CUBE Agree gtc pro ali COLNAGO Strada SL

Domov > Forum > CUBE Agree gtc pro ali COLNAGO Strada SL

CUBE Agree gtc pro ali COLNAGO Strada SL

SORTIRAJ PO:
William 12.02.2015 10:47
Pozdravljeni,

imam klasično dilemo pri nakupu nove specialke nižjega cenovnega ranga in me zanima vaše mnenje oz. nasvet. V ožjem izboru imam omenjeni specialki, oprema pri obeh shimano 105 11 redna, razlika v ceni minimalna, razlika pa je seveda v okvirju. Vizualno sta mi obe všeč, tako da edina dilema je ali kupiti karbon ali alu. Do sedaj sem vozil alu ghosta. Bi bil preskok na karbon opazen ali v tem primeru vstopnega ranga ni bistvene razlike?
HP 12.02.2015 11:09

ja pojdi na karbon, ko sem jest mojga karbonca dobu sem se počutil bol "lahkega", verjetno razaradi veselja ko sem dobil nov bike.kul 
Drugače pa razmišljam da bi kupil cuba AGREE GTC SL CARBON´N´FLASHRED pa potem čez neki časa zamenjal mehansko ultegro z elektronsko.

povratnik987654321 12.02.2015 11:26
@HP:

ja pojdi na karbon, ko sem jest mojga karbonca dobu sem se počutil bol "lahkega", verjetno razaradi veselja ko sem dobil nov bike.kul 
Drugače pa razmišljam da bi kupil cuba AGREE GTC SL CARBON´N´FLASHRED pa potem čez neki časa zamenjal mehansko ultegro z elektronsko.

@HP:

Vprašanje, če ni v tem primeru bolje malo več prihraniti in v začetku kupiti kolo z elektronsko ultegro - oprema na celem kolesu je "sponzorirana" od proizvajalca koles, če jo kupuješ posebej sam, gre vse "sponzorstvo" iz tvojega žepa.

HP 12.02.2015 12:38

ja se čisto strinjam s tabo.  Ma za tisto ultegro di2 dam 900€ pa je to to smeh

William 20.02.2015 10:54

Ok sem se odločil, da bo 100% karbon, imam pa možnost sedaj dobiti okvir Scott foil in me zanima kako je z gonilnim ležajem, rad bi dal gor sram rival, ki ima GXP ležaj. Kakšno kompatibilnost ima scott? Kolikor razumem ima BB86 oz. BB91, kar pomeni, da paše gor shimano? Ali temu ustreza tudi sram s svojim gxp? Žal mi niso popolnoma jasne te zadeve in bi mi prav prišla pomoč nasmeh 

William 22.02.2015 13:55

Hvala, ampak imam že kupljen okvir, tako da sem sedaj v iskanju opreme.

luka79 22.02.2015 20:59
@William:

Hvala, ampak imam že kupljen okvir, tako da sem sedaj v iskanju opreme.

A pol si skota kupu?

William 23.02.2015 00:11

Scotta sem vzel ja.

1
DODAJ ODGOVOR
SLEDI OBJAVI