Ta kolo pa poznam, ga ima en Preddvorčan! Je rekel, da bo kaj več napisal o njem.
@Anquetil.J:
Kolo je nesramno lepo, le sedež je v eni čudni poziciji. Za fotko pa si zaslužiš čestitke, ker že meji na umetnost. Kapo do lza fotografijo.
@Anquetil.J:
Samo DA 9000 in napis na vilici preprečujeta da bi verjel, da je bila slika posneta v nekih drugih časih... Lepa slika in fajn bicikel :)
To ne paše več sm...toj za Velominate...
@boyan64V nekih drugih časih je ta gostilna cvetela.Ta gostilna še kako cveti, povem iz prve roke. Fotr je pa žal umrl.
Eno kolo in sedem, aja, osem postov. Vse kar cveti na tej fotki, je fičo. :)
@scott-kropa:@boyan64V nekih drugih časih je ta gostilna cvetela.Ta gostilna še kako cveti, povem iz prve roke. Fotr je pa žal umrl.
Kadar grem mimo je vse prazno, kot da je vse izumrlo. se opravičujem za off topic.
Pridobitev v času božička, modelno leto 2015........raketa.
Prosim komentarje
Sedež je v vaservago? Drgač je pa meni kar všečen, navkljub kričeči barvi
@BanJe še brez fitinga, narejeni prvi km za spoznavanje materiala.Sedež je v vaservago? Drgač je pa meni kar všečen, navkljub kričeči barvi
Pantani...zunaj, na dnevni svetlobi ga fotkaj!
@Pantani:
Pridobitev v času božička, modelno leto 2015........raketa.
Prosim komentarje
Zelo všečen! Še črn trak pa bo res raketa.
@IZO:Se strinjam IZO.Eno kolo in sedem, aja, osem postov. Vse kar cveti na tej fotki, je fičo. :)
Kakšna številka na kakšno velikost kolesarja? Mi je zanimiva višina sedeža glede na balanco. Ugibal bi najmanj 192 cm.
@boyan64: V nekih drugih časih je ta gostilna cvetela.
Boyan64 ta gostilna še danes cveti. Ni naključje, da Lynksey stoji pred Skaručno. Kaj druga tja ne paše. Oz. jeklo še seveda.
Tole pa sta skupaj božiček in deda mraz pripeljala za sezono 2015 in naprej.
ena slikica na suhem
pa še dve slikci v zimski idili
Lego, naslednjič, k boš kako sliko gor limu..
@lego:Tole pa sta skupaj božiček in deda mraz pripeljala za sezono 2015 in naprej.
ena slikica na suhem
pa še dve slikci v zimski idili
Lego! Bolj se potrudi s fotkami, prosim!
Dragi kolesarčki, ker sem opazil da vam gre fotkanje bistveno slabše od rok kot kolesarjenje od nog ,sem vam pri prvi dejavnosti pripravljen pomagati ali vsaj svetovati...
.... drugače bo Fausto znorel...
lp, vaš Ken
tudi,ko si neučakan in bi že rad čim prej pokazal tukaj novo pridobitev se lahko potrudiš,da slika izgleda vsaj tako kot spodaj,čeprav kot bi rekel FAUSTO tudi to ni kar bi moralo bit...
@ken:
Dragi kolesarčki, ker sem opazil da vam gre fotkanje bistveno slabše od rok kot kolesarjenje od nog ,sem vam pri prvi dejavnosti pripravljen pomagati ali vsaj svetovati...
.... drugače bo Fausto znorel...
lp, vaš Ken
Lahko bi se ksno fotko te lepote podeliu z nami :D
Magnume, jebeš nas, jebeš?? To si nalašč naredil, kajne...ne dovoliš nam otekline v hlačah!?
To bo to za letos...nosilec vrečke gre dol, ko dokončno nastavim pozicijo, sedež bo treba menjati s nečim kakovostnejšim, za obroče bo pa zmanjkalo $$$
Lep!
Pa velik tud
Nova tema, nove specialke...volkom:)