SENZOR KADENCE ZA SUUNTO AMBIT

Domov > Forum > SENZOR KADENCE ZA SUUNTO AMBIT

SENZOR KADENCE ZA SUUNTO AMBIT

SORTIRAJ PO:
RP68 13.02.2014 12:31

Pozdravljeni. Imam omenjeno uro in bi si rad nabavil senzor kadence za kolo. Na strani prodajalca ur Suunto je pri dodatni opremi naveden Bontregerov senzor Combo. Zanima me če ima kdo kakšne izkušnje z omenjeno kombinacijo in ali bi mogoče delovala tudi kombinacija z Garminovim GSC 10? 

shootek1 13.02.2014 12:39

Imam Sunto Ambit2 in GSC10 senzor. Kombinacija deluje BP, tako za hitrost kot kadenco.

RP68 13.02.2014 14:20

Hvala za odgovor. Vprašal bi še, če je kakšen poseben postopek, da ga ura zazna? Ali je dovolj, da ga v nastavitvah Cadence POD zazna?

shootek1 13.02.2014 14:30

Zazna ga kot Bike POD, je pa potrebno zadevo sparit. Mislim, da 2s držiš sredinski gumb na desni strani in se ti tam odpre nastavitveni meni.

ghost 13.02.2014 14:31

Pri paritvi izberi Bike pod in bo zaznal zraven tudi kadenco!

Se pa ne da uparit garminovega hr. pasa, ga ne zaznaneodločen

RP68 13.02.2014 14:32

Hvala za informacijo. LpR

jagoda 14.02.2014 19:33

a se malo pofočkamo, uporabniki Ambita, si lahko malo informacije izmenjamo. 
jaz imam Ambit 1, naložil sem si aplikaciji sunset/sunrise in topspeed.
ste našli kakšne druge zanimive aplikacije?
pa še eno vprašanje, nisem našel kako bi v exercise ko imaš prikaz treh podatkov, zamenjal podatke v zgornji vrstici, če imaš omogočen prikaz več kot enega podatka.
Pri spodnji vrstici menjuješ podatke s tipko view. Backlap je namenjen za new lap, potem je start/stop, next pa prestavi na naslednji pogled/display. 

primoz69 14.02.2014 19:45
@jagoda:

pa še eno vprašanje, nisem našel kako bi v exercise ko imaš prikaz treh podatkov, zamenjal podatke v zgornji vrstici, če imaš omogočen prikaz več kot enega podatka.
Pri spodnji vrstici menjuješ podatke s tipko view. Backlap je namenjen za new lap, potem je start/stop, next pa prestavi na naslednji pogled/display. 

A ste res tolk leni, da se vam niti navodil ne da prečitat??? Nikol nisem imel Suunta, pa mi je vzel cca 1min. da sem iz navodil ugotovil, da se to da v Movescount in verjetno še kaj več od ostalih nastavitev... V glavnem vse se 'štela' v Movescount, kolikor vem se tam da nalagat in kreirat svoje aplikacije in aplikacije drugih članov, kar zna bit uporabno...in še mnogo več

Tule ti prilagam copy/paste iz navodil in link od DC Rainmakerja 'In depth review Suunto Ambit '.

In addition to the default exercise modes stored in the device (see Section 12.1 Exercise modes on page 66), you can create and edit custom exercise modes in Movescount.
A custom mode can contain 1 to 8 different exercise mode displays. You can choose which data appears on each display from a comprehensive list. You can customize, for example, sports-specific heart rate limits, autolap distance, or the recording rate to optimize battery duration or accuracy.

You can transfer up to 10 different custom modes created in Movescount to your Suunto Ambit. Only one custom mode can be active during exercise.

TIP: You can also edit the default exercise modes in Movescount. 

www.dcrainmaker.com/2012/04/s uunto-ambit-in-depth-review.ht ml

jagoda 15.02.2014 18:59

primoz brez jeze, nisi razumel mojega vprašanja. Znam izbrati podatke na Movescountu, ki mi jih prikazuje ura.Zanimalo me je če sploh lahko na uri med aktivnostjo zamenjaš samo podatek v zgornji vrstici,  podobno kot v spodnji. Vsaka tipka že ima svojo nalogo. 

primoz69 15.02.2014 19:44

Lej mogoče se celo da, mal poglej po forumih...vsi 'veliki' (Polar, Garmin, Suunto,...) imajo na večini naprav kao sktite funkcije, ki jih ponavadi uradno ne navajajo v navodilih, ipd...Namerno ali nenamerno, uporabniki jih pač odkrijejo in dajo na splet...mogoče najdeš kaj uporabnega...
tule mogoče... 

forums.watchuseek.com/forum.p hp

andrejl 15.02.2014 20:56
@jagoda:

ste našli kakšne druge zanimive aplikacije?

Kar sem jaz gledal, je uporabnih bolj malo. Jaz od vseh uporabljam le eno. Predviden čas maratona glede na tempo, ki mi je bil med maratonom kar v pomoč.

Sem poskusil tudi kakšne druge, pa se nobena ni obdržala. Da ne omenim, da je precej trapasto, ker na uro ne moreš naložiti več kot 1 aplikacijo. Vsaj pri Ambit1.

ghost 16.02.2014 18:26

Kako se pobriše spomin ( logbook )  iz suunto ambit 2 !!

shootek1 16.02.2014 19:54

Kolikor sem bral, je spomin cikličen (FIFO smeh) in mi možno brisati posamezne vaje ali celote. Vsaj tako je bilo ko sem nazadnje gledal. LAhko pa preko Moveslink narediš force update in se celotna ura resetira. Poglej malo po suunto support forumu.

ghost 18.02.2014 21:56
@ghost:

Pri paritvi izberi Bike pod in bo zaznal zraven tudi kadenco!

Se pa ne da uparit garminovega hr. pasa, ga ne zaznaneodločen

Garminov Hr. premium pas deluje z Suunto Ambit2smeh

RP68 06.03.2014 08:11

Vprašal bi še če mogoče obstaja kakšna Suunto aplikacija (za Ambit2) v Androidu, da bi lahko prenašal podatke kar na tablico?

shootek1 06.03.2014 08:14

ne

RP68 08.08.2014 07:26

Da ne odpiram nove teme. Vprašal bi če mogoče kdo ve zakaj ne dela Muvescount in kako dolgo bo to trajalo?

ZigaO 08.08.2014 09:01
Nekaj prenavljajo, tako so objavili na twiterju.
shootek1 08.08.2014 09:40

Dela.

RP68 08.08.2014 10:59

Še eno vprašanje. Odkar ima Suunto omogočen direkten prenos podatkov v Stravo, to možnost uporabljam tudi sam. Zanima pa me zakaj ne prenese (se ne da prenesti) podatkov treninga na trenažerju ali plavanja v bazenu?

RP68 08.08.2014 11:37

Moveslink še vedno ne funkcionira. Prenos podatkov iz ure ne dela.

1
DODAJ ODGOVOR
SLEDI OBJAVI