ne gre noben?
kako to deluje ce mi lahko kdo mal obrazlozi?
jaz sem za , daj napiši koliko nas je, pa kakšen je postopek, mam še ene tri prijatle
Tudi jaz bi se rad pridružil, prosim za navodila. :)
kako je s pravilom glede prijave v žrebanje in da dve leti zapored nisi bil izbran? A to še velja in ali se nanaša samo na prijavo posameznika?
najdu na njihovi strani, 5xzapored (po novem) moraš mim padit na žrebu. mene ne vidijo več na tej tomboli .
Ste lahko toliko prijazni in vsi tisti, ki ste se prijavili k sodelovanju in sem vam poslal mail z napotki- samo ogovorite-hvala me ne zanima več, da vas ne čakamo s prijavo. Ali pa mi pošljite potrebne podatke. LP
Na maraton je izžrebanih kar tristo Slovencev, kar menim, da je rekord. Kaj bo luštn na Falzaregu z Golico, hehe.
@kuki12:Na maraton je izžrebanih kar tristo Slovencev, kar menim, da je rekord. Kaj bo luštn na Falzaregu z Golico, hehe.
Prijavljenih v žreb! (Še) ne izžrebanih.. :/
@KriziT:@kuki12:Na maraton je izžrebanih kar tristo Slovencev, kar menim, da je rekord. Kaj bo luštn na Falzaregu z Golico, hehe.
Prijavljenih v žreb! (Še) ne izžrebanih.. :/
Ups, res je sm spregledal.
Zdaj je pa že opravljen žreb. Čestitke vsem izbrancem, mi je pa jasno, kaj boste delali pozimi hehe.
A morda kdo planira, da bo nastanjen v kampu Sass Dlacia in od tam štartal na maraton?
Ima mogoče kdo kakšno prijavnino za prodat?
KDO?
Če si pripravljen odštet nekaj več (250 € in več), ti morda še uspe 25. marca:
Živjo,
ima kdo izkušnje z nastanitvijo v času maratona? Kar sem gledal, je ogromno že zasedeno...
Če hočeš ceneje in, da je še prosto je najbolje, da iščeš v La Villi ali v Colfoscu. Corvara je ponavadi najdražja. Oba kraja sta v neposredni bližini, v La Villi je celo štart, tako, da se zjutraj ni problem zapeljati na štart oz. po koncu nazaj v app ali hotel. Vzemi si malo časa in pobrskaj po internetu in sigurno se nekaj najde tudi bolj ugodno.
Corvara je zasoljena. Mi smo spali v eni vasici kake 30km proc od starta. Na jutro starta pa ni vecjih problemov; na start se lahko pripeljes kr s kolesom (in ne bos edini!) ali pa parkiras na park placu smucisca.
Vso sreco pri iskanju.
Pozdravljen,
jaz sem bil lani tukaj - www.pensionalidor.it/ - bilo je super, mož je celo, na dan maratona, vstal ob štrih zjutraj in nam je naredil obilen ma res obilen zajtrk. Po sobah smo bili v glavnem sami udeleženci maratona.
Toplo priporoča, če ima še proso.
lP
maximalno priporočam tole: www.apartmentsmirabell.com/en glish/index.html
Odlični apartmaji, zelo lepa hiša, garaža, savna, ogromne terase, ...
Pozdravljeni,
a ima kdo mogoče še prostor v apartmaju za 1 ali 2 osebi? Jaz imam sicer eno poceni varianto, ampak je 20 km stran v St. vigilio.
Odgovor lahko pošljete kot zasebno sporočilo.
lp
Nihče?
Ce si v St Vigiliu, je cist ok. Okrog mesta starta je dovolj park placov, tako da se lahko zapeljes do starta in ustimas. Tako smo mi naredil lansko leto.
Srecno!
KAKO JE Z TEMI ZDRAVNIŠKIMI SPRIČEVALI NA MARATONU DOLOMITE PROSIM ZA INFORMACIJE.
Kaj je letos ne bom nic trdil, ker se nisem zanimal, ker ne grem.
Lansko leto pa si moral imet bodisi pordilo, da si "spraven za na cesto" bodisi kopijo licence. Gres do dohtarja in ti napise.
kako je sploh s prenočišči v terminu maratona? Je potrebno prej rezervirati ali se da dobiti tudi kaj "na blef"?
tisti, ki ste tam že bili, kdaj ste si rezervirali prenočišče?
Hvala za info.
Pozdravljeni,
mene pa zanima kako je z licenco...a jo potrebujem?
Hvala za odgovor.
lp
Živjo, a se bo letos prijavila kakšna ekipa za maraton, da se jim pridružim