pridemo :)
Ne o
Ena ponudba: Če se kdo prvič (ali pa tudi ne) odpravlja na DOS in želi kakšen (brezplačen) nasvet glede dirke, treningov mi lahko piše. Tukaj ne mislim na kašne strokovne zadeve, ker za to nimam izobrazbe, temveč le deljenje moje izkušnje, kako sem 2x skoraj brez porblemov preživel DOS.
Lp in srečno vsem, ki se boste odpravili na to spoznavanje svojega telesa ;)
Vsem, ki se se ogreli za jutrišnji dogodek sporočamo, da je svojo prisotnost potril tudi zmagovalec lanske DOS preizkušnje med posamezniki, Mitja Rok!
Priložnost torej, da prisluhnimo zmagovalcu in z njim pokramljamo .
Spoštovani
ŠKD NOTRANJC
Vas vljudno vabi
na
projekcijo filma »DOS EXTREME 2014«
in najavo
9. ultra maratonske kolesarske dirke
»DOS EXTREME 2015«
ki bo v petek,
30. januarja 2015 ob 18,00 uri,
Kulturni dom, POSTOJNA
PROGRAM PRIREDITVE:
»DOS Extreme 2014«
dobrodelna akcija »2×2, DOS KOLO DA«
kulturni program
projekcija filma »DOS Extreme 2014«
9. ekstremna kolesarska dirka »DOS Extreme 2015«
predsednik ŠKD NOTRANJC
Darko BIZJAK
glede na to, da sem zaradi snega obtičal doma, me zanima, če bo film na voljo na spletu ali pa se bo predvajal še kje drugje?
opravičujem se, če kaj ne funkcionira - ne obvladam youtube - www.youtube.com/watch?v=xViY5 7vsC_M
SPOŠTOVANI
ŠKD NOTRAJNC VAS VABI
NA TISKOVNO KONFERENCO
TEMA: 9. mednarodna, ultramaratonska kolesarska dirka okoli Slovenije (DOS Extreme 2015), s startom in ciljem v Postojni (7. - 10. maj)
TERMIN: torek, 14. 4. 2015, ob 11.00 uri
GOVORCI: Andrej Berginc, direktor dirke DOS-RAS Extreme in drugi………
ŠKD NOTRANJC
Vas vabi na
START
9. MEDNARODNE
ULTRAMARATONSKE
KOLESARSKE DIRKE
DOS EXTREME 2015
v četrtek 7. maja ob 19,00
v POSTOJNO
trg pred hotelom KRAS
Veselimo se vašega navijanja!!!
@gogi27:opravičujem se, če kaj ne funkcionira - ne obvladam youtube - www.youtube.com/watch?v=xViY5 7vsC_M
youtu.be/xViY57vsC_M
nisi ti kriv ampak ta forum je za en ****
Ka je Jeti? A bo akcija letos?
lp
Jeti je same 'tahitre' plašče nabavil.., tako da letos.., ne vem no, kaj ima za bregom ;-)
Pejd sololpa
@jeti: Jeti bo to leto z ekipo pavziral. Premal dezja bo to leto :). Zal se nam ni izslo ceprav smo bili 99% pripravljeni a tudi brez enga ne gre.
Da trije ne najdejo četrtega je pa že hecno. Kakšen (prvak) bi pa moral biti, da je to tak problem?
Vsa čast vsem sodelujočim :) .
kaj je s to DOS spletno, dva dni do dirke pa nobenih podatkov niti o štartu dirke
@zuzek123:kaj je s to DOS spletno, dva dni do dirke pa nobenih podatkov niti o štartu dirke
Klikni informacije in program dirke.
info sem dobil, a vseeno zadni dan pred dirko stran pa prazna
Stran ni prazna... saj zdi se mi. Ampak... dva, tri dni pred štartom so naredili novo... pomankljivo, slabo deluje, ni niti udeležencev... kaj vse manjka niti ne morem napisati, ker sem obupal pri gledanju po pol minute. Škoda!
@Nikita:Stran ni prazna... saj zdi se mi. Ampak... dva, tri dni pred štartom so naredili novo... pomankljivo, slabo deluje, ni niti udeležencev... kaj vse manjka niti ne morem napisati, ker sem obupal pri gledanju po pol minute. Škoda!
Info-lista prijav. Vse špila.
Sledenja ni letos?
@IZO:Sledenja ni letos?
Ups, za en dan sem prehitel dirko...
kar gledam startno listo, je letos precej okrnjena zasedba v solo dirki. Nekega izrazitega favorita ni, zna pa biti, da bo zmaga spet odšla k severnim sosedom. Fuchs in Geyer sta verjetno favorita, od Slovencev pa bodo glavni borci Pšeničnik, Bayer in Rosenstein.
Kje so Štucin, Rok, Ratshob, Zotter? Baloh žal dvojice...
Kot, da dirka malo izgublja na veljavi...
vse je pripravljeno, nov videz strani je bil nujno potreben. kar težko bo spremljati dirko ob strani, vsem udeležencem želim srečno.
fuch bo zmagal.. glede na to kako je vozil raam 2013 je tle kr favorit
V Novem mestu, 09.11. na Gostišču Loka, ob 17:00 gostimo glavne akterje DOS-a in tekmovalce preteklih let.
Vljudno vabljeni!
www.facebook.com/events/36395 6740431107/?ref_newsfeed_story _type=regular