To pa nebo hec :/
In idealna kombinacija za dvodnevno Prekmursko pustolovščino: pridete v soboto dopoldne, oddirkate Kronometer Tišina 2014, se relaksirate in regenerirate, prespite v Prekmurju in naslednji dan oddirkate 2. pokal Občine Rogašovci. Kot profesionalci.
Glede na progo in udeležence bo kar bolečih teh 84 km. Upam, da ne odpadem že na prvem klancu
@Lopata:Glede na progo in udeležence bo kar bolečih teh 84 km. Upam, da ne odpadem že na prvem klancu
... če primerjam tvoje KOMe na Stravi in to izjavo, bi skoraj rekel, da je to drugi človek ...
@Maj_ex:@Lopata:Glede na progo in udeležence bo kar bolečih teh 84 km. Upam, da ne odpadem že na prvem klancu
... če primerjam tvoje KOMe na Stravi in to izjavo, bi skoraj rekel, da je to drugi človek ...
Pa dobro, strava je, kot vedno rečem, motivacija. Enkraten vložek energije za dosego dobrega časa. Ne gre pa tega primerjati z 7 krogi visokega tempa. Sem gledal lanske čase, pa lahko rečem samo u pi..o
Končno dirka, ki zasluži ime cestna dirka! Poln kufer imam že kriterijev okrog vaške cerkve...
@IZO:Končno dirka, ki zasluži ime cestna dirka! Poln kufer imam že kriterijev okrog vaške cerkve...
Saj veš, da pri nas ne delamo dirkic ampak DIRKO :). Tudi kronometer, ki bo 14.06.2014 (Državno prvenstvo) je 100% primeren za DP.
Ali gre kdo iz Lj ali gorenjskega konca v soboto na kronometer Tišina in ima prostor zame v avtu/kombiju!? Prosim poroči na PM ali 040 869 582
To bo oz. je pravi izziv - test za vsakega posameznika,
predvsem samega s sabo in seveda tudi z drugimi ...
@May_ex kdaj si boš premislil glede udeležbe
Eh, glej ...
1. verzija odgovora (hec!!!)
Rajši ne grem dirkat, ker razmečem vse te licencirane pol-profije in več ne bodo hoteli dirkati.
2. verzija odgovora (iskreno iz srca!!!)
lani sem začel aktivno delati na tem, da spravim s sebe ves balast, ki se je nabiral od leta 2005 (se pravi dobrih 8 let). Jasno je, da ne morem v enem letu tega narediti ... po drugi strani pa upam, da ne bo trajalo 8 let ...
In dokler ne pridem v vsaj približno takšno stanje kot sem bil 2005 (v točno takšno itak ne bo šlo, ker bo že razlika v letih 10+) se zaradi psihičnega momenta tovrstnih dirk ne bom udeleževal, da ne zgubim motivacije ...
Kakšen maraton ja, ravninska dirka tudi, pa mogoče kronometer ... vse seveda v smislu rekreacije oz. nelicencirane konkurence ...
Kolesarim, ker obožujem ta šport, hkrati pa še poskrbim za svoje zdravje, malo tekmovalnosti ne škodi, jasno pa mi je kam sodim in kje sem, zato zaenkrat tekmujem še predvsem sam s sabo, tudi če kdo tekmuje z mano.
Zato bom rajši koristen pri organizaciji.
Čemu na kratko enostavno ne napišeš, da si se ga "usračkal", he, he...
Vračam, ker si me zadnjič opisal kot provokatorja, ha, ha...
Saj, hec mora biti, ane?
Maj_ex: Ne dvomim v tebe, jaz sem si nabiral balast 18let :( in ni bilo lahko priti v neko solidno formo, ki pa je še daleč od res dobre forme (oz. se pri meni že poznajo leta in tudi tu in tam kakšen odvečen kilogramček iz MCD-ja :) ) ampak se ne vdamo :).
Nikita: :)
Skoraj bi pozabil "VREME BO" ;).
@Nikita:Jaaa. Hec je super. Itak je vse preveč resno. :)Čemu na kratko enostavno ne napišeš, da si se ga "usračkal", he, he...
Vračam, ker si me zadnjič opisal kot provokatorja, ha, ha...
Saj, hec mora biti, ane?
Mcdonaldsa verjetno :D
Ni MCD mišljen MC Donalds, z MCD je mislil, da bo raztural najprej v kategoriji Master C in kasneje še v Master D. Je tako?
V MC to že dokazuje :-)
še dobro da v MS ni McDonaldsa ...
Med vsemi prijavljenimi samo dva brez licence
@Lopata:Med vsemi prijavljenimi samo dva brez licence
... torej je dovolj, da prideš na cilj pred-pred-zadnji in si že med legendami, saj v tem primeru premagaš vsaj enega "profija", he, he...
@Nikita:@Lopata:Med vsemi prijavljenimi samo dva brez licence
... torej je dovolj, da prideš na cilj pred-pred-zadnji in si že med legendami, saj v tem primeru premagaš vsaj enega "profija", he, he...
Halo!? Če ne zmagam se skregam z vsemi
@Lopata:@Nikita:@Lopata:Med vsemi prijavljenimi samo dva brez licence
Halo!? Če ne zmagam se skregam z vsemi
... samo tako naprej. Pozitivno razmišljanje!
Najhitrejšega kolesarja prvega in drugega štarta čakata bogati nagradi podjetja Ride in Vizual.
Podjetje Raid podari najhitrejšemu kolesarju drugega štarta, čelado "Rudy Project".
Podjetje Vizual podari najhitrejšemu kolesarju prvega štarta kolesarski potrošni material v vrednosti čez 70€.
@Red_Bull:Še malo, pa mi bo žal ... :)Najhitrejšega kolesarja prvega in drugega štarta čakata bogati nagradi podjetja Ride in Vizual.
Podjetje Raid podari najhitrejšemu kolesarju drugega štarta, čelado "Rudy Project".
Podjetje Vizual podari najhitrejšemu kolesarju prvega štarta kolesarski potrošni material v vrednosti čez 70€.
Jaz sem že zelo nestrpen
Športno društvo Team Turbo Tropovci organizira 01.06.2014 cestno kolesarsko dirko za pokal Slovenije "2. pokal Občine Rogašovci".
Edina "PRAVA" cestna dirka za amaterske kolesarje.
84km in 1500vm :).
VABLJENI!
www.sd-ttt.si/index.php/8-sli deshow/549-rogasovci-in-kuzma- grad