Športni CENTER Tolmin

Domov > Forum > Športni CENTER Tolmin

Športni CENTER Tolmin

SORTIRAJ PO:
Zlodej 11.04.2015 17:15

Danes smo odprli vrata novi kolesarski trgovini v Tolminu z imenom Špica Šport Tolmin v sodelovanju z Špica Šport Kamnik.

Veselimo se vašega obiska!!

www.facebook.com/pages/%C5%A0 pica-%C5%A0port-Tolmin-prodaj a -in-servis-koles/858707374154 4 59

TomazK 11.04.2015 18:48

Fletna trgovina, lokacija super. Zdej pa čimveč lokalcev in turistov privabit pa bo.

Zlodej 28.09.2015 11:09

V akciji imamo razna kolesa od cestnih do gorskih med drugim je tudi vsa ostala oprema v akciji in v pospusth še posebno POC do odprodaje zalog.

pri nakupu novih koles je v ključen še darilni paket

odpodajamo pa tudi testna MTB kolesa

2x specialized camber comp 29 vožena 4mesece imajo še 4 leta garancije

uploaded

Nakita C-team velikost M full carbon 27,5 vožena 4mesece in ima še 1 leto garancije

uploaded

Zlodej 28.09.2015 11:16

Siga TEAM CR Race Ultegra velikost M  2659,00€ v akciji znižana 25% SAMO 1995€

odlično kolo za to ceno

uploaded

Zlodej 28.09.2015 11:22

Na voljo imamo tudi vrhunske sete obročev KAVITEC

enega izmed setov imamo na voljo tudi za testirat in izposojo pa tudi na prodaj

stare so 6mesecov tako da imajo že vse modifikacije 2015lenika

KAVITEC 5.6T

1000€ nakup

50€ vikend najem

uploaded

uploaded

uploaded

uploaded

uploaded

uploaded

Wikka 28.09.2015 13:32

OOOooo dober dan gospod Sebastjan!

Marko tukaj s Kopra, ki je pri tebi kupil tistega Scotta Geniusa druge roke, natanko pred enim mesecem... kolo je super zabavno in res mi ni jasno zakaj se me izogibaš kot hudič križa glede dokumentacije, ki si mi jo TI obljubil, in celo pisal si mi, da si mi jo zrihtal in da me čaka... zdaj bi samo še to rad dobil... imaš mojo telefonsko, imaš moj mail... kljub temu, da sem te že ene 10 krat skušal kontaktirati se mi ne odzivaš... v čem je težava?

hvala za pojasnilo!

lp marko

PS: pa ne mi prosim z izgovorom, da imaš dela z drugimi strankami... tudi jaz sem stranka...

Zlodej 28.09.2015 14:47

Pozdravljen G. Marko....(prvo kot prvo moje ime....)

Kar se zadeva dokumentov so pri meni in niso še romali na pošto niti približno saj sem bil 2x namenjen na obalo da jih prinesem, ampak enostavno se ni izšlo. Dokumenti bodo danes oddani na pošto tako da najkasneje v roku 2eh dneh bi jih moral dobiti ti na svoj naslov. Kar se tiče kolesa si pozabil povedati koliko problemov si sam naredil ampak si se oziral trenutno samo na mojega, priznam da sem pozabil, ti pa nikoli nisi poklical vedno samo pisal mail.

Za dogodek se opravičujem in ga že rešujem Gospod stranka.

Wikka 28.09.2015 15:22

Pozdravljen gospod Sebstian, se opravičujem za "J"... ni bilo namensko...

izgleda pa, da sem sedaj pritisnil na pravi "gumb" mežik

dejmo biti še naprej sarkastični... če jemljete za slabo, da sem zahteval slike na mail od starega kolesa, ki ste ga prodajali, mi je pa resnično žal in se Vam opravičujem... naslednjič si bom dal prevezo čez oči in čepke v ušesa ter vzel kolo, ki mi ga boste ponudili, odprl denarnico, pa vzemite kolikor Vam paše...

daj no... sej spet ni bilo tako hudo...

ajde, čakam pošto.

hvala!

lp marko

Zlodej 28.09.2015 15:44

bom dal print sc. pa naj potem vidijo vsi :D slike ki so bile na bolho si samo želel na mail dobiti to je pa tudi vse :D od tega da si me pošiljal v 3pm ker nisi pogledal maila iz katerega si mi pisal :D bodiva realna in povej po pravici.... s tem da sem povedal takrat da sem v tujini bil ne pa pri tebi doma!!

147 29.09.2015 07:49

@Zlodej...dej gor korenspondenco pa da se nalije čistega vina.
Takšni komplikatorji ki bi radi kupili novo kolo z vsemi dokumenti za par evrov in mislijo da se samo na njih čaka in se svet okrog njih vrti, pa četudi zaradi njih čaka stranka katera ima namen kuupit za 6K kolo gredo tudi meni pošteno na živce.
Sploh pa takšni ki doma peglajo kavč cele dneve, pišejo maile, al da bi človek poklical to pa bog ne daj, ker bi dal celih 20 centov za klic!

picek.petelin 29.09.2015 08:16

Lepo to delaš, lepo zlodej. 

gorann316998 29.09.2015 08:43
@picek.petelin:

Lepo to delaš, lepo zlodej. 

+1

147 29.09.2015 09:30

Glede na ta 2 posta sklepam, da vi sklepate (napačno) da sem jaz Zlodej.
Naj povem da nisem Zlodej, se mi zdi pa krivično in napačno po forumih pogovarjat o poslovnih zadevah...če pa ga uni kekec napačno in po krivem obsoja, sem pa prvi za, da objavi korenspondenco in "opere" svoje ime. Če je pa res tako kot pravi stranka, naj bo pa v poduk in vzeto na znanje ostalim. 

Wikka 29.09.2015 10:00

Sebastian,

žalosti me ta tvoj odziv, poln jeze in sovraštva... do nekoga (mene), ki ga niti ne poznaš... ne vem kakšne so tvoje izkušnje z ostalimi kupci oz. potencialnimi kupci in me več kot toliko niti ne zanima... iz tvoje reakcije pa smatram, da ne preveč pozitivne... iz izkušenj pa vem, da je naokoli ogromno lešinarjev, ki bi stvari želeli zastonj.

V 3PM te nisem nikoli pošiljal in te niti nimam namena, ni v moji navadi...

Jaz mislim, da sva se midva zelo pošteno zmenila za nakup rabljenega kolesa, po točno taki ceni kot si si zamislil TI... morda sva se pocenkala za kakšnih 50€... še vedno pa sem ti plačal celih 1.450€ v celoti in takoj... ne vem če sem bil v trgovini pol urce...

Žal v Sloveniji do takrat ni bilo nobenega drugega takega, ki bi ti bil pripravljen TOLIKO plačati za RABLJENO kolo... in povrh vsega še letnik 2009 in ne 2011, kot si omenjal ti...

Dejmo zaključit debato kot moži... jaz sem že rekel, da sem z nakupom zadovoljen in mislim, da bi moral biti tudi ti (še bolj kot jaz), saj v teh časih ni da se stvari prodajajo same od sebe.

Če pa je prodajalcu težko stranki poslati 10 natančnih slik kolesa in odgovoriti na 10 vprašanj... pa mislim, da se mora ta prodajalec malo nad sabo zamisliti in ne nad zahtevnostjo stranke.

Zdaj pa samo še pričakujem dokumentacijo kolesa, ki si mi jo obljubil in zame je zgodba zaključena...

Kot pravi italijanski pregovor: "Amici come prima!" (Prijatelji kot prej!)

lp marko

Zlodej 02.10.2015 10:52

Kolo se je prodajalo samo od sebe in brez karkoli....to me je nasmejalo sploh iz vidika da sem ti pisal ko sem bil na službeni poti in v tujini.....pisaril si maile da ti nočem pisati a sam si pisal iz 2eh različnih mailov....

Žalosti me da vse skupaj romalo na forum in pripomoglo k moji trgovini to je odličen odziv nekoga ki dela na banki in mu je vseeno z kom in kako se preživljajo drugi ljudje.

Povej mi še nekaj in to kar tukaj.....ko si bil v trgovini sem ti povedal da dokumentov nimam in da je kolo tako kot ga vidiš, povedal sem ti da dam roko v ogenj da je brezhiben in da je na njemu opravljen servis kar je tudi bilo res!!!!! 

Za rabljeno kolo si dobil tudi RAČUN kakor za novega!!!

čez kakšen tedn ko je tudi lastnik kolesa prišel v trgovino mi je sporočil da ima tudi dokumentacijo in vse in sem ti nemudoma sporočil (na mail) da je to lastnik povedal in da mi jih bo prinesel v trgovino, in tako si ti kasneje hotel imeti dokumente v 1dnevu tudi pri sebi. Predn sem jaz dokumente od njega dobil in vse je trajalo potem PRIZNAM sem malce pozabil na to ker je bil vrhunec sezone in sem sam delal v trgovini po 12h ali več. Na koncu pa je vse skupaj pripeljalo do tega kar je sedaj.

Naj spoznajo sami kaj je bilo res in kaj ne, lahko zanikaš vse skupaj ampak na koncu veš da je resnica kar sem napisal!!

LP Špica Šport Tolmin

postoj 02.10.2015 11:49

Ampak obroči so pa lepi...kaže jezik

picek.petelin 02.10.2015 12:07
@147:

Glede na ta 2 posta sklepam, da vi sklepate (napačno) da sem jaz Zlodej.
Naj povem da nisem Zlodej, se mi zdi pa krivično in napačno po forumih pogovarjat o poslovnih zadevah...če pa ga uni kekec napačno in po krivem obsoja, sem pa prvi za, da objavi korenspondenco in "opere" svoje ime. Če je pa res tako kot pravi stranka, naj bo pa v poduk in vzeto na znanje ostalim. 

Glede na zgornji post ti misliš, da jaz mislim, da si na prejšnjem postu ti 147 zlodej, ti moram povedati, da jaz NE mislim, da si ti ZLODEJ.v zadregi

piki7 02.10.2015 12:17

Keep going, keep going.... smeh

Wikka 02.10.2015 14:42

Sebastian... nimam problemov, da ti nebi tukaj odgovoril... ampak tako kot obstaja + in - na bateriji, tako sva jaz in ti... očitno sva diametralno različna... pa kaj potem...

Ne razumem zakaj toliko tipkaš, da te BLATIM... kaj to resno verjameš??? KER TE NE!!! Niti slučajno! Si mi vredu, tudi če si drugačen kot jaz... verjamem, da se trudiš ampak verjami, da se tudi jaz, čeprav na banki (ni NLB in nobena podobna, delam tudi jaz v privatni firmi), v čisto drugačnem okolju, s povsem drugačnimi ljudmi...

TOREJ! Nešteto krat sem že povedal, da SEM Z NAKUPOM ZELO ZADOVOLJEN! KOLO JE ŠPICA (ŠPORT TOLMIN)!!! nasmeh

Kakorkoli, JAVNO SE TI ŠE ZAHVALJUJEM TUDI ZA DOKUMENTACIJO, ki je prispela do mene.

Še kaj? Niti ne...

Marketing, oglaševanje in podobne PR-ovske zadeve so zelo kompleksna stvar... verjemi, da je na koncu koncev vsaka reklama dobra reklama... nekoliko je oživela ta tvoja tema... in marsikdo je dodatno izvedel za tvojo trgovino.

Fajn bodi!

lp marko

piki7 02.10.2015 15:09

Ah ne, bo že konec debate? jok

Zlodej 14.10.2015 11:43

V akciji imamo razne artikle ki se odprodajajo tudi do -40%popusta na gotovinsko plačilo pa priznamo še dodatnih 5%

Odlična vetrovka z dsevnimi detajli

velikost M

www.pocsports.com/en/product/ 1909/avip-light-wind-jacket

uploaded

Zlodej 14.10.2015 11:44

Sportful allure sleveless ženski kolesarski brezrokavnik

Vrhunsko izdelan ženski brezrokavnik privlačnih barv.

-sublimacijsko natisnjene barve
-silikonske elastike z silikonom za bolši oprijem
-skrita zadrga

velikost S
teža 82g

karakteristike:
(max 4+)
-zračnost: +++
-aerodinamika: +++
-kompresisko: +++
-UV zaščita: ++++

cena: 59,99€ -40%= 35,99€

uploaded

uploaded

uploaded

byteminister 14.10.2015 13:50
@Wikka:

Sebastian... nimam problemov, da ti nebi tukaj odgovoril... ampak tako kot obstaja + in - na bateriji, tako sva jaz in ti... očitno sva diametralno različna... pa kaj potem...

Ne razumem zakaj toliko tipkaš, da te BLATIM... kaj to resno verjameš??? KER TE NE!!! Niti slučajno! Si mi vredu, tudi če si drugačen kot jaz... verjamem, da se trudiš ampak verjami, da se tudi jaz, čeprav na banki (ni NLB in nobena podobna, delam tudi jaz v privatni firmi), v čisto drugačnem okolju, s povsem drugačnimi ljudmi...

TOREJ! Nešteto krat sem že povedal, da SEM Z NAKUPOM ZELO ZADOVOLJEN! KOLO JE ŠPICA (ŠPORT TOLMIN)!!! nasmeh

Kakorkoli, JAVNO SE TI ŠE ZAHVALJUJEM TUDI ZA DOKUMENTACIJO, ki je prispela do mene.

Še kaj? Niti ne...

Marketing, oglaševanje in podobne PR-ovske zadeve so zelo kompleksna stvar... verjemi, da je na koncu koncev vsaka reklama dobra reklama... nekoliko je oživela ta tvoja tema... in marsikdo je dodatno izvedel za tvojo trgovino.

Fajn bodi!

lp marko

Pa dobro, ali lahko že vidim slike tega kolesaa!!! :P ne res me zanima katero kolo je bilo to.

Zlodej 14.10.2015 15:22

SPORTFUL crank 3 jerseys
Športna kratka majica ki je bila narejena z namenom, ''pojdi kamorkoli in delaj karkol'' je narejena iz vrhunskih materialov ki jih uporabljajo v njihovih najbolših dresih za ekipe, hkrati pa vsak detajn na majci poskrbi da je vse kakor mora biti za šport

velikost L
teža 145g

-tkanina ki omogoča ektremno zračnost in hitro sušenje telesa
-reflektivno odbojna barva zadrge
-na elastika ki se oprime da majca ne zdrsne previsoko
-zakrita zadrga

karakteristike:
(max 4+)
-zračnost: +++
-aerodinamika: ++
-kompresisko: +++
-UV zaščita: ++++

cena: 56,99€ -40%popusta = 34,19€

na gotovino še -5%

uploaded

uploaded

uploaded

uploaded

Zlodej 14.10.2015 15:28

čelada OCTAL AVIP MIPS (velikost MEDIUM 54/60) z zaščito MIP več o tem si lahko preberete

www.pocsports.com/en/product/ 1973/octal-avip-mips

v akciskem kompletu pa so še očala DO Half Blade AVIP

290€ v akciji na gotovino še 5% poousta

[email protected] i

070856309

uploaded

uploaded

uploaded

uploaded

uploaded

uploaded

Zlodej 19.10.2015 16:31

V Tolminu se pripravljamo na novo sezono in tako bomo imeli na voljo tudi nova kolesa

uploaded

uploaded

uploaded

uploaded

Zlodej 20.10.2015 08:18

uploaded

uploaded

uploaded

uploaded

uploaded

uploaded

uploaded

uploaded

uploaded

uploaded

uploaded

uploaded

Zlodej 20.10.2015 08:22

Športni center, Špica Šport Tolmin

ki se nahaja v Tolminu smo organizirali shranjevanje/zimovanje koles

za več informaciji nas pokličite ali pišite mail:

070 856 309

[email protected] i

uploaded

Zlodej 20.10.2015 08:25

Športni center, Špica Šport Tolmin

imamo velike posezonske razprodaje tudi do 50% na vrhunske kakovostne znamke oblačil in čelad sportful in POC

Zlodej 21.10.2015 09:28

V Športnem centru Špica Šport Tolmin že več kot mesec dni izvajamo akcijo zimovanja kolesa...

[email protected] i

070/856 309

uploaded

1 2
DODAJ ODGOVOR
SLEDI OBJAVI