Ne vem kaj so pri sigmi razmišljali, danes so povsod zasloni samo še večji, tale 10.0 se mi pa ravno zaradi majhnega zaslona ne dopade, sploh...kakorkoli, naj ti dobro služi. Poročaj kako se obnese.
Čista desetka za zamorit človeka ob tem, ko je ta vesel....ni kaj. "Med iskrenimi ljudmi....".
@fajfar:Ne vem kaj so pri sigmi razmišljali, danes so povsod zasloni samo še večji, tale 10.0 se mi pa ravno zaradi majhnega zaslona ne dopade, sploh...kakorkoli, naj ti dobro služi. Poročaj kako se obnese.
Verjetno so pri Sigmi razmišljali o funkcionalnosti, zmogljivosti skratka o funkcionalni uporabnosti.
In o tem, da se podatki pregladajo - analizirajo doma in ne sprotno na kolesu. Kar pa rabiš videt, je podatek sigurno berljiv tudi na kolesu.
Sicer pa ima majnši ekran tudi dobre lastnosti: majn možnosti za poškodbe, poraba najn energije, cenejša izdelava, ... pa še bi še našlo.
Se pa strinjam, da imajo vsake "oči svojega malarja" in da je to velik dejavnik pri nakupu izdelka.
@cimski06 ... poročaj kako dela, ker nas je tudi nakaj, ki izdelke kupujemo zaradi funkcionalnosti in ne samo zaradi "šminke"
Ko sem na Eurobike-u odgovornega spraševal, zakaj je zaslon tako majhen pri takšni velikosti, je zardel, po nekaj cmoknja pa odgovoril, da ne ve. Kolega je pripomnil, da tudi oblika ni ravno "za dol pasti", v tem je pa ena bejba iz Sigme prinesla dve plaketi za 1. mesto izboru revije Tour in Bike.
Skratka, mene ni prepričal, res pa je, da je 510ka cca slabih 100 evrov dražja.
@cirnski06
Kako se obnese?
Pa smo jo končno dobil, zdj pa da vidimo kako se zadeva obnese.