Scott Foil (sram force)

Domov > Forum > Scott Foil (sram force)

Scott Foil (sram force)

SORTIRAJ PO:
Dolgouhec 05.02.2014 09:01

Pozdravljeni!
Po vsem odločanju in premišljevanju, pa povpraševanju in ne vem še čem vsem sem se odločil za nakup Foila s Force opremo. Trenutno je v akciji (2290eur), pa še malo boljše obroče dobim, in ravno toliko denarja imam, čeprav sem na začetku mislil odšteti cca 1500eur. Nema veze zapečateno 
Do sedaj sem tekel predvsem pol in cele maratone in naredil samo 3000km na sezono s trekingom, letošnjo sezono pa sem se začel ukvarjati s triatlonom. 
Pa me zanima še zadnje mnenje (prosim upoštevajte da je kolo že naročenonasmeh), ker sem mal prestrašen da ni to slučajno predobro kolo zame. 
Hvala za nasvet! 

kenz76 05.02.2014 09:24

če ti je kolesarjenje užitek, kolo nikoli ni predobro! mežik 

primoz69 05.02.2014 09:33

S Foilom boš zadovoljen, sploh z Force opremo. Kolo je zelo togo, aerodinamično, hitro na ravnini, pa tudi v klance se dobro vozi, prav tako je izredno dobro vodljivo in odzivno. Drža na kolesu je prej agresivna kot udobna, kar pa ti kot triatloncu-športniku (zaradi drže) ne bo delalo problemov, prej ti bo v korist. To je samo moje osebno mnenje...s tem kolesom (en rang opreme nižji) sem po enem letu zelo zadovoljen.

Dolgouhec 05.02.2014 16:19

Ojla!
Hvala za info, no sej to se najbolj bojim, glede agresivne drže, da mi ne bi kje vzelo volje do kolesa. Na začetku sem študiral da bi vzel kaj bolj udobnega (solace, roubaix al pa synapse). samo so mi lokalni matadori svetovali da bom prej kot v 2 letih hotel kaj bolj tekmovalno naravnanega tako da sem se odloču za foila... 

copi 05.02.2014 18:32
@primoz69:

S Foilom boš zadovoljen, sploh z Force opremo. Kolo je zelo togo, aerodinamično, hitro na ravnini, pa tudi v klance se dobro vozi, prav tako je izredno dobro vodljivo in odzivno. Drža na kolesu je prej agresivna kot udobna, kar pa ti kot triatloncu-športniku (zaradi drže) ne bo delalo problemov, prej ti bo v korist. To je samo moje osebno mnenje...s tem kolesom (en rang opreme nižji) sem po enem letu zelo zadovoljen.

Kolo je toliko dobro kot je dober kolesarsmeh

ketna80 05.02.2014 19:02
@copi:
@primoz69:

Moje kolo je bolšje kot jaz :D

primoz69 05.02.2014 19:28
@copi:
@primoz69:

Mogoče je celo res, kar praviš...@dolgouhec je pač spraševal in jaz sem mu podal svoje izkušnje in osebno mnenje ter nekaj dejstev iz raznih objavjenih testov...je pa res da imajo vsake oči (noge) svojega malarja.

biemsi 05.02.2014 19:58
Po mojem s Foilom nikoli ne zgrešiš. No da si kupu špica bicikl boš vidu ko ga boš dobil in ga začel gonit...
Dolgouhec 05.02.2014 21:43

Uf človek je kar mal bol potolažen... Še enkrat hvala vsem za nasvete in mnenja, ko dobim pa javim kako in kaj kul

mirko_77 06.02.2014 15:41
@Dolgouhec:

Pozdravljeni!
Po vsem odločanju in premišljevanju, pa povpraševanju in ne vem še čem vsem sem se odločil za nakup Foila s Force opremo. Trenutno je v akciji (2290eur), pa še malo boljše obroče dobim, in ravno toliko denarja imam, čeprav sem na začetku mislil odšteti cca 1500eur. Nema veze zapečateno 
Do sedaj sem tekel predvsem pol in cele maratone in naredil samo 3000km na sezono s trekingom, letošnjo sezono pa sem se začel ukvarjati s triatlonom. 
Pa me zanima še zadnje mnenje (prosim upoštevajte da je kolo že naročenonasmeh), ker sem mal prestrašen da ni to slučajno predobro kolo zame. 
Hvala za nasvet! 

Predobro valda ni. Boš se pač več vozil s kolesom in nekoliko manj tekel. Ne se sekirat. Verjetno je kolo TOP!

1
DODAJ ODGOVOR
SLEDI OBJAVI