Poljane-Lučine

Domov > Forum > Poljane-Lučine

Poljane-Lučine

SORTIRAJ PO:
bruno 18.07.2014 19:20
Pozdrav,

Za en nasvet bi prosil: iz Poljan do Lučin se lahko pride tudi čez Pasjo ravan, ane? Asfalt skoz? Kje se pa to v Poljanah odvije?

Ful hvala za pomoč. LpM
Stelvio 18.07.2014 20:24

geopedia.si/

Poljane/Predmost-Drnovšek-Kr emenik, še malo naprej in potem levo nadaljuje proti vrhu Pasje, desno dol pa na Zadovje, Prelesje in Lučine.. Tukaj je še kot makedam narisano, ampak je asfalt - razbit in poln peska..

bruno 18.07.2014 20:44
A torej ko v Poljanah odviješ iz regionalke na semaforju, greš nato desno? (Levo pa gre cesta proti Črnemu vrhu)
Milk- 18.07.2014 21:01
@bruno: A torej ko v Poljanah odviješ iz regionalke na semaforju, greš nato desno? (Levo pa gre cesta proti Črnemu vrhu)

Če prideš iz smeri Škofje loke, potem na istem križišču, kjer zavije cesta desno v Poljane in naprej na Stari vrh, namesto desno, zaviješ levo. Takoj za tem se ta cesta obrne levo in kakih 200m poteka vzporedno z glavno cesto v smeri nazaj proti Šk.l.. na levi strani je tik pred desnim ovinkom kapelica, pri kateri se začne klanec do Pasje ravni. Za kapelico zavije cesta desno in potem se je držiš slabih 7 km, saj ti ni treba do vrha, če greš v Lučine. (do vrha je klanca točno 8 km). Dober kilometer pred vrhom se odcepi cesta desno v Lučine. Je tudi tabla. Po tej trasi je ves čas precej dober asfalt. Pred časom je bil kratek del po odcepu za Lučine nekoliko slabši, toda zdi se mi, da so ga že popravili. Če ga niso pa tudi ni prehudo. / Če bi šel do vrha Pasje ravni, gre cesta preko Pasje ravni naprej proti Črnemu vrhu./

bruno 20.07.2014 19:41
Hvala, odpeljal. Ko bodo v Poljanah cesto proti Pasji do konca popravili, bo še lepše... LpM
1
DODAJ ODGOVOR
SLEDI OBJAVI