Septembra preko Plitvic do Dubrovnika

Domov > Forum > Septembra preko Plitvic do Dubrovnika

Septembra preko Plitvic do Dubrovnika

SORTIRAJ PO:
slometa 04.07.2014 17:38

Pozdravljeni,

konec septembra nameravava do Dubrovnika. Vmes bi se ustavila še v Plitvicah. Ali ima kdo izkušnje, kakšna je cesta mimo Knina do Splita in potem naprej do Dubrovnika? Mogoče še kak drug nasvet?

Hvala za uporabne komentarje smeh

TEX 04.07.2014 23:08

Hja , glih sem podobno prevozil , klikni na Savinjsko -Šaleško rundo , sem mal poročal.Trasa ni najbližja  ,je pa odlična.
lp 

Maratonac 05.07.2014 11:56
@slometa:

Pozdravljeni,

konec septembra nameravava do Dubrovnika. Vmes bi se ustavila še v Plitvicah. Ali ima kdo izkušnje, kakšna je cesta mimo Knina do Splita in potem naprej do Dubrovnika? Mogoče še kak drug nasvet?

Karlovac - Korenica je cesta za samomorilce, zaradi ozke ceste , tovornega prometa in nepreglednih ovinkov -kamionarji te ne vidijo , ko si v ovinku, ko te zagledajo pa ni prostora za njihovo prehitevanje , če nasproti v takšnem momentu pripelje os. avto, da o avtobusih ne govorim.  Še enktar , za samomorilce ! Po tej cesti pa vozi poleti tudi vsa vzhodna Evropa z šoferji po cel dan za volanom. 

Tebe skrbi del , ki te nima kaj skrbeti . Cesta do DU nima ene luknje .

Knin-Drniš- Muć- Klis- Split-Jadranska magistrala do DU.

jip 05.07.2014 12:56
@Maratonac:
@slometa:

Pozdravljeni,

Karlovac - Korenica je cesta za samomorilce, zaradi ozke ceste , tovornega prometa in nepreglednih ovinkov -kamionarji te ne vidijo , ko si v ovinku, ko te zagledajo pa ni prostora za njihovo prehitevanje , če nasproti v takšnem momentu pripelje os. avto, da o avtobusih ne govorim.  Še enktar , za samomorilce ! Po tej cesti pa vozi poleti tudi vsa vzhodna Evropa z šoferji po cel dan za volanom. 

Tebe skrbi del , ki te nima kaj skrbeti . Cesta do DU nima ene luknje .

Knin-Drniš- Muć- Klis- Split-Jadranska magistrala do DU.

Prav imaš Maratonc. To cesto sem prevozil z os. avtom in se je nebi upal prevozit s kolesom....Raje kr doma žile prerežem krik

gampo 09.07.2014 11:24

Še moje izkušnje. Pred 3 leti sem peljal od MB do Dubrovnika čez Rijeko in nato po jadranski magistrali. Zares nevarna sta bila samo dva odcepa in sicer od Rijeke do mosta na Krku in nato zadnjih 20km do Splita, vendar tam sem bil sam kriv saj sem zgrešil odcep ki vodi po vzporedni stranski cesti. pot je dobra in lepa. Tudi prometa je bilo manj kot sem ga pričakoval v Avgustu.
Upam da sem kaj pomagal :) 

BojanP 11.08.2014 12:27

Predlagam izogib Splitski obvoznici. Od Knina do Sinja, na cesto za Imotski in v kraju Šestanovac desno ... Brela ... Makarska.

FOE 11.08.2014 14:23
@BojanP:

Predlagam izogib Splitski obvoznici. Od Knina do Sinja, na cesto za Imotski in v kraju Šestanovac desno ... Brela ... Makarska.

Se strinjam. Že nekajkrat sem prevozil predlagano pa tudi Maratoncovo in mislim da je tale preko

Sinja, Trilja do Šestanovca dosti boljša saj se izogneš Splita in po nepotrebnem ne trošiš časa v tistem prometu. Naprej do Dubrovnika je cesta v redu lani avgusta ko sem potoval do Ulcinja je bila od Makarske naprej skoraj prazna cesta.

Maratonac 19.08.2014 17:09

Kje tlele sebe vidite ?

www.youtube.com/watch?v=0FnUR CqcScI

trmast77 19.08.2014 17:55

včeraj sem prišel domov iz dopusta...šel iz Kranja do Dubrovnika. Morem reči, da nisem imel niti enkrat kakšen problem z vozniki. Še najslabše je iz Kranja do Ljubljane.
cesta je super, vozniki so bili še kako previdni.
Kar se tiče pa prometa pred Splitom, se pa izogneš tako, da greš malo ven iz Trogirja po vzporedni cesti...tam kjer delajo cesto zaviješ desno za Kaštel 

TEX 19.08.2014 23:06

Jaz sem šel preko Bosne in se popolnoma strinjam z zgornjim , problemi so pr nas ....SLO.

markopr 20.08.2014 07:25

prejšnji teden sem prekolesaril pot do Cavtata. Kot Foe sem tudi jaz šel preko Sinja in Trilja do Makarske. Promet je bil povsod znosen, razen okoli Dubrovnika. Ceste pa imajo Hrvati v primerjavi z nami odlične.

1
DODAJ ODGOVOR
SLEDI OBJAVI