kolesarski dresi

Domov > Forum > kolesarski dresi

kolesarski dresi

SORTIRAJ PO:
klemenb25 23.03.2014 13:14

zanima me kje bi se dalo kupit dres profesionalnih ekip

zvizgo 23.03.2014 13:19

E-bay
AliExpress

Izbire kokr češ, cene smešne 

Lizard 23.03.2014 13:26

www.bobshop.de/en/Pro-Teams/P ro-Team-Clothing/

Sem naročal že 2x. Vse BP!

klemenb25 23.03.2014 13:38

hvala pestra izbira

Jaromir 23.03.2014 15:20
@zvizgo:

E-bay
AliExpress

Izbire kokr češ, cene smešne 

kvaliteta je pa še bolj smešna. 

Maratonac 23.03.2014 18:11
@klemenb25:

Alibaba oz. AliExpress. Kvaliteta je čisto v redu , samo št. so manjše. Eno št. več , kot jo izmeriš pri Naliniju. Naročaj vsak izdelek posamezno , kajti meja carine je 30€. Nogavčke imajo samo do L . Rokavice pa ne naročaj , vsaj jaz jih nisem dobil .

velikomalo 23.03.2014 19:21
@Maratonac:
@klemenb25:

Alibaba oz. AliExpress. Kvaliteta je čisto v redu , samo št. so manjše. Eno št. več , kot jo izmeriš pri Naliniju. Naročaj vsak izdelek posamezno , kajti meja carine je 30€. Nogavčke imajo samo do L . Rokavice pa ne naročaj , vsaj jaz jih nisem dobil .

Mene pa zanima kakšna velikost bi bila zame primerna?V190cm,90kg
Raje imam majico malo bolj oprijeto zato mislim da bi bilo lahko hlače XL,majica pa L.
@maratonec kakšne imaš ti izkušnje glede kvalitete pa velikosti?
Če bi bil kakšen interesent malo razložit potek naročanja za pokušino enega dresa(Trek belo/črn) 
Hvala! 

zvizgo 23.03.2014 19:40

Jst bi reku oboje XL, če maš rad oprijeto, sam sm 182 cm pa 85 kg (na dobr dan :p) pa mam oboje XL.

Naročanje pa poteka tako (govorim za e bay), da naročiš, plačaš prek paypal in počakaš da dobiš. Aja pa naročej posebej, se pravi najprej zgornji del poj pa še posebej spodnji del če ne bo ddv še. 

biemsi 23.03.2014 20:01
@klemenb25:

Ma pejdi v Banem in povej kak dres hočeš, od katere ekipe hočeš. 30 € dres in 30€ hlače. Meni je oboje zelo dobre kvalitete. Pa nimaš problemov niti s carino, naročanjem, poštnino itd. Greš v banem pomeriš se zmeniš in to je to.

darre 24.03.2014 11:40
@velikomalo:
@Maratonac:
@klemenb25:

Mene pa zanima kakšna velikost bi bila zame primerna?V190cm,90kg
Raje imam majico malo bolj oprijeto zato mislim da bi bilo lahko hlače XL,majica pa L.
@maratonec kakšne imaš ti izkušnje glede kvalitete pa velikosti?
Če bi bil kakšen interesent malo razložit potek naročanja za pokušino enega dresa(Trek belo/črn) 
Hvala! 

jaz sem podobnih dimenzij 188, 95. Problem je v tem, da imajo različne velikosti. Najbojš je, da zmeriš en dres ki ti ugaja in primerjaš z merami na strani. Kvaliteta podloge je ponavadi zelo dobra, zgornji dres pa ni razlike od dragih pri nas, sem preveril v trgovini skupaj s prodajalcem; ni mogu verjet, pa še nalepka  znotraj je bila enaka.

kolesarrr 03.05.2019 09:40

Obujam staro temo.

Je možno kje v SLO kupiti kolesarske drese profesionalnih ekip?

Hvala in lp

puky 03.05.2019 11:03
@kolesarrr

Obujam staro temo.

Je možno kje v SLO kupiti kolesarske drese profesionalnih ekip?

Hvala in lp

All4cycling, ni kaj ni.
stoico 24.05.2019 12:06

Stara tema novo vprašanje.

Ali je že kdo nakupoval na tej strani: https://zerorh.com/eu_EN/

Kako to poteka in ali je kaj carine?

Hvala za odgovor.

Broken Lizard29175 24.05.2019 12:30

Jaz ti lahko dam kodo(bon) za 50% off za LE COL ce rabis...

1
DODAJ ODGOVOR
SLEDI OBJAVI