Priprave - Gran Canaria 2014

Domov > Forum > Priprave - Gran Canaria 2014

Priprave - Gran Canaria 2014

SORTIRAJ PO:
dr_pero 02.11.2013 23:18

Živjo, rekreativni kolesarji z okolice Ljubljane imamo še dve prosti mesti za kolesarske priprave na Gran Canarii.
Termin: od 4.2.2014 do 24.2.2014, v turističnem naselju Maspalomas. Temperature v tem času so okoli 25 st.C kar omogoča lagoden trening v kratkem dresu.
Najeta imamo dva bungalova v katerem lahko bivajo po štirje. Kuhanje je v lastni domeni. Poleg kolesarjenja se bo seveda našel čas tudi za plavanje, sončenje, ogled kulturnih ikon in še kaj.
Leti se iz Milana z Ryanair-om, kolo se zapakira v kartonsko škatlo, povratna karta s prevozom kolesa je cca 250 eur, za bungalov pa se plača približno 200 eur.
Če je kdo zainteresiran, me lahko pokliče na 051/249-683. Lp, Peter

mito1 03.11.2013 18:10

Za bungalov je cena na osebo,verjetno!!

Lp T

dr_pero 05.11.2013 22:29

Ja res je. Vse cene so na osebo.

Lucy 23.08.2014 14:30
Pozdravljeni, kolesarji z izkusnjami z Gran Canaria. Konec februarja nacrtujemo kratko kolesarjenje, pa me samo zanima, koliksna je nekje najnizja mozna cena letalska karta iz Trsta ali Benetk v Las Palmas?
Sicer spremljamo sproti, a ker nimamo izkusenj, bomo na eni tocki vseeno morali rezervirati...Hvala za vsako informacijo in prijeten dan. Lucy
malizec 23.08.2014 14:38

Mogoče cenej prideš skoz če greš z Ryanairom iz Milana; karta + oprema je trenutno 230 Eur, pol pa kolkor še za  prevoz do Milana daš, ne vem če kaki nizkocenovniki vozijo iz Trsta ali Benetk na Gran Canarijo

kenz76 23.08.2014 15:36

iz Graza leti nizkocenovnik FlyNiki

Stelvio 23.08.2014 17:34

zgleda ne leti več iz Gradca .. leti pa na Tenerifo.

drugače pa ja, rynair iz milana, do tja goopti ca 50 evrov v eno smer. če vas je več, se splača že s svojim avtom it, tam so parkirišča poceni

um_etnik 14.11.2014 22:07

V decembru odhajamo trije- 2 veterana in 1 veteranka  na Gran Canario.

Ker jo ta naš prvi obisk otoka smo polni vprašanj:

Kje spati?  V načrtu imamo najem dvoposteljnega apartmaja , bungalova. Hotel ne pride v poštev

Kje najeti kolesa? Rentali bomo treking kolesa.

Avijonske karte imamo že kupljene, zato vas prosim za promptne odgovore.

Hvala v naprej

an_že 15.11.2014 09:29
@um_etnik:

V decembru odhajamo trije- 2 veterana in 1 veteranka  na Gran Canario.

Ker jo ta naš prvi obisk otoka smo polni vprašanj:

Kje spati?  V načrtu imamo najem dvoposteljnega apartmaja , bungalova. Hotel ne pride v poštev

Kje najeti kolesa? Rentali bomo treking kolesa.

Avijonske karte imamo že kupljene, zato vas prosim za promptne odgovore.

Hvala v naprej

Apartma boste najlažje in tudi najceneje našli preko spletne strani booking.com.

alen_ 15.11.2014 10:27

booking.com ali pa po mojih izkušnjah prav tako zanesljiv in poceni housetrip.com

Stelvio 15.11.2014 16:52

odvisno, koliko v centru dogajanja želite biti.. Maspalomas ima vse, tudi gužvo, ostalo po izbiri.

kdaj pa greste? za februarja recimo je blazno težko kaj dobit, se splača pohitet.. in brskat tud po španskih straneh - alquiler gran canaria je dobro google izhodišče

kolo pa na free-motion.com

um_etnik 16.11.2014 00:07

Hvala vsem za koristne odgovore!
Tudi sam sem po informacijah iz spleta prišel do zaključka, da se je boljše namestiti na J otoka, ker je ta del manj prometen od S in je zato notranjost otoka lažje dostopna.
Maspalomasovi bungalovi mi zelo odgovarjajo vendar so me šokirale fotke na njihovi strani.
(Klikni prvi album All traveller photos. Na spodnjih slikah so ščurki!!presenečen)
Kako je potem s higieno v teh bungalovih?
Ali ima free-motion.com izposojevalnico tudi v okolici Maspalomasa?
Verjetni v tem času ni večjega navala na izposojo koles, ali pač!? Naj tudi kolesa rezerviram po spletu?
Gremo od 14-21 decembra iz Milana.
Ali ima kdo izkušnje s parkiranjem avta na letališču Milano Bergamo Orio, ali njegovi neposredni bližini?

bojan63 16.11.2014 08:46

Jaz že nekaj let odhajam na kanarce s agencijo www.odklop.com/ pa je vse uredu lepo poskrbijo so pa odhodi v glavnem iz Munchena kar cc 100-200evrov ceneje kot iz Austrije  januarja imamo bungalove s polpenzjonom ,prevoz s letalom in prevoz  do hotela za 14 dni   na osebo 770evrov +100evrov kolo.Ti niskocenovniki niso poceni če imaš več prtlage in kolo.

Tecumseh 16.11.2014 09:25
@dr_pero:

Živjo, rekreativni kolesarji z okolice Ljubljane imamo še dve prosti mesti za kolesarske priprave na Gran Canarii.

Rekreativni kolesarji na priprave? To greste na kanarce na že dolgo planirane počitnice, in boste zraven malo kolesarili in je to bolj "figure of speech", al greste resno na priprave? Na kaj? ProTour za rekreativce?

gapy 16.11.2014 16:00

Sem ravno o tem včeraj debatiral... Ne gre mi skupaj rekreativni in priprave.... Drugo je če ste amaterji, za mene v Sloveniji rekreativec ni niti približno amater. 

sigix 16.11.2014 16:47
Maspalomasovi bungalovi mi zelo odgovarjajo vendar so me šokirale fotke na njihovi strani.

(Klikni prvi album All traveller photos. Na spodnjih slikah so ščurki!!presenečen)

Bile 3krat na jugu Gran Canarie, pa bi reku da so ščurki tam pač neki običajnega, nekak tko kot pri nas mravlje poleti. Kaj pretirano se tam nihče ne sekira zarad njih...

Mogoče jih po hotelih ni, po teh bungalovih so bili vedno (vsakič sem bil na drugi lokaciji).

BTW Maspalomas ni apartmajsko naselje ampak kraj, kjer je veliko apartmajskih naselij.

LP

bomba002 16.11.2014 20:18
@gapy:

Sem ravno o tem včeraj debatiral... Ne gre mi skupaj rekreativni in priprave.... Drugo je če ste amaterji, za mene v Sloveniji rekreativec ni niti približno amater. 

In kaj, bi zdaj rad povedo? Vidva z Tecumsehom se bosta pač naganjala po Halozah pri -20, če se bosta pripravljala al se šla kolesarski turizem ~ who give a crap~
Bembara71 17.11.2014 07:51

@bomba202
se povsem strinjam. Čeprav sem sam ''en bogi rekreativec'' sem tudi skoraj vsak dan na ''pripravah za naslednjo sezono''. Samo da ni dežja, snega ali pa hudega mraza. Včeraj štartal (pre)pozno za jesensko zimske razmere, šele ob 15 in se vrnil ko je že padal mrak.
Tudi sam bi takoj odkolesaril v toplejše kraje. Zakaj pa ne če lahko. Lepo združite prijetno s koristnim.
Imejte se lepo in uživajte nasmeh
Lp, Aleksander

gapy 17.11.2014 09:32
Sploh me ne moti, da gre kdo na priprave, tud sam grem, ampak nisem rekreativec ampak amater. Priprave in treningi pa imajo svoj cilj. Če greš na vožnjo in se voziš po občutku potem to ni trening. It na toplo in vozit po občutku niso priprave, ampak kolesarski dopust
bomba002 17.11.2014 10:23
Ok hotel sem ti povedat, da bodi kolesar in ne Toporišič. Vemo, kaj te muči ampak tudi to boš enkrat razumel.
pokemon 17.11.2014 14:48
Amater in rekreativec, razlika?
koi 17.11.2014 19:14

Ma vi sam uživajte na polno...

kenz76 18.11.2014 08:13
@pokemon: Amater in rekreativec, razlika?

že sigurno stokrat napisano...  mežik 

amater: tekmovalec dirkač brez plače 
rekreativec: uživač na kolesu 

IZO 18.11.2014 10:18
@kenz76:
@pokemon: Amater in rekreativec, razlika?

že sigurno stokrat napisano...  mežik 

amater: tekmovalec dirkač brez plače 

Dovoli, da te popravim:

amater: uživač na kolesu in tekmovalec dirkač brez plače 

mežik 

um_etnik 18.11.2014 13:57

Lepo vas prosim, da nadaljujete tukaj

Kljub temu, da se verjetno od smetenja na forumu nihče ne preživlja in ste torej amatersko rekreativni smetarji, vam toplo svetujem da stopite med profesionalcekaže jezik

1
DODAJ ODGOVOR
SLEDI OBJAVI