V Rogošport nikar ! (LJ) - bivši ROG

Domov > Forum > V Rogošport nikar ! (LJ) - bivši ROG

V Rogošport nikar ! (LJ) - bivši ROG

SORTIRAJ PO:
DMJE35 19.09.2013 11:31

Uf, kaj vse ne doživiš. Prijateljici popravljam staro mestno kolo, nakar mi na koncu ostane še zamenjava gum - potreboval sem malo ožje gume 26*1,25 ali 26*1 3/8 ter gladek profil (stare so bile 26*1,5 z grobim profilom, bolj za kakšnega gorca). Dolgo brskam po spletu ter najdem v Rogošportu (LJ) - (bivši ROG - zdaj privat trgovina) prave dimenzije..super.....in se odpravim tja....potem šok!!!....Prodajalki (gospe srednjih let) razložim, kaj potrebujem, ona pa mi odvrne, da to pa ne gre, ker imam gumo za gorca in ne bo šlo z montažo....f...k....bolj ji dopovedujem, da je to staro mestno 26 colsko kolo - recimo holandec (znamke ne vem, ker je bilo na novo pobarvano), na katero je bilo pred  leti montiran malo bolj grobi profil....V redu, vem kaj počnem in plašča potrebujem, vendar plašča ne dobim , čez naj pripeljem obroča v trgovino, ker bodo oni uredili..A ja - več keša...Potem se prikaže moški, ki se predstavi kot ŠEF oziroma lastnik trgovine.....ME NADERE, KAJ SE GREM, MI PA BOMO JA VEDELI KAJ DELAMO (seveda vidva vesta kaj delata, samo ne ko sta v službi). Plaščev kljub temu ne dobim oziroma plaščev nočejo prodati, čeprav jih imajo v trgovini in na njihovi spletni strani....ŠEF potem izusti nekaj sočnih, domačih, da semu j..b..  in ga boli k...c, če bom jaz to sam popravil..."Ne" je rekel.

 

In sedaj?

 

Kako lahko to ROGOŠPORTOVO nesramnost kaznujem, je možna kakšna  prijava in kam ??

 

....zakaj!...še vedno nimam plaščev!...nista hotela prodati.

FMK 19.09.2013 11:43

uf, hudo! načeloma kupec mora dobiti kaj želi, če se reklamira oz. prodaja v prodajalni. kako proti takšnim pristopat pojma nimam. mogoče bi bili smiselno odpret neko #black# listo prodajalcev, ki se jim sladko hebe.

alexb 19.09.2013 11:46

Kupi plašč dugje a ne :) Sej smo vendar "svobodni". Če ti nočta prodat pa nič.

 

 

BLACK 19.09.2013 11:50

No pa še moja izkušnja.
Pridem na servis ROGO ŠPORTA z 27 colskim zadnjim obročem, ki je poreben zamenjave ene špice in malo centriranja. Starejši "mojster" mi reče da  nima ustrezno dolge špice in da ko bo centriral bo vse potrgal in bla, bla, bla... Ga vprašam če ima špico da jo sam zamenjam, nikakor nima kot da je to ne vem kakšna posebna dolžina in t.d. Da naj grem kupit v njihovo stacuno novo zadnje kolo itd.

Jaz se lepo zahvalim za silno uslugo in se napotim do servis-zare.si/ . Pridem tja me vprašajo če bom počakal 5 min in v tem času mi je zamenjal špico malo pocentriral, ker gre za neko staro mestno kolo ki ni veliko v uporabi. In na koncu mi je računal 5 EUR in konec debate. 
Takšnih debilov še v svoji 20 letni kolesarski in malo mehankarski karieri nisem doživel. Da ti danes nakdo v tej vsesplošni krizi in boju za stranke ne porihta neke enostavne zadeve ali ne proda plaščev kot v zgornjem primeru je res neumnost prve klase.

tgrzan 19.09.2013 11:51

Tudi sam imam slabe izkušnje z njihovo poslovalnico na Trubarjevi, kjer ti hočejo za vsako ceno vsiliti nekaj kar mislijo, da imajo oni prav (pa sploh niso videli kolesa!?).... Pred letom sem tm kupoval zračnico in rokavice, prvič, zadnjič in nikoli več. Raje se zapeljem malo dlje, kot da imam opravka s takimi arogantneži.

povratnik987654321 19.09.2013 12:08

Ne vem, kdo je trenutni lasnik tega bivšega Roga.

Ampak - v zadnjih letih je šlo zgleda vse navzdol. Takega odnosa do stranke si ni (bilo) moč privoščiti niti v najbolj zlatih časih Rogovega servisa, ko je bil še na Slomškovi. Ne pa danes, v državi, ki ji ne gre ravno rožnato. 

Glede na to, da poznam serviserja, ki je še vsaj dve leti nazaj delal v omenjenem servisu , sem bil "deležen" za odtenek boljše postrežbe. Vsaj nahrulil me ni, če že želenega nisem dobil. Občutek sem pa dobil, kot da smo stranke nek nebodigatreba, ki kalijo njegov mir. Zato pa me tudi vsaj že dve leti ni bilo naokoli...

Jaz bi šel nazaj, po možnosti s kako pričo, in jim dal možnost popravnega izpita. Če se pa vaja ponovi - www.zps.si/, kakšna inšpekcija, itd. 

Če koga zanima, kako se ravna s stranko, in primer je prav kolesarska trgovina, pa naj me povpraša, kako so mene podučili o tem.  ZELO zgovorna in poučna zgodba ...

 

Naltamer 19.09.2013 19:31
Ce neveste kje bi kaj kupili je v črnučah trgovina velo kjer so vsi prodajalci zelo prijazni in se vidi da imajo ze dosti izkušen in pri njih dobim vedno to kar iščem :)
alpinms 19.09.2013 20:34
@Naltamer: Ce neveste kje bi kaj kupili je v črnučah trgovina velo kjer so vsi prodajalci zelo prijazni in se vidi da imajo ze dosti izkušen in pri njih dobim vedno to kar iščem :)

Tudi sam vam svetujem Velo v Črnučah.

Neptunium 19.09.2013 20:37

Moram se strinjat z vsem napisanih - tako nespoštljivega, zaničljivega, neprofesionalnega in oholega odnosa si ne bi smeli privoščiti. Cena pa itak zasoljena. Sploh ta "stari majster" ma take zdrave izjave ...

Odsvetujem trgovino na Trubarjevi oz. servis na Rozmanovi! 

um_etnik 19.09.2013 21:58
@Neptunium: Odsvetujem trgovino na Trubarjevi oz. servis na Rozmanovi! 


Rade volje prikimam z glavo. Predvsem "šef" je izjemno aroganten

JakaKk6933 19.09.2013 22:09

Tale Rogošport na Trubarjevi je res krneki, ne hodit tja.

 

Ostala dva, za Bežigradom in nov na Šmartinski sta pa čisto ok. Se pozna, da so drugi ljudje, ki ti res znajo svetovati. Da ne boste mislili, da so vsi Rogošporti enaki!

 

Velo v Črnučah je pa sploh top, majo vse živo na zalogi. Samo en v servisu je bolj tako-tako.

BANANI 19.09.2013 22:17

Sami jamrači , zgodba ima pa sigurno dve plati ...

um_etnik 19.09.2013 22:21

Prva plat: nas 11 zgoraj
Druga plat: šef na Trubarjevismeh

DMJE35 20.09.2013 09:00
@BANANI:

Sami jamrači , zgodba ima pa sigurno dve plati ...

Saj je lepo, da imaš svoje mnenje, vendar tvoja trditev ne vzdrži..ker???....so v ROGOŠPORTU NA TRUBARJEVI ZARES NESRAMNI TER EKSPONENT-NA-POTENTNI (ostal skoraj brez besed). Konec koncev, pa kaj, če kupim plašč, PA ČEPRAV ne ustreza, SAJ GA BOM PLAČAL. (kupujemo na miljone stvari, ki jih ne potrebujemo)....za intermeco--večina servisa pri sebi opravim sam, le tam, kjer potrebujem posebno orodje, pa peljem k kolegu, ki pa ima uradni kolesarski servis.

 

P.S.  Nisem pa vedel, da obstajati še dve poslovalnici Rogošporta v LJ. Skočim na Šmartinko, pa da vidim, če imajo kaj zame......Hvala vsem...Na TRUBARJEVO PA NIKOLI VEČ!

 

Pa je le iz sranja nekaj ratalo !!!!!!

one too many 20.09.2013 09:07

Evo, jst se tudi pridružujem mnenju predhodnikov.

Čeprav moram reči, da so korektni - še vedno so mi vse prodali kar sem hotel kupiti :D Enkrat sem dobil že počeno zračničo in so mi jo brez besed zamenjali. Pa vemo, zlahak bi lahko ugovarjali, da sem jo preluknjal sam pri montaži (da smo si na jasnem: seveda je nisem sam preluknjal!).

 

Trgovina mi je relativno všeč, ker ima kar poceni stvari za mestna kolesa. Pravite da se drugje ceneje dobi? Kje? Velo?

 

Nasprotno, serviser se mi zdi v redu človek. O kvaliteti ne vem nič povedati, ker sem tam samo prevzel stvari.

@BLACK: jst imam pa ravno z žaretom slabe izkušnje!

 

 

jutrotisto 20.09.2013 09:29

Jaz sem pa starejšemu gospodu, ki naj bi bil serviser na trubarjevi zelo hvaležen. Pred leti sem tam kupil svoje prvo (do sedaj še vedno edino) gorsko kolo, ko sem pa videl tega gospoda kaj in kako dela na tistem prvem free servisu, sem si raje kupil nekaj orodja in večino stvari opravim sam (na servise pa po potrebi nosim drugam, vsega orodja se ne splača imeti).
Je pa na rogo servisu pri plavi laguni en mlajši fant, servisiral mi ni nič, vendar kolikor sem se pogovarjal z njim, ko sem kaj kupoval, imam za njega boljši občutek, vsaj pristop do stranke je normalen.

A1234 20.09.2013 10:30

JST PA IMAM  SAME POHVALE GLEDE NA  PODJETJE ROGO-ŠPORT S PRODAJALNO NA TRUBARJEVI
IN NJIHOVIM SERVISOM,TAKO DA ME ZGORAJ NAVEDENA ZGODBA ZARES ČUDI,....ZGODBA IMA ZAGOTOVO DVE PLATI, VSAK POSAMEZNIK ZAGOTOVO NE BO PLUVAL V SVOJO SKLEDO ....IN SE ŽELI PRIKAZATI V KARSEDA LEPI LUČI,DANAŠNJI ODNOSI STRANKA-PRODAJALEC PA TUDI NISO VEČ ROŽNATI KOT NEKOČ,TUDI SAM ODNOS STRANK DO TRGOVCA NI POVSEM ROŽNAT,STRANKA MENI DA JE NJENA BESEDA ZADNJA-IN PRAVILNA  ,KAR DOSTIKRAT NI TAKO,AMPAK OD NJENE MISELNOSTI JO TEŽKO ODVRNEŠ,....TER SPREOBRNEŠ,TAKO DA NI VEDNO TRGOVEC TISTI KI JE KRIV ZA TOVRSTNI KONFLIKT,AMPAK JE DOSTIKRAT TUDI OBRATNO!!!!!!!!

CosmiC 20.09.2013 10:35

Frendica je pripeljala kolo v Rogošport, ker so ji vandali zvili zadnje kolo. Mojstri so ji seveda hitro zamenjali kompleten zadnji obročnik, vendar Nexus pesta na 3 brzine niso vrnili. Ko pridem naslednji dan težit, da hočem pesto nazaj, mi je rekel, da so že vse peljali na kosovni odpad. Seveda, kot da niso opazili pesta, ki je vredno pol kolesa.

Berlingo 20.09.2013 10:35

Jaz sem bil letos 3x v ROGO-ŠPORT na Dunajski cesti (Bežigrad) in sem bil vsakič ZELO ZADOVOLJEN. Tam sta en fant in punca in sta prijazna, ustrežljiva in pripravljena pomagati. Nazadnje ko sem bil tam sem kupil le zadnjo luč za bicikel v vrednosti 6 ali 7 EUR, pa se mi je fant takoj ponudil in mi jo brezplačno zmontiral. Vse pohvale!

S trgovino/servisom na Trubarjevi nimam izkušenj, če pa je res kot pišejo zgoraj, naj si gredo pa tam zaposleni ogledati delo v trgovini za Bežigradom

Prince 20.09.2013 10:36
@A1234: kva se dereš?!!!
Maj_ex 20.09.2013 10:49

@A1234
Si se registriral samo zato, da sam sebe hvališ?
Preveč očitno. smeh

Berlingo 20.09.2013 10:52

Saj res, registriran danes! smeh


A1234 A1234   emailPošlji sporočilo     followSledi uporabniku     followPrekini sledenje     Registriran od: 20.09.2013
Prispevkov: 1 Prejete ocene skupnosti -1 0+1 0

Milc 20.09.2013 11:00

Pred leti sem imel tudi jaz neprijetno izkušnjo z njmi.

felx 20.09.2013 11:02

Mnenje napisano z velikimi črkami šteje dvojno!

DMJE35 20.09.2013 11:14
@A1234:

JST PA IMAM  SAME POHVALE GLEDE NA  PODJETJE ROGO-ŠPORT S PRODAJALNO NA TRUBARJEVI
IN NJIHOVIM SERVISOM,TAKO DA ME ZGORAJ NAVEDENA ZGODBA ZARES ČUDI,....ZGODBA IMA ZAGOTOVO DVE PLATI, VSAK POSAMEZNIK ZAGOTOVO NE BO PLUVAL V SVOJO SKLEDO ....IN SE ŽELI PRIKAZATI V KARSEDA LEPI LUČI,DANAŠNJI ODNOSI STRANKA-PRODAJALEC PA TUDI NISO VEČ ROŽNATI KOT NEKOČ,TUDI SAM ODNOS STRANK DO TRGOVCA NI POVSEM ROŽNAT,STRANKA MENI DA JE NJENA BESEDA ZADNJA-IN PRAVILNA  ,KAR DOSTIKRAT NI TAKO,AMPAK OD NJENE MISELNOSTI JO TEŽKO ODVRNEŠ,....TER SPREOBRNEŠ,TAKO DA NI VEDNO TRGOVEC TISTI KI JE KRIV ZA TOVRSTNI KONFLIKT,AMPAK JE DOSTIKRAT TUDI OBRATNO!!!!!!!!

....Ej, si pa res MODEL....Kaj pa KUPEC JE KRALJ, KUPEC IMA VEDNO PRAV (z bontonom)...misliš, da bom ROGOŠPORTU plačal za zmerjanje...MALO MORGEN....TALE ŠEFIČ SI SAM PLJUVA V NAJVEČJO SKLEDO!!!!!!!!

felx 20.09.2013 11:39

Dobri so, da so še nad površjem s takšnim pristopom...

Mlinar 20.09.2013 11:58

oj

si ne morm brant, da ne bi komentiral tegale mnenja

@DMJE35:

....Ej, si pa res MODEL....Kaj pa KUPEC JE KRALJ, KUPEC IMA VEDNO PRAV (z bontonom)...misliš, da bom ROGOŠPORTU plačal za zmerjanje...MALO MORGEN....TALE ŠEFIČ SI SAM PLJUVA V NAJVEČJO SKLEDO!!!!!!!!


 odnosa trgovca nikakor ne podpiram in se tud men zdi zlo zgrešen, če je blo res tko. tud sam bi se na deleč izogibu take trgovine, zlo dobra "priporočila" bi dal pa tud svojim kolegom, k bi jih zanimalo moje mnenje o trgovini...
sam pr tvojem komentarju me pa zmot tvoj odnos, izražen v komentarju... tud ti nisi preveč spoštljiv do drugih. na tem mestu bi me pa res zanimala še druga plat zgodbe! 

A1234 20.09.2013 12:24

DMJE35-sedaj pa vidim glede na tvoj komentar,da je bil  najverjetneje tudi tvoj odnos v prodajalni
na nivoju pod koleni,zato se ne čudim zakaj ti niso želeli prodati plašča)))) TI MANJKA ŠOLA BONTONA)))

Tako da podpiram izjavo Mlinarja!!

loltrollol 20.09.2013 12:31
@Mlinar:

na tem mestu bi me pa res zanimala še druga plat zgodbe! 

Sej drugo plat lahko prebereš od A1234, ker je on prodajalec:)

Maj_ex 20.09.2013 12:32

DMJE35 in A1234

preko zasebnih sporočil izmenjajta telefonske, se zmenita,
DMJE35- ti za opravičilo sprejmi darilo od A1234 (kakšno zračnico, dve, tri ...), smeh
ti A1234, pa poštimaj stvari v trgovini in se nehaj še bolj blamirat, ter s to gesto pokaži, da le ni vse tako črno kot trenutno zgleda na nebu Rogošporta.

1 2 3
DODAJ ODGOVOR
SLEDI OBJAVI