Kaj imate oblečeno?

Domov > Forum > Kaj imate oblečeno?

Kaj imate oblečeno?

SORTIRAJ PO:
Periglej 26.01.2015 19:34
Odpiramo temo, ker me zanima (ideje!), kaj imate oblečeno (z linki, če se da). Poleti, pomladi, jeseni, pozimi (sedaj), v dežju, megli, blatu, podnevi, ponoči, v dežju, snegu, ledu... pri bicikliranju, jasno. Drago, poceni, nima veze...
KolesamSkorajVsakDan 26.01.2015 19:48

MAJICE: Iz LIDLA, CRIVIT firma, za cca 13 eur, brez pripomb

HLAČE: www.hofer.si/sl/posebna-ponud ba/arhiva/posebna-ponudba-od-p onedeljka-26052014/produktdeta ilseite/ps/p/crane-kolesarske- hlace-trend/

Zadovoljen, klasičnih  kolesarskih nočem, ker so mi vizualno erhhh... se ne vidm v njih v zadregi

ČELADA: Tudi LIDL CRIVIT firma za 12 eur (pač zadnja izbira, prej sem naročil 2 znamki, pa je bila prva močno premajhna, druga pa velikosti za Shreka, oz. mi je žal človeka s tako betico, ker mi je dobesedno plesala na glavi) 

ROKAVICE: Tudi LIDL crivit.

OBUVALA: Navadni tekaški čevlji, ker imam navadna pedala, gledam le toliko, da so vsaj malce trši podplati.

Za zimo žal nimam druge rešitve kot trenažer, ko se zaposlim (upam da kmalu) pa pride tudi zimska roba na vrsto zapečateno Tako, da se takrat vrnem v temo po nasvete :P

big.G 26.01.2015 20:12

Vav, super, ravno takšno temo sem iskal. Bom malo spremljal, vsekakor pa potrebujem komplet z dolgimi rokavi in hlačami za pomladanske dni in kratek komplet za poletne dni. Glede na to, da sem s kolesarstvom začel, moram vse kupiti novo. 

Tomazek94 26.01.2015 22:29
V vsaki kolesarski trgovini, preko spleta.... dobis kratek dres za poletje-hlace+zgornji del, za prehodna obdobja in hladnejse kraje kot so hribi (vzponi) so super windstoper jakne, pozimi pa zimski dres (dolgi) ali kratek z rokavcki, nogavcki, galosami.Cene dresa pa so razlicne, tista zlata sredina kjer dobis kakovost za dobro ceno pa je mislim da okoli 80€ za dres, 15 za rokavice, ostali deli npr. Zimski pa zopet nekaj takega.Kaj vec od napisanega skoraj ne potrebujes, morda se v tem casu kaksno kapo, po moznosti windstop.Najbolje pa ne tako kot se sam najbolje pocutis.
Morda se v tem casu kaksna svic majica.
Glede celade pa kaj naj recem, pri varnosti ne gre sparat, morda ti resi zivljenje.
prisly 26.01.2015 23:06

evo prilagam kar sliko kaj imam oblečeno na cestaku za tam nekje do 5 stopinj celzija, pogojno za krajši čas tudi za manj stopinj. Zraven spadajo še čelada in očala seveda.

Hlače so bile 19.990 sit, rokavice 11.990 sit, galoše 6.990 sit, podkapa 3.200 sit (za mlajše bralce: sit = slovenski tolar naša nekdanja valuta ;)

Vse te stvari so bile kupljene v veb-company najmanj 10 let nazaj. Anorak na sliki ni windstoper, je neka čist plastik/fantastik varianta (dobil za darilo) ampak kljub temu ne prepiha tolk hudo. Največ odnesejo hlače in polartec flis. Merino kolenčnike imam samo kadar je manj kot 10 stopinj.

Načelom nisem nek vročekrvnež (me rado zazebe) ampak ko se ogrejem vse to zadošča, samo ohladit se ne smem med potjo (brez ustavljanja, za več kot pa kakšno minuto).

uploaded

lp, primož

Kittel 26.01.2015 23:53
@prisly:

evo prilagam kar sliko kaj imam oblečeno na cestaku za tam nekje do 5 stopinj celzija, pogojno za krajši čas tudi za manj stopinj. Zraven spadajo še čelada in očala seveda.

Hlače so bile 19.990 sit, rokavice 11.990 sit, galoše 6.990 sit, podkapa 3.200 sit (za mlajše bralce: sit = slovenski tolar naša nekdanja valuta ;)

Vse te stvari so bile kupljene v veb-company najmanj 10 let nazaj. Anorak na sliki ni windstoper, je neka čist plastik/fantastik varianta (dobil za darilo) ampak kljub temu ne prepiha tolk hudo. Največ odnesejo hlače in polartec flis. Merino kolenčnike imam samo kadar je manj kot 10 stopinj.

Načelom nisem nek vročekrvnež (me rado zazebe) ampak ko se ogrejem vse to zadošča, samo ohladit se ne smem med potjo (brez ustavljanja, za več kot pa kakšno minuto).

uploaded

lp, primož

Štirje zgornji deli naenkrat?? Ti si zihr na severnem polu doma nasmeh

prisly 27.01.2015 00:01

jah no globalno segrevanje pa te fore :) edini pravi zimski zgornji del je flis, ostalo so pa standardne/poletne stvari. Pozim morš baje bit čebula, a ni tako?

Ban 27.01.2015 07:24

Poleti: švic majca, kratka majica, kratke hlače

Spomladi, jeseni: švic majca, kratka majica z narokavčki ali dolga majica, kratke hlače z nogavčki, telovnik, če je pod 15°

Pozimi: termo švic majca, dolga majica, windstoper jakna, dolge termo hlače, topli štunfi, galoše, windstoper rokavice, podkapa, šal preko ust (nimam podkape)

picek.petelin 27.01.2015 08:22
@prisly:

uploaded

lp, primož

Gate? No, če si star oz. bolan imaš opravičilo. Ampak po SIT-ih si star.

luka79 27.01.2015 08:34
Čelado zmer, ostalo po potrebi.
SHad 27.01.2015 08:40

Northwave kratke hlače.
Pa Giordana dolgi jersey ter dolge hlače.
Pa en windstopper, rokavice kratke, dolge, Nortwave galoše.
Vse po en komad.
Majice vse malo mešano, kupljeno iz vseh strani.
Vse je skoraj večno.
Sicer pa imam samo letno in opremo za prehodna obdobja, tam do 10°C. 

mastif 27.01.2015 10:05

od pozne jeseni, do zgodnje pomladi windstopper jakna gore, ki jo glede na temperaturo kombiniram z različnim spodnjim perilom. Vmesnih slojev ne nosim.

www.youtube.com/watch?v=UkNkb Vt3jbk

termo hlače, podkapa, galoše, rokavice,...

1
DODAJ ODGOVOR
SLEDI OBJAVI