki igri, da bo Fuglsang kapetan in da bo zaradi tega Jani kaj prikrajšan - če bo kdo dovolj dober, se bo v Astani vozilo na tistega, če ne bo pa to pač bolj združba posameznikov, kot ekipa. Sicer je pa povsem enostavno - če Jani letos ne bo boljši od Fuglsanga, tudi lanske uvrstitve ne more izboljšati, pa čeprav Fuglsang po nekaj letih ponovno deluje solidno.

ZooTv 18.06.2013 14:13

Moje rangiranje

***** Froome
**** Quintana, Contador, Porte
*** Valverde, Rodriguez, Van Garderen, Van Den Broeck,
** Evans, Schleck, Hesjedal, Brajkovič, Rolland, Pinot, Mollema, Costa, Kreuziger, Gesink
* Fuglsang, Peraud, Navarro, Zubeldia, Talansky, Taaramae, Dan Martin, Anton, Voeckler, Moreno, Cunego, De Gendt, Westra, Peter Velits, Kwiatkowski, Nieve, Niemiec, Ten Dam

Vsem, ki sem dal vsaj 2 zvezdici so ob spletu takšnih in drugačnih okoliščin sposobni končati na stopničkah (18 jih je). Tistim, ki sem jim pa namenil vsaj 1 zvezdico pa so še ostali resni kandidati za deseterico (36 jih je, pa še kakšno ime bo potrebno dodati, ko bo znana celotna štartna lista).

nejchy 18.06.2013 14:22

...če bojo skyuvcci narekovali dIrko, nebo nič kaj zanimivega :(

LukecKukec 18.06.2013 14:33
@nejchy:

...če bojo skyuvcci narekovali dIrko, nebo nič kaj zanimivega :(

Ja, ker je bil letos Giro pravi spektakel, poln gladiatorskih bojev... Nehajte s tem, minili so časi skokov in nenormalnih hitrosti.

nejc100 18.06.2013 15:13
Lani so v Astani vozili vsak zase, če bi imel Jani tako podporo kot letos Nibali na Giru bi bil lahko par mest boljši. Me zanima kako jih bo letos postrojil general Vinokurov.
ZooTv 18.06.2013 15:29
@nejc100: Lani so v Astani vozili vsak zase, če bi imel Jani tako podporo kot letos Nibali na Giru bi bil lahko par mest boljši. Me zanima kako jih bo letos postrojil general Vinokurov.

če bi bil Jani na nivoju Nibalija, bi tudi imel tako podporo. Sicer pa bi lani končal 6. skupno, če se ne bi 1 dan pred kronometrom zbasal. Še zdaj se spomnim, ko sem ga na lastne oči videl, kako se je lani po cilju kronometra v Chartresu premikal v bolečniah. Dvomim pa, da bi bil lani boljši kot 6., tudi če bi imel večjo podporo s strani ekipe - bi pa bil leta 2011 z lansko formo iz Toura konkurenčen za stopničke, je šlo počasneje kot lani.

Vedno je uvrstitev odvisna tudi od konkurence. Letos je zelo veliko imen v borbi za deseterico. Bo lažje ocenjevati po prvem tednu, ki ga bo potrebno preživeti. Poleg značilne živčnosti, ki je zaščitni znak prvega tedna Toura, bo za Janija kritična 3. etapa - 3.3km dolg klanec s povprečnim naklonom 8.1%, vrh pa je oddaljen samo 13km od cilja. Kratki in strmi klanci mu niso nikoli ležali.

ZooTv 18.06.2013 16:21

Blanco, ki se bo še pred Tourom preimenoval v Belkin
Lars Boom (Nizozemska)
Laurens ten Dam (Nizozemska)
Robert Gesink (Nizozemska)
Tom Leezer (Nizozemska)
Bauke Mollema (Nizozemska)
Lars Petter Nordhaug (Norveška)
Bram Tankink (Nizozemska)
Sep Vanmarcke (Belgija)
Maarten Wynants (Belgija)

nejchy 18.06.2013 18:06

letošnji giro tak al tak ni bil nič posebnega, pa če bi bli skyuci tapravi al pa ne(kar niso bli)... tako da se nemoremo upirati na to ;)

PRED DVEMA LETOMA, KO JE ŠE BILO "UPANJE¨(za naslednjo sezono sevede):

www.youtube.com/watch?v=Ms3Sq ijPV5k

ZooTv 18.06.2013 20:33

Magnus Bäckstedt na spodnjem linku predstavi vse etape! Za dviganje temperature... kul

www.youtube.com/watch?list=PL hX4qGpWXV9tXPLF48CfLRZ-1nRMMQ2 8R&feature=player_embedded &v=q1yGBeOX9kA

hybrid 18.06.2013 20:41

Ti še ni dovolj vroče?nasmeh

ZooTv 18.06.2013 20:44

Pa tu v Londonu je 20 stopinj ... če je srečaneodločen

ZooTv 19.06.2013 00:49

Cannondale
Kristjan Koren (Slovenija)
Peter Sagan (Slovaška)
Alessandro De Marchi (Italija)
Alan Marangoni (Italija)
Fabio Sabatini (Italija)
Moreno Moser (Italija)
Maciej Bodnar (Poljska)
Ted King (ZDA)
Brian Vandborg (Danska)

nejchy 19.06.2013 00:55
@ZooTv:

Cannondale
Kristijan Koren (Slovenija)
Peter Sagan (Slovaška)
Alessandro De Marchi (Italija)
Alan Marangoni (Italija)
Fabio Sabatini (Italija)
Moreno Moser (Italija)
Maciej Bodnar (Poljska)
Ted King (ZDA)
Brian Vandborg (Danska)

letos se navija za to! ;)

Glede na to, da je Sagan na tolkih terenih tako močan, zakaj se ne razvije v pravega liderja  za tritedenske dirke, mislim v smislu pravega kapetana, ne pa da pobira le posamezne etape? Ni še v tem rangu, mu je to v interesu?

Koren mu bi itak dušo pusu! ;)

1 2 3 ... 32
DODAJ ODGOVOR
SLEDI OBJAVI