tamai, kvalitetno, ugodno in po potrebi šivano po meri
@capricorno:tamai, kvalitetno, ugodno in po potrebi šivano po meri
+1
to je to, ne pa kitajci...
Kakšna pa je približna cena za hlače ?
to ste šli na sedež podjetja pa se tam dogovorili ali kako? kr sem iz Dolenjske je to mal daleč
kupi si v kol trgovini ene hlace k so drazje od ene 70e in mas mir.. priporocam castelli.. ce pa res hoces odlicne hlace pa asoss.. jst mam 2 para od tamai pa mi niso ok.. od banem so pa ok
sedež je tudi šivalnica in svetovanje ob enem, je pa dobro it pomerit,
lahko pa tudi naročiš če si standardnih mer. So pa tudi dosti po slo, pokliči, lahko se kaj dogovoriš.
Izbereš lahko podlogo, dolžino itd, tudi tisk imajo po novem, tako da imaš lahko custom made
koliko pa je cena tamai hlač? vsaj približno če kdo ve? castelli ima Brajkovič v Novem mestu bi blo pamtno jit prvo tam poskusit
+1
Tamai kr.hlače+kr.majica cca.70eur
assos kolikor sem gledal mislim da so malo predrage, tam do 70€ bi še šlo....bom poklical danes v Tamai :)
Assos, so sicer top ampak po 2 sezonah so ožgane od sonca...... jaz osebno jih ne kupim več! Za ta denar raje kupim od Žolne itd......dobim troje! Razočaran nisem nad kakovostjo ampak nad obstojnostjo......
takih vprašanj nikoli ne postavljaš na tem forumu, ker nikoli ne izveš nič uporabnega, razen tega kaj imjo posamezni člani v garderobni omari. In jasno vsak do zadnjega diha zagovarja svojo opcijo: eni kupujejo Assos, drugi Castelli, tretji prisegajo na slovenske proizvajalce, četrti ti bodo prodajali da čez kitajsko robo ga ni in da je itak vse narejeno na Kitajskem, itd.
jaz ti bom prodal, da uporabljam original Castelli in da se tudi originali dajo dobit po zelo sprejemljivi ceni, samo pogledat je treba. Komplet Castelli Veloccisiom v barvah Italjanske reprezentance iz 2012 za 85€ in lahko ti povem da je zadeva kvalitetno svetlobna leta pred "Pro-tour" dresi iz Kitajske za 30€, kjer ti švic v potokih teče po hrbu in po riti, ker drugam ne more.
@yamaha123:to ste šli na sedež podjetja pa se tam dogovorili ali kako? kr sem iz Dolenjske je to mal daleč
Jaz sem jim poslal mejl in se zmenil in dobil po pošti.
rh+ jih gonim že par sezon pa so super
Na ebay.de dobiš Assos kratke hlače za okoli 70€ (nič ali malo rabljene). Se pa druge hlače z Assos hlačami sploh ne morejo primerjati.
@PODGURC: Ima kdo internetni naslov za hlače tamai???
@porto:kupi si v kol trgovini ene hlace k so drazje od ene 70e in mas mir.. priporocam castelli.. ce pa res hoces odlicne hlace pa asoss.. jst mam 2 para od tamai pa mi niso ok.. od banem so pa ok
Sam imam Assos in morem reč da mi niso slabe, ampak od Banema mi je vložek, pa čeprav zgleda zelo bogi, dosti boljši. Morda tudi zaradi mojih par kg preveč, ampak navsezadnje to sploh ni važno...v njih se počutim najboljše. Pa še assosove mi zlezejo v luknjo od sedeža in ko vstanem na pedale, mi je smotano, ker moram najprej hlače iz luknje ven povleč.
Pohvalno slišim tudi od Žolne. Moram še to poskusit.
Moj glas gre za MEM. Nad kvaliteto hlač sem res izredno zadovoljen
tisti ki imate hlače od tamai, kakšnen vložek ste vzeli? čakam da mi pošlje ponudbo da vidim kakšne so kaj cene
@Tecumseh:takih vprašanj nikoli ne postavljaš na tem forumu, ker nikoli ne izveš nič uporabnega, razen tega kaj imjo posamezni člani v garderobni omari. In jasno vsak do zadnjega diha zagovarja svojo opcijo: eni kupujejo Assos, drugi Castelli, tretji prisegajo na slovenske proizvajalce, četrti ti bodo prodajali da čez kitajsko robo ga ni in da je itak vse narejeno na Kitajskem, itd.
jaz ti bom prodal, da uporabljam original Castelli in da se tudi originali dajo dobit po zelo sprejemljivi ceni, samo pogledat je treba. Komplet Castelli Veloccisiom v barvah Italjanske reprezentance iz 2012 za 85€ in lahko ti povem da je zadeva kvalitetno svetlobna leta pred "Pro-tour" dresi iz Kitajske za 30€, kjer ti švic v potokih teče po hrbu in po riti, ker drugam ne more.
vprašal sem samo zaradi tega, da ne dam za hlače 50€ ali še več potem pa pogruntam da je kvaliteta še slabša kot iz kitajske
@yamaha123:@Tecumseh:takih vprašanj nikoli ne postavljaš na tem forumu, ker nikoli ne izveš nič uporabnega, razen tega kaj imjo posamezni člani v garderobni omari. In jasno vsak do zadnjega diha zagovarja svojo opcijo: eni kupujejo Assos, drugi Castelli, tretji prisegajo na slovenske proizvajalce, četrti ti bodo prodajali da čez kitajsko robo ga ni in da je itak vse narejeno na Kitajskem, itd.
vprašal sem samo zaradi tega, da ne dam za hlače 50€ ali še več potem pa pogruntam da je kvaliteta še slabša kot iz kitajske
Tako kot z vsako stvarjo, se tudi pri teh zadevah kvaliteto plača. Saj je replika, pa zgleda kot original, samo NI original. Sicer pri nekaterih dražjih zadevah plačaš tudi ime, amapk ko enkrat daš na rit ene dobre hlače, verjemi da ne boš nikoli več oblekel kitajskih.
Najbolj so smešni nekateri ki vozijo ultra draga kolesa, in se potem tukaj na forumu hvalijo kako je najboljši dres iz Kitajske. Zakaj pa so potem kupili original Tarmaca ali pa Dogmo? Zakaj pa teh zadev ne kupijo na Kitajskem?
@yamaha123:@Tecumseh:takih vprašanj nikoli ne postavljaš na tem forumu, ker nikoli ne izveš nič uporabnega, razen tega kaj imjo posamezni člani v garderobni omari. In jasno vsak do zadnjega diha zagovarja svojo opcijo: eni kupujejo Assos, drugi Castelli, tretji prisegajo na slovenske proizvajalce, četrti ti bodo prodajali da čez kitajsko robo ga ni in da je itak vse narejeno na Kitajskem, itd.
Ti prijatelj lahko daš tudi 150€ za hlače, pa z njimi ne boš zadovoljen. Torej garancije tu ni. Nekaj je na ceni in kvaliteti, ni pa tudi ta za vsako rit enaka...
No in oprosti, se mi pa zdi da malo že kompliciraš, ker boš itak zvedu kaj si kupiu šele ko boš začel to uporabljat. Tu ti pa itak vsak svoje mnenje da in tudi sam lahko vidiš koliko jih je...
tisti ki imate hlače od tamai, kakšnen vložek ste vzeli? čakam da mi pošlje ponudbo da vidim kakšne so kaj cene
moder, rdeč je osnoven
@biemsi:@yamaha123:@Tecumseh:takih vprašanj nikoli ne postavljaš na tem forumu, ker nikoli ne izveš nič uporabnega, razen tega kaj imjo posamezni člani v garderobni omari. In jasno vsak do zadnjega diha zagovarja svojo opcijo: eni kupujejo Assos, drugi Castelli, tretji prisegajo na slovenske proizvajalce, četrti ti bodo prodajali da čez kitajsko robo ga ni in da je itak vse narejeno na Kitajskem, itd.
Ti prijatelj lahko daš tudi 150€ za hlače, pa z njimi ne boš zadovoljen. Torej garancije tu ni. Nekaj je na ceni in kvaliteti, ni pa tudi ta za vsako rit enaka...
No in oprosti, se mi pa zdi da malo že kompliciraš, ker boš itak zvedu kaj si kupiu šele ko boš začel to uporabljat. Tu ti pa itak vsak svoje mnenje da in tudi sam lahko vidiš koliko jih je...
Je tako.
V društvu smo dobili hlače od Banem. Pa so mi bile na začetku zanič ( zdel se mi je premajhen vložek). Potem pa sem menjaval sedeže in pristal na ožjem sedežu. Sedaj so mi pa hlače Banem super.
Js mam Craft performance pa so super. Sem jih pa dobil na bike discountu za 65€. So pa baje elite še boljše je pa cena okrog 110€.
Jst tud uporabljam Craft dres in moram pohvalit tako hlače, kot majco :) Vložek je enak kot na zgornji sliki zelo prijeten za gor sedet pa še kvaliteta hlač je zelo dobra po 1600km in velikih pranjih kot, da oblečem nov dres.
Živjo, o kolesarskih hlačah je napisano veliko vendar me zanima kakšne hlače je smislno kupit če delam 3000 do 4000km na leto? Zdaj sem imel repliko meride katere imajo luknjo pri 1600km .