E-bay
AliExpress
Izbire kokr češ, cene smešne
www.bobshop.de/en/Pro-Teams/P ro-Team-Clothing/
Sem naročal že 2x. Vse BP!
hvala pestra izbira
@zvizgo:E-bay
AliExpress
Izbire kokr češ, cene smešne
kvaliteta je pa še bolj smešna.
@klemenb25:zanima me kje bi se dalo kupit dres profesionalnih ekip
Alibaba oz. AliExpress. Kvaliteta je čisto v redu , samo št. so manjše. Eno št. več , kot jo izmeriš pri Naliniju. Naročaj vsak izdelek posamezno , kajti meja carine je 30€. Nogavčke imajo samo do L . Rokavice pa ne naročaj , vsaj jaz jih nisem dobil .
@Maratonac:@klemenb25:zanima me kje bi se dalo kupit dres profesionalnih ekip
Alibaba oz. AliExpress. Kvaliteta je čisto v redu , samo št. so manjše. Eno št. več , kot jo izmeriš pri Naliniju. Naročaj vsak izdelek posamezno , kajti meja carine je 30€. Nogavčke imajo samo do L . Rokavice pa ne naročaj , vsaj jaz jih nisem dobil .
Mene pa zanima kakšna velikost bi bila zame primerna?V190cm,90kg
Raje imam majico malo bolj oprijeto zato mislim da bi bilo lahko hlače XL,majica pa L.
@maratonec kakšne imaš ti izkušnje glede kvalitete pa velikosti?
Če bi bil kakšen interesent malo razložit potek naročanja za pokušino enega dresa(Trek belo/črn)
Hvala!
Jst bi reku oboje XL, če maš rad oprijeto, sam sm 182 cm pa 85 kg (na dobr dan :p) pa mam oboje XL.
Naročanje pa poteka tako (govorim za e bay), da naročiš, plačaš prek paypal in počakaš da dobiš. Aja pa naročej posebej, se pravi najprej zgornji del poj pa še posebej spodnji del če ne bo ddv še.
@klemenb25:zanima me kje bi se dalo kupit dres profesionalnih ekip
Ma pejdi v Banem in povej kak dres hočeš, od katere ekipe hočeš. 30 € dres in 30€ hlače. Meni je oboje zelo dobre kvalitete. Pa nimaš problemov niti s carino, naročanjem, poštnino itd. Greš v banem pomeriš se zmeniš in to je to.
@velikomalo:@Maratonac:@klemenb25:zanima me kje bi se dalo kupit dres profesionalnih ekip
Alibaba oz. AliExpress. Kvaliteta je čisto v redu , samo št. so manjše. Eno št. več , kot jo izmeriš pri Naliniju. Naročaj vsak izdelek posamezno , kajti meja carine je 30€. Nogavčke imajo samo do L . Rokavice pa ne naročaj , vsaj jaz jih nisem dobil .Mene pa zanima kakšna velikost bi bila zame primerna?V190cm,90kg
Raje imam majico malo bolj oprijeto zato mislim da bi bilo lahko hlače XL,majica pa L.
@maratonec kakšne imaš ti izkušnje glede kvalitete pa velikosti?
Če bi bil kakšen interesent malo razložit potek naročanja za pokušino enega dresa(Trek belo/črn)
Hvala!
jaz sem podobnih dimenzij 188, 95. Problem je v tem, da imajo različne velikosti. Najbojš je, da zmeriš en dres ki ti ugaja in primerjaš z merami na strani. Kvaliteta podloge je ponavadi zelo dobra, zgornji dres pa ni razlike od dragih pri nas, sem preveril v trgovini skupaj s prodajalcem; ni mogu verjet, pa še nalepka znotraj je bila enaka.
Obujam staro temo.
Je možno kje v SLO kupiti kolesarske drese profesionalnih ekip?
Hvala in lp
@kolesarrrObujam staro temo.
Je možno kje v SLO kupiti kolesarske drese profesionalnih ekip?
Hvala in lp
Stara tema novo vprašanje.
Ali je že kdo nakupoval na tej strani: https://zerorh.com/eu_EN/
Kako to poteka in ali je kaj carine?
Hvala za odgovor.
Jaz ti lahko dam kodo(bon) za 50% off za LE COL ce rabis...
zanima me kje bi se dalo kupit dres profesionalnih ekip