MAJICE: Iz LIDLA, CRIVIT firma, za cca 13 eur, brez pripomb
Zadovoljen, klasičnih kolesarskih nočem, ker so mi vizualno erhhh... se ne vidm v njih
ČELADA: Tudi LIDL CRIVIT firma za 12 eur (pač zadnja izbira, prej sem naročil 2 znamki, pa je bila prva močno premajhna, druga pa velikosti za Shreka, oz. mi je žal človeka s tako betico, ker mi je dobesedno plesala na glavi)
ROKAVICE: Tudi LIDL crivit.
OBUVALA: Navadni tekaški čevlji, ker imam navadna pedala, gledam le toliko, da so vsaj malce trši podplati.
Za zimo žal nimam druge rešitve kot trenažer, ko se zaposlim (upam da kmalu) pa pride tudi zimska roba na vrsto Tako, da se takrat vrnem v temo po nasvete :P
Vav, super, ravno takšno temo sem iskal. Bom malo spremljal, vsekakor pa potrebujem komplet z dolgimi rokavi in hlačami za pomladanske dni in kratek komplet za poletne dni. Glede na to, da sem s kolesarstvom začel, moram vse kupiti novo.
evo prilagam kar sliko kaj imam oblečeno na cestaku za tam nekje do 5 stopinj celzija, pogojno za krajši čas tudi za manj stopinj. Zraven spadajo še čelada in očala seveda.
Hlače so bile 19.990 sit, rokavice 11.990 sit, galoše 6.990 sit, podkapa 3.200 sit (za mlajše bralce: sit = slovenski tolar naša nekdanja valuta ;)
Vse te stvari so bile kupljene v veb-company najmanj 10 let nazaj. Anorak na sliki ni windstoper, je neka čist plastik/fantastik varianta (dobil za darilo) ampak kljub temu ne prepiha tolk hudo. Največ odnesejo hlače in polartec flis. Merino kolenčnike imam samo kadar je manj kot 10 stopinj.
Načelom nisem nek vročekrvnež (me rado zazebe) ampak ko se ogrejem vse to zadošča, samo ohladit se ne smem med potjo (brez ustavljanja, za več kot pa kakšno minuto).
lp, primož
@prisly:evo prilagam kar sliko kaj imam oblečeno na cestaku za tam nekje do 5 stopinj celzija, pogojno za krajši čas tudi za manj stopinj. Zraven spadajo še čelada in očala seveda.
Hlače so bile 19.990 sit, rokavice 11.990 sit, galoše 6.990 sit, podkapa 3.200 sit (za mlajše bralce: sit = slovenski tolar naša nekdanja valuta ;)
Vse te stvari so bile kupljene v veb-company najmanj 10 let nazaj. Anorak na sliki ni windstoper, je neka čist plastik/fantastik varianta (dobil za darilo) ampak kljub temu ne prepiha tolk hudo. Največ odnesejo hlače in polartec flis. Merino kolenčnike imam samo kadar je manj kot 10 stopinj.
Načelom nisem nek vročekrvnež (me rado zazebe) ampak ko se ogrejem vse to zadošča, samo ohladit se ne smem med potjo (brez ustavljanja, za več kot pa kakšno minuto).
lp, primož
Štirje zgornji deli naenkrat?? Ti si zihr na severnem polu doma
jah no globalno segrevanje pa te fore :) edini pravi zimski zgornji del je flis, ostalo so pa standardne/poletne stvari. Pozim morš baje bit čebula, a ni tako?
Poleti: švic majca, kratka majica, kratke hlače
Spomladi, jeseni: švic majca, kratka majica z narokavčki ali dolga majica, kratke hlače z nogavčki, telovnik, če je pod 15°
Pozimi: termo švic majca, dolga majica, windstoper jakna, dolge termo hlače, topli štunfi, galoše, windstoper rokavice, podkapa, šal preko ust (nimam podkape)
@prisly:evo prilagam kar sliko kaj imam oblečeno na cestaku za tam nekje do 5 stopinj celzija, pogojno za krajši čas tudi za manj stopinj. Zraven spadajo še čelada in očala seveda.
lp, primož
Gate? No, če si star oz. bolan imaš opravičilo. Ampak po SIT-ih si star.
Northwave kratke hlače.
Pa Giordana dolgi jersey ter dolge hlače.
Pa en windstopper, rokavice kratke, dolge, Nortwave galoše.
Vse po en komad.
Majice vse malo mešano, kupljeno iz vseh strani.
Vse je skoraj večno.
Sicer pa imam samo letno in opremo za prehodna obdobja, tam do 10°C.
od pozne jeseni, do zgodnje pomladi windstopper jakna gore, ki jo glede na temperaturo kombiniram z različnim spodnjim perilom. Vmesnih slojev ne nosim.
www.youtube.com/watch?v=UkNkb Vt3jbk
termo hlače, podkapa, galoše, rokavice,...
Nič mi ni žal investicije v:
Castelli Gabba 2 jakna
www.extremevital.com/sl/koles a/kolesarska-vetrovka-castelli -gabba-2-convertible-windstopp er-p-14156.html
Castelli Polare Duo hlače
www.extremevital.com/sl/koles a/termo-kolesarske-hlace-polar e-due-p-11904.html
Kapa Gore
www.extremevital.com/sl/koles a/podkapa-gore-bike-wear-helme t-cap-p-7914.html
Galoše
www.maxisport.si/cevlji/sidi/ galo/galose-sidi-tunnel-winter -covershoes.html
+Termo Rokavice
+ dolgo podperilo
+ zgornji del poletnega dresa
Zavit k polhek =)
Parentini ali Endura jakna
www.veb-company.si/izdelek/46 35/jakna-parentini-p1500-windt ex-thermo-pesante.html
www.veb-company.si/izdelek/40 96/jakna-endura-fs260-pro-jets tream-iii.html
Parentini hlače
www.veb-company.si/izdelek/46 36/hlace-parentini-shark-therm o.html
Endura ali Defeet galoše
www.veb-company.si/izdelek/11 85/galose-endura-luminite.html
www.veb-company.si/izdelek/10 26/prevleke-za-cevlje-defeet-s lipstream.html
švicmajca Endura
www.veb-company.si/izdelek/11 76/majica-endura-transmission- spodnja-kratek-rokav.html
........