Pozdravljen, prireditev se začne v NEDELJO, 18.05.2014 ob 12h. Prijave so možne pred pričetkom tekmovanja na startnem mestu pred občinsko stavbo v Komendi.
kje se dobi razpis?
Ureditev prometa v Komendi v času prireditve !!!!
Zaradi kolesarske dirke na območju občine Komenda bo ta dan izvedena popolna zapora Kranjske ceste v križišču z državno cesto Brnik - Moste - Mengeš.
Tekmovalce in obiskovalce prireditve obveščamo, da je možen neoviran dostop do prireditvenega prostora iz naslednjih smeri: Brnik - Moste - Komenda, Vodice - Moste - Komenda, Mengeš - Moste - Komenda, Kamnik - Moste - Komenda.
Se vidimo v Komendi!
@Bexel:Prijave so možne pred pričetkom tekmovanja na startnem mestu pred občinsko stavbo v Komendi.
Velja tudi za PSLO?
Dirka velja za PSLO!
Vabljeni!
Rezultati?
Rezultati in galerija: prijavim.se/results/filter/0/ -1/24
Kaj ste kaj spreminjali vrstni red po tekmi (amaterji)? Pred koncem so fanje padli in ni glih lepo da jih pred tabo uvrstijo:/
@Mikeyeatworld:Kaj ste kaj spreminjali vrstni red po tekmi (amaterji)? Pred koncem so fanje padli in ni glih lepo da jih pred tabo uvrstijo:/
Če se ne motim, sem tudi sam uvrščen eno mesto nižje kot na rezultatih, ki so bili objavljeni na prireditvenem prostoru.
@zec21:@Mikeyeatworld:Kaj ste kaj spreminjali vrstni red po tekmi (amaterji)? Pred koncem so fanje padli in ni glih lepo da jih pred tabo uvrstijo:/
Če se ne motim, sem tudi sam uvrščen eno mesto nižje kot na rezultatih, ki so bili objavljeni na prireditvenem prostoru.
Jaz sem videl po tekmi da tisti ko so se zapletli so nekaj brklali pri prijavni sluzbi...zgleda so hoteli biti uvrsceni ker so padli pred ciljem...in zgleda so si zbrali mesta...na mojo srečo pred mano...temu mi pravimo tekmovanje?
Je nastop na dirkah za PSLO mogoč le članom klubov in z licenco KZS? Hvala za odgovor.
@MihaMedica:Je nastop na dirkah za PSLO mogoč le članom klubov in z licenco KZS? Hvala za odgovor.
Tudi če nisi v klubu in nimaš licence lahko dirkaš, samo točkuje se ti ne za PSLO.
@ketna80:torej je to kategorija Amaterji, če sem prav razbral iz rezultatov?@MihaMedica:Je nastop na dirkah za PSLO mogoč le članom klubov in z licenco KZS? Hvala za odgovor.
Tudi če nisi v klubu in nimaš licence lahko dirkaš, samo točkuje se ti ne za PSLO.
Mislim, da na Bledu se brez licence ni dalo niti startat. Ali se motim?
@MihaMedica:@ketna80:torej je to kategorija Amaterji, če sem prav razbral iz rezultatov?@MihaMedica:Je nastop na dirkah za PSLO mogoč le članom klubov in z licenco KZS? Hvala za odgovor.
Kategorija je tista v katero spadaš glede na letnico rojstva. Amaterji so do 30 let starosti, naprej so masteresi. Na prireditvah naj bi bila mogoča tudi enodnevna licenca, ni pa te možnosti na vseh prireditvah kot vidim.
V odgovor @Mikeyeatworld.
Zdrsnili ste za eno mesto zato ker so sodniki enega od tekmovalcev preprosto spregledali.
In NE prijavna služba.
@LukaXS:V odgovor @Mikeyeatworld.
Zdrsnili ste za eno mesto zato ker so sodniki enega od tekmovalcev preprosto spregledali.
In NE prijavna služba.
Mislim da se je ta tekmovalec sam uvrstil v rezultate ker, pred mano ni bil. Sicer pa mi je tako ali tako vseeno, ni se šlo za odločilna mesta!...vendar...
mimogrede, po vsaki neuradni objavi rezultatov sledi pritožbeni rok, če te takrat ni, potem si sam kriv. Ponavadi je vedno tako, da se stvari ne ureja proti plačilu tako da izkoristite to možnost, če vam kaj ne gre v račun
www.bont.si/novice.php?naslov =2014-05-17_Veterani_ugnali_ml ajshe
nekaj fotk za ogled
@tacto:mimogrede, po vsaki neuradni objavi rezultatov sledi pritožbeni rok, če te takrat ni, potem si sam kriv. Ponavadi je vedno tako, da se stvari ne ureja proti plačilu tako da izkoristite to možnost, če vam kaj ne gre v račun
Rezultati so se spremenili po uradni objavi. Sicer pa tak kot sem že rekel vseeno mi je...
Živjo!
Sicer malo pozno, ampak upam , da se kdo še kje najde.
LP
Matjaž
drive.google.com/folderview?i d=0B_NkTgIFrVZ5ZVBoTjhTNUNBMUU &usp=sharing
Evo Milkija, s puncami dirka
Da se s tole Lauro peleš, morš bit že kar dobr.
Prosim za informacijo. Ker se na različnih mestih pojavlja različen datum tekme, me zanima, če je tekma prestavljena iz 17. 05. na 18. 05.