Iskrene čestitke!
BRAVO MATEJ! Vsi kolesarji smo ponosni nate... Še posebno s tako vožnjo!
CARE!
ninja : )
v družbi najboljšega bravo MIRČ TER MOHO
Drug let pa še članski pa je :D
ČESTITAM :)
Za trenutek sem ob njegovem proslavljanju v mislih videl proslavljanje Kopšeta
Bravo Matej!!
Učna ura za uradne politike o povečevanju prepoznavnosti Slovenije v svetu :
Ja perfektna promocija. Bi mogla it Bratovškova mau na učne ure angleščine k njemu.
na takega rojaka enostavn moraš bit ponosn....
kapo dol za maturo, šport, odnos.....
Človek pri rosnih 19 (skoraj) z veliko začetnico....
Bravo, bravo in še enkrat bravo tudi iz oddaljene Avstralije. Ta teden so bili moji avstralski kolesarski kolegi tako ponosni na svojega zmagovalca v kronometru. Komaj čakam jutrišnjo rundo in kavico ob zaključku! Prav žal mi je, da nimam slovenskega dresa.
Današnja Gazzetta. Skromna pozornost včerajšnji dirki.
shrani.si/f/3u/Lv/H7PLGHt/bre z-.png
Bravo, sploh ne morem verjet njegovi tiskovni konferenci, odlično, posebno pa sem navdušen nad vožnjo. Kapo dol. Želim mu sam še sreče, ker ostalo že ima.
Svaka čast za zmago!
Ne vem, ali v kolesarstvu ze obstaja, da se neka prvina imenuje po prvem izvajalcu kot npr. pri umetnostnem drsanju ali gimnastiki? Nisem se slisal, da bi kdo rekel, "spusca se kot Il Falco". Ali pa, "tale pa izvaja Kancelaro v Vareseju". Ko se kdo drajsa po tazadnji, noben ne rece "ta pa izvaja Sagana". Ne, temu se preprosto rece "wheelie".
To se bo zdaj spremenilo. Zacenja se nova doba v kolesarstvu. Naslednjic, ko bo kdo takole vozil, bomo rekli, "glej ga glej, ta pa izvaja Mohorica". :)
Chapeau!
Pa se en standardni disklejmer spada zraven:
To kar vidite zgoraj, izvajajo trenirani profesionalci. Prosimo, ne poskusajte tega izvajati sami.
Ce je Matej res prvi s tem stilom pedaliranja v cestnem kolesartvu ne vem, je pa vsekakor doteral slog Graeme Obree-ja (The Flying Scotsman).
Prepričan sam da nam bo Matej še marsikaj postregel in bomo ob njegovih prestavah doživljali kolesarski "ORGAZEM".Kar nemorem verjeti da je tako lahko deklasiral konkurenco.Še en odliččen kolesar ki prihaja v karavano in to naše gore list.Žal pa mi je za Luko Pibernika tudi on bi imel kaj pokazati na dirki.SUPER.ŽELIM JIMA SREČO V PRIHODNJI SEZONI IN KOMAJ ČAKAM DA GA VIDIM V NOVI EKIP.
Evo,pa ga mamo,svetovnega prvaka,že spet je to naš Matej Mohorič! Vse čestitke,Cannondale se ni zmotil pri nakupu!