kje so pa kakšne slike iz kladja ?
Morebiti na strani organizatorja Franja.org na fotobanki pa ni razvidno, da bi bile letos slike iz Kladja. Morebiti jih bodo še naložili.
Nekateri sprašujete, kam je izginila tema "Matera Franja".
Danes zjutraj smo dobili uradni poziv, da moramo temo umakniti zaradi sovražnega govora in javnega linča mladoletne osebe.
Kot prvotno objavljeno je tema namenjena vašim vtisom o vaši vožnji na maratonu Franja.
Vse ostale objave povezane s prehodno temo in vsebino, bodo brisane.
@Boss:Nekateri sprašujete, kam je izginila tema "Matera Franja".
Danes zjutraj smo dobili uradni poziv, da moramo temo umakniti zaradi sovražnega govora in javnega linča mladoletne osebe.
Kot prvotno objavljeno je tema namenjena vašim vtisom o vaši vožnji na maratonu Franja.
Vse ostale objave povezane s prehodno temo in vsebino, bodo brisane.
Mislim, a res imate vse tukaj za malo neumne? Najbolje je, da umaknete cel forum, oziroma kar komplet bicikel. com.
Prosil bi, da v imenu nekoga odgovornega definirate sovražni govor in javni linč, ter, da pojasnite od kdaj in po kakšnem pravilniku je izražanje resnice,( ki jo je po vašem "linčana" oseba celo priznala in to javno) linčanje. Potem je tudi sama sebe linčala.
Ja, boga mati ni kaj...
Ker lahko pišemo samo o lastnih vtisih, je moj utis po prevoženi Franji, da je treba goljufe kaznovat. Taki pogovori so bili v cilju in tak je moj utis...
Dobro, da po cilju čimprej pojem kaj se nudi in takoj spokam domov. Ne prenesem gužve in ozvočenja ki buči, da se še pogovarjat ne moreš.
Sploh pa se mi ne da čakat na razglasitve.
@Pantanifan:hvala lepa, kje so pa slike, ki so že bile
jest bi rabu tiste 4x300 slik
tisti ki jih je objavu a je tok dobr da jih še enkrat objavi
@lancearmstrong:tUX
Maraton Franja je prijavljena v UCi kolendar tako,da veljajo Uci pravila zanjo in tam je jasno napisano,da porivanje v hrib oz potiskanje ni dovoljeno se pravi diskvalifikacija bi morala biti takojšnja!
Jaz bi si dovolil samo še nekaj dodat, da ne bo več polemike.
Ko nekdo stopi v banko nikjer ne piše, da je ne sme oropat. Zaradi tega, ker ne piše ne pomeni, da se jo lahko oropa ali pač...
Boss, adijo!!
Boss še naprej nateguje. Ne odgovarja na nobeno zastavljeno vprašanje in nič ne briše, čeprav je uvodoma rekel, da bo brisano vse, kar je vezano na prejšnjo temo...
N A T E G O V A N J E
Prosim prlimite linke kjer bi dobil slike iz maraton Franje 2013.
Kaj naj sploh komentiramo? Kleptomansko stanje duha je okužilo še kolesarstvo. Pa folk je tako neumen, da ne ve, da ima praktično vsak pri sebi telefon s kamero??? Tko ko tista dva ubožca na alpah lani - sicer največja kazen je itak, da vsi vejo kdo si in ko nekdo da enkrat na net, tam za vedno ostane.
Še dobr da me ni več na Franjo, brezveze. ŠE na bicikl danes ne bom še na specialko, se bom rajš po gmajni zapeljal. Saj to ne moreš verjetn
Ne bit užaljeni kot majhni otroci. Bodo že uštimali, da bo prav. Naj se oškodovani še pisno pritožijo.
Čas celi vse rane.
Žalost je to, da je 5.000 različnih slik, pa tud na eni nisem :(
;)
Eni ste res pacienti - punca je bla rinjena in zdaj je bicikel.com oz Boss kriv za vašo nesrečo. On si kot administrator lahko privošči, da zbriše neprimerne objave, sotekmovalke omenjene se lahko pritožijo, vi pa lahko tudi ne visite na forumu 24/7. Vsak ima pač svojo možnost.
Me zanima, če tudi v Tušu ne kupujete, ker so Mirkota porivali na Kladje?
Bi me pa še nekaj zanimalo glede Franje, mimo teh flanc o porivanju - koliko km je znašala trasa male Franje od začetka merjenja časa do cilja? Hvala!
Pene , letos tam cca 90km
@riso:Žalost je to, da je 5.000 različnih slik, pa tud na eni nisem :(
;)
A si šel na veliko ali malo?
Na youtube je nekaj videov iz male. Na treh sem se našel.
Mene pa res zanima koliko takim kolesarjem/ kolesarkem potem dejansko pomeni nek rezultat, če pa jasno vedo na kakšen način so prišli do tega rezultata. Je morda kdo tu gori ki bi mi znal na to odgovoriti? Ne vem no, toda menim da ima tako dosežen rezultat tudi za razne "goljufive kljukce" grenak priokus. Ne verjamem da lahko nekdo kar izbriše iz glave dejstvo, da je malo pogoljufal. Sicer pa menim da organizator maratona ne more biti kaj preveč kriv da se to dogaja, saj res ne more nadzirati vseh kolesarjev. Res pa je, da bi morali naknadno takšen zgoljufan rezultat brisati. Sam to, sicer tudi letos nisem bil na franji. Čas bi že bil da se znova pojavim. Debato imate pa vsekakor zanimivo.
Slavko, sem te pogrešil na stalnem foto mestu.
Drugo leto bodo direktne fotografije iz mojega kolesa :D Letos me prvič niti ob trasi ni bilo :(
JA, ja saj vemo...višja sila....:)
Res se je večini rekreativnih kolesarjev zanimivo preizkusit na kolesarski prireditvi tekmovalnega značaja, ampak pri sebi sem razčistil, da me takšne procesije več ne zanimajo. V Sloveniji, Avstriji, Italiji,... je toliko lepih tras, ki se jih da z užitkom prekolesarit v dobri družbi brez na nekaterih prireditvah že preveč zasoljenih startnin. Taki "veliki zmagovalci" so se našli v preteklosti, so v sedanjosti in bodo tudi v prihodnosti. Žal. Žalostno, da takšne zadeve podpirajo starši, trenerji,... v svoji zaslepljenosti po "uspehu". Sicer pa glede na stanje v trenutni družbi me to sploh ne preseneča. Zadnjič me kolega vpraša kako sem in mu odgovorim - trpim ker sem pošten.
Izgleda, da tudi na kolesarskih prireditvah že velja načelo - če g....... si zmagovalec.
Pa veliko prijetnih kilometrov na kolesu za svojo dušo in brez sovražnega govora!
@riso:Žalost je to, da je 5.000 različnih slik, pa tud na eni nisem :(
;)
Mene tud ne. A pa si ti sploh štartal na Franji?
@maratonc: Zal tega pa ne Razumem
V Sloveniji naj Bi BILA SVOBODA GOVORA
pa me res zanima kaj bo iz tega .ali ima kdo j.... in jo bodo diskvalificirali.tako kot piše v PRAVILIH UCI
a sem optimist ane hahaha za posrat je tole .....................
Ta forum je potrebno samo preurediti. Jaz bi ga postavil znova in določil 3 ali moderatorje ter enega administratorja. Fino bi bilo, če ti ljudje ne bi bili idioti (na nikogar ne kažem s prstom!).
Da bi ga čisto zaprli je nesmiselno, ker je na njem še vedno dovolj uporabnikov, ki o kolesarstvu in kolesarjenju veliko vedo. Jaz sem se tu ogromno naučil!
@Oxijan:Ta forum je potrebno samo preurediti. Jaz bi ga postavil znova in določil 3 ali moderatorje ter enega administratorja. Fino bi bilo, če ti ljudje ne bi bili idioti (na nikogar ne kažem s prstom!).
Da bi ga čisto zaprli je nesmiselno, ker je na njem še vedno dovolj uporabnikov, ki o kolesarstvu in kolesarjenju veliko vedo. Jaz sem se tu ogromno naučil!
+1 jaz tudi.
dejmo se malo umiriti prosim. vsak za korak nazaj pa bo koj bolje.
Udeleženci maratona Franja vabljeni, da v temi sodelujete z objavami o vaših vtisih iz letošnjega maratona Franja.
Nekatere od vas smo tudi ujeli v objektiv:
Maraton Franja - Vrhnika
Mali maraton Franja - Vrzdenec
Prihod v krožišče Žale
Tema je namenjena vašim vtisom o vaši vožnji.