Kolesa in oprema
12.01.2025
Kolesa Gusto
Ob 18:48, sixsl
pac doma jo podri pa sestavi sej ce nimas 2 levih rok tti bo uspelo.. probaj prej se naspricat kak sprej pa na easy zasaltat.. verjetno se jim na servisu ne da hecat s tem za par 10e..
Mora bit pa zanimiv servis, da se jim ne da hecat za par 10€.. Glede na to, da pravš, da če nimaš dveh levih rok, ni nič posebnega ratdret in sestavt ročko, mi je pa še bolj čudno, da na servisu tega ne porihtajo.
Obrni se na drug servis, razlike med njimi si kot noč in dan. Razni trgovinski servisi bodo jasno priporočali nakup novega.
Meni je lokalni serviser že 2x rešil 10 star šalter in obakrat uspešno (sicer drug model).
poglej tehnične podatke od shimana ni vrag, da ne rešiš
EV-ST-6700-2936B
SI-6SC0A-002
Pred kratkim mi je med menjanjem z desno (10-redno) prestavno ročko začela ročka preskakovati in čudno "pokati". Sumim, da gre za okvaro vzmeti. Težave se pojavljajo le pri prvih treh prestavah, ostalo pa deluje brez težav.
Na servisu mi je bilo rečeno, da je razdiranje ročice zelo kompleksno in da se ga danes skoraj nihče več ne loteva, saj zahteva ogromno časa, pa še to ne zagotavlja, da bo ročka kasneje pravilno delovala. Svetovali so mi nakup nove ročke.
Zanima me, če je kdo od vas imel podobne težave in kako ste težavo rešili.
Za odgovore se že v naprej zahvaljujem!