@Nikita:Je mogoče... da nismo odprli teme o Tini Maze?
seveda je mogoče,a bi se morali zdaj zaradi nje vsi na glavo metat,ker nekje v posrani ameriki osvaja neke medalje,to smučanje je skoraj isto kot metanje kladiva,nikakve konkurence,potem pa medaljo osvojit ni ravno ne vem kak problem...
He, he... če te ne bi poznal, bi dobil sedaj porcijo... stara nekoristna rago!
@Magnum:@Nikita:Je mogoče... da nismo odprli teme o Tini Maze?
seveda je mogoče,a bi se morali zdaj zaradi nje vsi na glavo metat,ker nekje v posrani ameriki osvaja neke medalje,to smučanje je skoraj isto kot metanje kladiva,nikakve konkurence,potem pa medaljo osvojit ni ravno ne vem kak problem...
Provokacija. Skoraj bi nasedel....
Ma kaj se da ob Tini reči? Ostaneš brez besed in se čudiš.
Seveda, normalno. O njej se ne da napisati kaj slabega, zato bi taka tema ne bi živela :)
@Magnum, dobra :) :) :) Skoro bi nasedel. :) :) :)
Tina je glavna.
Kaj je razlika med iztrošeno, "orunolo rago" (staro napol crknjeno kobilo) in Magnumom?
Velika... stara kobila ima toplo stajo in jo božajo, dočim bi bilo kar v redu, da Magnuma tepemo z eno trdo, desko polno cvekov, po tej njegovi glavi, he, he...
@Magnum:@Nikita:Je mogoče... da nismo odprli teme o Tini Maze?
++
Provokacija gor al pa dol , zajebavajte se z enim iz vaše branže , moje pa na mir puste !
je to mogoče danes??? njena paradna disciplina pa 1.10 s zaostanka...
@Magnum:je to mogoče danes???
njena paradna disciplina pa 1.10 s zaostanka...
Ne!
To je rezultat na polovici tekme.
@DaisyDejzi:@Magnum:je to mogoče danes???
Ne!
To je rezultat na polovici tekme.
pol je tudi mogoče,da bo,ko bo konec tekme,ta zaostanek tudi podvojen...
Zato ker je to spletna stran namenjena kolesarstvu in ne drugim športom
Tina je iz drugega planeta .
@Magnum:@DaisyDejzi:@Magnum:je to mogoče danes???
Ne!
To je rezultat na polovici tekme.pol je tudi mogoče,da bo,ko bo konec tekme,ta zaostanek tudi podvojen...
Ja seveda! To vsi , ki do potankosti obvladajo kegljanje z bučami pričakujejo.
Tudi Tina je samo človek... Po svoje kar v redu, da ji je z ramen padla ta teža o osvojitvi petih medalj, kar je vseeno že dosežek z "drugega" planeta.
če bi država vlagala toliko denarja v primorke kot v mazecko, bi verjetno pol primork smučalo bolje od nje
@picek.petelin:če bi država vlagala toliko denarja v primorke kot v mazecko, bi verjetno pol primork smučalo bolje od nje
... ne vem, če "država" kaj dosti vlaga v Mazejevo glede na njene uspehe? Kolikor vem ima svoj moštvo, veliko svojih sponzorjev in svoj program?
@picek.petelin:če bi država vlagala toliko denarja v primorke kot v mazecko, bi verjetno pol primork smučalo bolje od nje
Tina svoje ljudi plačuje sama, s scojimi uspehi. Glede na to, da država financira vrhunski šport, in če bi to poštela pošteno, bi pa seveda Tina morala biti ena glavnih prejemnic.
@Tomazek94:
Prenesti poraz je najhuje ja :)
Vse je relativno. Za Tino bentite, da je doživela poraz, pa da je slaba, ko se NE uvrsti na stopničke. Nekoga drugega pa že kujete v nebo zaradi deseterice.
Če Tina ene točke več ne dobi v svetovnem pokalu. Če ene tekme več ne zaključi. Je še vedno najboljša smučarka vseh časov in ena izmed najboljših športnic na svetu. To je objektivno. Kakor pa je komu všeč - to pa je subjektivno in nepomembno.
bravo tina, dolgcajt bo brez nje!
se strinjam z jetijem
Karakter ima, kakršnega pač ima....meni njen ni všeč.
Ampak kdor hoče biti iskren....kar se njenega športnega življenja in njenih uspehov tiče, pa ne bi smelo biti negativno nastrojenih komentarjev.
Druga stvar so 'wanna be' kritiki, ki trenirajo v naslonjačih.
@majcka:Karakter ima, kakršnega pač ima....meni njen ni všeč.
Ampak kdor hoče biti iskren....kar se njenega športnega življenja in njenih uspehov tiče, pa ne bi smelo biti negativno nastrojenih komentarjev.
Druga stvar so 'wanna be' kritiki, ki trenirajo v naslonjačih.
O kakšnem karakterju se vi pogovarjate? Nihče ji ni nič poklonil in nikomur ni nič dolžna. To, da jo spremljate je vaša volja. Ona zmore tudi brez vaših pohval ali graj. Da ne daje rada komentarjev kadar ji rezultat ni všeč je njena pravica in nihče ne sme tega jemati za slabo. Kdo od vas se z veseljem pogovarja o osebnih spodrsljajih ali napakah, če hočete. Za večino rezultatov je zaslužna sama in seveda njena ekipa. Pri slabih pa ravno tako. Lažje se je jeziti na serviserja kot sam nase. Poleg tega so še druge reči, ki lahko vplivajo na slab rezultat. O tem bi vsaj ženske morale več vedeti.
"Na čigav račun je SZS v mladih letih financiral Tinin razvoj? Lahko kar povem - na račun starejših kolegov in kolegic iz reprezentance, ki so v blagajno prinašali denar. Na ta način je SLO smučarija preživela vsaj 40 let. Ko pa je Tina postala uspešna, je lastni zvezi postavila ultimat - večina denarja se danes steka v njen famozni tim. Že ta sebičen pristop dokazuje, da njeno visočanstvo sicer bo legenda po številu zmag in zbranih kolajn, a v mojih očeh ne bo nikoli na ravni Bojana Križaja, Roka Petroviča, Mateje Svet,itd. Vsi ti so bil del kolektiva in se nikoli niso uprli financiranju mladih generacij preko njihovega hrbta! Ker so vedeli, da brez solidarnosti tudi njih ne bi bilo nikjer. In tudi zahvaljujoč njim imamo danes Tino Maze. Kaj bomo imeli jutri?"
No kaj pa bi povedali pametnjakoviči na to.
To je zame nesramnost brez primere,ki si ga ena kulturna oseba ne bi privoščila.
bla bla 99, 9 % je dobila od državem če ni je jokicala....... ista počne še danes pa sem se iz protesta namerno pišem brez vejic in velikih začetnic se pa brez veze glede tega......
ubohi dec.......
@Magnum:"Na čigav račun je SZS v mladih letih financiral Tinin razvoj? Lahko kar povem - na račun starejših kolegov in kolegic iz reprezentance, ki so v blagajno prinašali denar. Na ta način je SLO smučarija preživela vsaj 40 let. Ko pa je Tina postala uspešna, je lastni zvezi postavila ultimat - večina denarja se danes steka v njen famozni tim. Že ta sebičen pristop dokazuje, da njeno visočanstvo sicer bo legenda po številu zmag in zbranih kolajn, a v mojih očeh ne bo nikoli na ravni Bojana Križaja, Roka Petroviča, Mateje Svet,itd. Vsi ti so bil del kolektiva in se nikoli niso uprli financiranju mladih generacij preko njihovega hrbta! Ker so vedeli, da brez solidarnosti tudi njih ne bi bilo nikjer. In tudi zahvaljujoč njim imamo danes Tino Maze. Kaj bomo imeli jutri?"
No kaj pa bi povedali pametnjakoviči na to.
To je zame nesramnost brez primere,ki si ga ena kulturna oseba ne bi privoščila.
Fotka je čudovita! Izraža popolno zadovoljstvo in pozdrav vsem, ki imate probleme z njo.
Smučarija v Jugoslaviji je bila krasno financirana in so smučali tudi otroci delavk za strojem ter za povrh še samohranilk.
Ja seveda, če bi se zajebavali.
Smučali in dosegali so rezultate v glavnem otroci premožnih staršev. Bolj smučali kot dosegali rezultate. Na podarim dobim akciji so si priskledniki nabrali premoženje. Določeni so plodili otroke in gradili hiše serijsko. Barke so se talale z lahkoto. Politika se je sončila pred kamerami in nažirala za njimi. Potrošili so kupe ljudskega premoženja, kot se je temu takrat reklo. Podmladka je bilo kolikor so želeli, da je le bilo več služb za bolj kot ne nesposobne trenerje. Kakšne rezultate bi takrat ob tistih pogojih dosegali s takšnimi sodelavci kot jih ima Tina in, če bi jim nasposobnejši ne ušli v tujino.
Jutri boste morda imeli srečo in se bo Tim to aMaze lotil vzgoje novih zmagovalcev. Upam, da se ne odselijo v sosednjo Italijo.
@DaisyDejzi:@majcka:Karakter ima, kakršnega pač ima....meni njen ni všeč.
Druga stvar so 'wanna be' kritiki, ki trenirajo v naslonjačih.O kakšnem karakterju se vi pogovarjate? Nihče ji ni nič poklonil in nikomur ni nič dolžna. To, da jo spremljate je vaša volja. Ona zmore tudi brez vaših pohval ali graj. Da ne daje rada komentarjev kadar ji rezultat ni všeč je njena pravica in nihče ne sme tega jemati za slabo. Kdo od vas se z veseljem pogovarja o osebnih spodrsljajih ali napakah, če hočete. Za večino rezultatov je zaslužna sama in seveda njena ekipa. Pri slabih pa ravno tako. Lažje se je jeziti na serviserja kot sam nase. Poleg tega so še druge reči, ki lahko vplivajo na slab rezultat. O tem bi vsaj ženske morale več vedeti.
Nisem je ne grajala in ne hvalila. Če natančno prebereš, kaj sem napisala, lahko ugotoviš, da sem zgolj podala svoje mnenje. Njen karakter mi pač ni všeč. Nihče ni nikomur nič kriv. Ima kakršnega ima. Tudi jaz imam kakršnega pač imam. In marsikomu ni všeč, v to sem prepričana. Ampak moja previca je, da imam karakter, kakršnega pač imam in njihova pravica je, da jim tak ni všeč, če jim pač ni všeč. In pri Tini je čisto isto. Komentirala sem pač to. In da ne bo pomote, ne glede na to, ali Tina potrebuje mojo pohvalo ali ne, brez dlake na jeziku lahko povem, da spoštujem njeno delavnost in njene dosežke, ne glede na njen karakter. Takšni uspehi ne preidejo čez noč in ne da se jih kupit. Kot ženska, če že hočeš to slišat, pa lahko razumem tudi PMS tresljaje.
@Magnum:@DaisyDejzi:Fotka je čudovita! Izraža popolno zadovoljstvo in pozdrav vsem, ki imate probleme z njo.
na tej pa ima potem probleme sama s sabo...
Fotograf, ki je to objavil je bedak, ki ni nikoli v življenju spoznal kaj je veliko razočaranje. To pa iz preprostega razloga, ker je preplitek za velike reči. Kdor nima mu ne more nihče vzeti.
Je mogoče... da nismo odprli teme o Tini Maze?