idmatch extremevital

Domov > Forum > idmatch extremevital

idmatch extremevital

SORTIRAJ PO:
madmax12 12.06.2013 02:06

Zdravo,

a ma kdo kakšne izkušnje z idmatch metodo za iskanje pravega sedeža, ki jo ponujajo v trgovinah extremvital?

Lp

__ziga__ 12.06.2013 07:39

Jst

Maj_ex 12.06.2013 09:38

No, in kakšne so izkušnje?
Menjava sedeža?
Razlike pred in po tem?

Celostni opis izkušnje?!
Hvala.

__ziga__ 12.06.2013 11:46

V redu zadeva, če ni denarja za bike fitting. Približno zadane sedež, meni je recimo zadel luknjo in sprednjo širino, zgrešil pa širino zadnjega dela. Sigurno pa pomaga pri izbiri bolj ustreznega sedeža.

__ziga__ 12.06.2013 11:47

Ta sedež, ki naj bi mi ustrezal ga še vedno vozim, ker je še vedno razlika s prejšnjim ogromna..

Mare 12.06.2013 11:58

Še ena možnost za izbiro sedeža: www.pro-bikegear.com/publish/ content/pro_2010/nl/en/index/p roducts/saddles/Saddles_2012.h tml

Seveda bolj približno, ampak boljše kot pa na pamet. Jaz sem nabavil enega od teh in zaenkrat je v redu. So pa presenetljivo lahki, sploh glede na ceno.

kolesarrr 18.05.2016 09:28

Še kakšne nove izkušnje glede idmatch-a?

Je potrebna predhodna najava, cenik itd.?

Ban 18.05.2016 10:02

Meni izbrani sedež ni sedel, bil je preširok, zato sem šel na staro (ožjo) širino in nimam težav. Meni je to krneki.

kolesarrr 19.05.2016 09:40

Hvala za informacijo.

darre 19.05.2016 10:13

meni so zmerili, pol pa so mi posodili sedež za 3 dni (10 EUR). Pri nakupu sem dnar dobil nazaj

copi 19.05.2016 14:59
@Ban:

Meni izbrani sedež ni sedel, bil je preširok, zato sem šel na staro (ožjo) širino in nimam težav. Meni je to krneki.

Seveda,če si se v vseh letih navadil sedeti na prostati in ne na išiasnih kosteh kot je pravilno, ti seveda  širši sedež ni sedel, dolgoročno pa je ožji sedež slabša izbira.

-BLAŽ- 19.05.2016 23:03

Dobr vas za nos vlečejo s temle merjenjem riti.

KAVITATOR+ 20.05.2016 07:39
bolj nas vlecejo proizvajalci ker montirajo najozje sedeze da lepse izgleda. idmatch je dober ker ves kaj kupit je pa vseeno dobro probat sedez ze v trgovini. ce ti pase bos hitro vedel.
copi 20.05.2016 15:21
@KAVITATOR+: bolj nas vlecejo proizvajalci ker montirajo najozje sedeze da lepse izgleda. idmatch je dober ker ves kaj kupit je pa vseeno dobro probat sedez ze v trgovini. ce ti pase bos hitro vedel.

In da je kolo z ožjim sedežem 20-30g lažji kar se ful poznanasmeh

-BLAŽ- 20.05.2016 23:06
@copi:
@KAVITATOR+: bolj nas vlecejo proizvajalci ker montirajo najozje sedeze da lepse izgleda. idmatch je dober ker ves kaj kupit je pa vseeno dobro probat sedez ze v trgovini. ce ti pase bos hitro vedel.

Vidva meni razlagata, da so široki sedeži generalno boljši ali kako? Ok naj bo, ampak kaj je potem merjenje riti drugega kot davek na neumnost?

GRGR 20.05.2016 23:33

neumnosti govoriš

copi 21.05.2016 07:20
@-BLAŽ-:
@copi:

Vidva meni razlagata, da so široki sedeži generalno boljši ali kako? Ok naj bo, ampak kaj je potem merjenje riti drugega kot davek na neumnost?

Seveda širina išiasnih kosti si lahko sam izmareš ti ni potrebno iti na idmatch, vsekakor je pa manjša napaka imeti širši sedež kot pa preozek. Če ti pa ustreza sedeti na korenini kurca in prostati in imeti tam spodaj vse mravljinčato ti pa jez ne bom branil imeti ozkega sedeža.www.youtube.com/watch?v=E7j9L UVJrjA

1
DODAJ ODGOVOR
SLEDI OBJAVI