@mitto11:Zorromall.com na tej strani najdete oblačila ekip in razno. če se katerem zdi predrago naročat orig. rok dostave je do 20 delovnih dni
10% off kupon za slovensko samo: 10Slovenia
www.zorro-cycling.com
Si že kaj naročil in dobil? Kakšna je kvaliteta ? Koliko držijo velikosti? Hvala
Po rokavicah Vacanseoila za 16.50 $ vidim , da gre za kitajsko robo , kjer iste na Alibabi stanejo 9.90$.
Tudi za popolnoma enak dres Vacanseoila , ki je tu znižan na 49.90 $ , sem jaz dal 25 €
@Maratonac:Po rokavicah Vacanseoila za 16.50 $ vidim , da gre za kitajsko robo , kjer iste na Alibabi stanejo 9.90$.
Tudi za popolnoma enak dres Vacanseoila , ki je tu znižan na 49.90 $ , sem jaz dal 25 €
Naša kakovost je zelo dobra,$16.5 is very cheap too and free shipping.
How, come, yes, no!
Živjo
Je kdo mogoče lastnik izdelkov katere izmed teh dveh znamk?
www.lapassione.cc/collections /road-collection
odlo.com/row/en-gb/neutral/by -activity/bike.html
Komentarji dobrodošli...
@Bugo:Živjo
Je kdo mogoče lastnik izdelkov katere izmed teh dveh znamk?
www.lapassione.cc/collections /road-collection
odlo.com/row/en-gb/neutral/by -activity/bike.html
Komentarji dobrodošli...
Za odlo ti lahko povem, da je meni boljše kot katera bolj renomirana znamka, so pač Norvežani.
Kje kaj kupujete kolesarska oblačila (majice in hlače), seveda original? Gledam malo cene kolesarskih majic za leto 2016 in se vse giblje okrog 100€ - samo za majico (se samo meni zdi ali so cene res nenormalno podivjale!!!).
Od znamk so vse tam okrog in naprej.
Drugače pol manj so pri slovenskih proizvajalcih, še manj pa Lidl...
Jaz imam dva kompleta La Passione (hlače+majica) in so zadeve vrhunske in cena primerna. Definitvino bom še kupoval pri njih. Pa tudi sam nakup je enostaven, roba pa pride ekspresno hitro (2 dneva) v lični embalaži. Nivo kot pri Raphi samo, da so cene 30% nižje. Priporočam.
www.lapassione.cc
Dres od adrie pride komplet 100€.
@recaro:Kje kaj kupujete kolesarska oblačila (majice in hlače), seveda original? Gledam malo cene kolesarskih majic za leto 2016 in se vse giblje okrog 100€ - samo za majico (se samo meni zdi ali so cene res nenormalno podivjale!!!).
Na Ebayu recimo se da dobiti kakšne stvari precej ceneje.
Jaz sem recimo kar nekaj časa spremljal ponudbo od Assos hlač in jih kupil konkretno ceneje od recimo cen brez popusta v Slo.
@Ban:Dres od adrie pride komplet 100€.
Že res, ampak podloga (plenička) ni na nivoju. Za dolge ture je to nuja, tako kot dober sedež.
@SODROVC:@Ban:Dres od adrie pride komplet 100€.
Že res, ampak podloga (plenička) ni na nivoju. Za dolge ture je to nuja, tako kot dober sedež.
Imam par njihovih dresov in s podlogo nimam nikakršnih težav, tudi po parih urah na kolesu. Sicer pa, če je za profije dober bo tudi za nas rekreativce. Razen če misliš, da imajo oni drugačen material, v kar pa malo dvomim.
@Ban:@SODROVC:@Ban:Dres od adrie pride komplet 100€.
Imam par njihovih dresov in s podlogo nimam nikakršnih težav, tudi po parih urah na kolesu. Sicer pa, če je za profije dober bo tudi za nas rekreativce. Razen če misliš, da imajo oni drugačen material, v kar pa malo dvomim.
In kaka je potem dobra "plenička" Z gelom ?
@SHad:@recaro:Kje kaj kupujete kolesarska oblačila (majice in hlače), seveda original? Gledam malo cene kolesarskih majic za leto 2016 in se vse giblje okrog 100€ - samo za majico (se samo meni zdi ali so cene res nenormalno podivjale!!!).
Na Ebayu recimo se da dobiti kakšne stvari precej ceneje.
Jaz sem recimo kar nekaj časa spremljal ponudbo od Assos hlač in jih kupil konkretno ceneje od recimo cen brez popusta v Slo.
Tole me pa zanima. Sam se tudi že gledal, vendar nikoli dobil ceneje kot v SLO. Lahko kak link?
Nimam linka, ta roba je ponavadi v avkcijah.
Tudi v "Buy it now" so kake stvari, tudi malo rabljene. Tudi to gre lahko že v enem dnevu!
Edini recept je spremljanje Ebaya vsak dan. Vztrajnost se na koncu vedno splača.
Išči tudi:
-Willhaben.at (AT bolha)
-ricardo.ch (swiss bolha, tu e treba upoštevati carino ter ddv - manj ugodno)
-ebay.de kleinanzeigen
-njuškalo (tu sem še najmanj kaj našel)
zakon je ebay.co.uk.
@SHad:Nimam linka, ta roba je ponavadi v avkcijah.
Tudi v "Buy it now" so kake stvari, tudi malo rabljene. Tudi to gre lahko že v enem dnevu!
Edini recept je spremljanje Ebaya vsak dan. Vztrajnost se na koncu vedno splača.
A tudi "malo" rabljen gate ne ebay-u kupujete?
Večino sem od Assosa kupil ceneje NOVE stvari.
En jersey pa tudi rabljen, če imaš predsodke se jim pač ogneš.
Hlače recimo ne bi kupil rabljene, kakor kdo.
@SHad:Išči tudi:
-Willhaben.at (AT bolha)
-ricardo.ch (swiss bolha, tu e treba upoštevati carino ter ddv - manj ugodno)
-ebay.de kleinanzeigen
-njuškalo (tu sem še najmanj kaj našel)
zakon je ebay.co.uk.
To kar si naštel, razen zadnjega ni šans da kaj kupiš; ker je večinoma to lokalna prodaja ala bolha, torej nimaš podane poštnine, če pa pošlješ povpraševanje pa ti malo kdo odpiše ali pa se vmes že proda...
Drugo je, da živiš v Nemčiji, Avstriji ali imaš poštni predal oz. koga poznaš; potem pa gre.
Tim, kaj pa praviš na to
youtu.be/Ky3VFfd1z4o
Bo @janja lažje in bolje odgovorila na tole kot jaz .
Se mi pa močno zdi, da tile pri x-bionicu pretiravajo. Imam tudi sam njihov dres in ne vidim nobene razlike v primerjavi z Bontragerjevim ali celo Žolninim. Efekt tistega materiala je daleč precenjen.
Ampak, zakaj test pokaže drugače?
Nekaj potencialnih razlogov, ki mi padejo takoj na pamet:
1. Bil sem že kar nekajkrat v takšni celici in celo magisterij delal v njej. In dejstvo je, da je prva izkušnja z njo prekleto težja kot naslednja. Telo se tudi po prvem dražljaju navadi in začne prej znojiti in posledično bolje regulirati temperaturo.
2. Prva majica ni oprijeta, druga je. To seveda igra pomembno vlogo, ker je že zaradi tega izhlapevanje znoja boljše, sploh, ker se v celici zrak ne giblje (nobenega ventilatorja) in pod majico začne zastajati z vodo že nasičen zrak. In ker je izhlapevanje slabše, je tudi termoregulacija slabša.
3. Toplota se na tekača prenaša tudi z radiacijo (tiste luči). Sklepam, da je material od x-bionica takšen, da nek določen del teh žarkov odbije, medtem ko tista navadna majica tega ne omogoča.
4. Material prve majice je gotovo debelejši in manj učinkovit pri prenašanju vlage na zunanjo površino kot tisti od x-bionica.
Toliko na hitro
Ali je potrebno v vročini imeti base layer ali ne, ne bom trdil, čeprav ga san ponavadi nosim. Lahko pa potrdim, da je X-bionicova roba res top in boljša od podobnih.
Sicer nimam njihovih majic, ker so drage ko satan, ampak imam pa njihovo bandano. Sam se izredno fejst poltim po celem telesu. Najbolj pa še po glavi in si ne predstavljam, da bi šel na kolo brez bandane. Ne v vročini, kakor tudi ne v hladnejših dneh (ko že ščiti glavo sama kapa). Če sem na začetku pred leti imel kitajske bandane (ki na začetku nekaj minut le malo ščiti oči in odvaja znoj na stran, dokler ni cela prepita), sem prešel na boljše znamke in razlika je bila očitna. Vendar sem po slabi uri tudi že imel oči polne švica
Pravi preskok pa je bil, ko sem kupil X-Bionicovo bandano. Res da je draga, ampak glede na mojo stopnjo poltenja vsekakor upravičen strošek. Pa še zanimivo je, da je sama bandana kar precej debela in sem mislil, da sem vrgel denar vstran, ko sem jo imel prvič v rokah.
Ker je bandana vseeno v vročini mokra, istočasno tudi ima učinek hlajenja, tako kot trdijo. Medtem ko pri oni bandani za zmerne temperature, ni tako mokra in je že za bolj gretje.
Sam imam tole za v vročini:
www.bike-discount.de/de/kaufe n/x-bionic-fennec-r-bandana-18 357
In tole za nekje do 20°C:
www.bike-discount.de/de/kaufe n/x-bionic-helmet-muetze-8815
Ker so pa base layer majice drage, bom vseeno ostal pri drugih znamkah, saj pri preostanku telesa se pač sprijazniš z nečim še vedno dovolj dobrim :) ampak ko ti pa znoj kaplja v oči, pa je že vprašanje varnosti na cesti.
Zorromall.com na tej strani najdete oblačila ekip in razno. če se katerem zdi predrago naročat orig. rok dostave je do 20 delovnih dni