35. Rekreativni kolesarski maraton TRI SRCA RADENCI bo v nedeljo, 31. maja 2015

Domov > Forum > 35. Rekreativni kolesarski maraton TRI SRCA RADENCI bo v nedeljo, 31. maja 2015

35. Rekreativni kolesarski maraton TRI SRCA RADENCI bo v nedeljo, 31. maja 2015

SORTIRAJ PO:
migaj 08.05.2015 04:42

35. Rekreativni kolesarski maraton TRI SRCA RADENCI bo v nedeljo, 31. maja 2015 s startom ob 10 uri izpred Lovskega doma v Radencih.
Proge so zahtevne, udeležba na RKM TRI SRCA Radenci je najboljša priprava na Maraton Franja.

Organizatorji, člani Kolesarske sekcije ŠD Radenci, pripravljamo skozi čudovite kraje po Radgonsko-Kapelskih goricah štiri proge:
 - veliki maraton TRI SRCA RADENSKA CLASSIC 2015 na 75 km progi s sedmimi vzponi
 - srednji maraton TRI SRCA RADENSKA LIGHT 2015 na 54 km s štirimi vzponi
 - mali maraton NATURELLE 2015 na 28 km z dvema vzponoma 
 - otroški maraton OAZA 2015 na 4 km

Startnina: 
 - 12€ z vplačilom startnine v pred-prijavnem roku do 24. maja 2015,  na dan maratona pa 15€
 - 8€ otroški maraton v pred-prijavnem roku do 24.maja 2015, na dan maratona 10€

Vsak udeleženec dobi:
 - spominsko medaljo in majico
 - napitke na startu, progi in po prihodu v cilj
 - malico na cilju
 - kopanje v Termah Zdravilišča Radenci na dan prireditve
 - bogat srečelov -glavna nagrada je kolo
 - pokali za najstarejše udeležence ter najštevilčnejšo ekipo

Po prihodu v cilj druženje v sproščenem vzdušju v senci dreves.

Podrobnejše informacije in pred-prijave na spletni strani: www.kose-radenci.si
Plačilo startnine na SI56 0234 1001 1912 031. V namen vpišite priimek in ime udeleženca/ev. Pri enkratnem vplačilu za večje število udeležencev, prosimo pošljite seznam na elektronski naslov. 

ŠD Radenci,  Radgonska cesta 10, 9252 Radenci
el.naslov: [email protected] 
gsm: 051 353 645 ter 051 326 004
www.kose-radenci.si 

Endura 17.05.2015 09:51

Prvič pridem v te konce,mi lahko poveste kako je kaj z parkingom?

Lp

Pinocio 17.05.2015 11:04
@Endura:

Prvič pridem v te konce,mi lahko poveste kako je kaj z parkingom?

Lp

jaz še problema na tem maratonu nisem imel s parkiranjem,imajo dovolj placa za avtomobile tudi,če pride tisoč kolesarjev...Endura tako bodi brez skrbi,pa še mislim,da ne bo treba daleč vstran od cilja parkirat... mežik

Endura 17.05.2015 13:40

Hvala,sej nekaj sem videl na google earth da je blizu en večji trgovski center če se ne motim

sam kle na Dolenjskem majo že skor povsod rampe

hvala in lp

SHad 17.05.2015 15:24
Zraven prek ceste je Jager trgovina.
Parkplaca koliko hočeš.
migaj 17.05.2015 15:37

Tako kot dosedaj se bo parkiralo predevsem čisto zraven na parkirišču Škerget Logistika ter na obeh parkiriščih našega glavnega pokrovitelja polnilnice Radenske d.d Radenci.
Sicer pa se da parkirat še marsikje, tudi na v postu nazaj omenjenem parkirišču je vedno veliko prostora, kakor tudi drugje - nedelja je.

Endura 17.05.2015 15:57

Hvala

bike 21.05.2015 08:26

Kar se tiče parkirnih prostorov ni problema. Približno 50m vstran je velik parkirni prostor. Lahko se parkira tudi pri firmi Radenska.

Vsi ki imate majhne otroke pa lahko pridete z njimi na cca 4 km progo.

Preprijave so v teku:

www.kose-radenci.si/m1Prijava 00.asp

Nikita 21.05.2015 08:34
@bike:

Kar se tiče parkirnih prostorov ni problema. Približno 50m vstran je velik parkirni prostor. Lahko se parkira tudi pri firmi Radenska.

Vsi ki imate majhne otroke pa lahko pridete z njimi na cca 4 km progo.

Preprijave so v teku:

www.kose-radenci.si/m1Prijava 00.asp

... mogoče pa celo pridem... uradno!

Nenazadnje, v predprijavi 12,00 eur. Za ta denar se lahko kopaš v zdravilišču, kjer karta verjetno tudi stane vsaj 6 do 8 eur. Če doma kuham... me tudi stane 2 do 3 eur. To je že 8 eur. Potem dobim majico, katero sicer ne rabim, lahko pa jo komu dam in tudi to šteje? Nenazadnje imajo še srečolov... morda zadenem kaj za 3 do 5 eur... in če štejemo še druženje... se izplača, a? Vse našteto je kar zanesljivo.

Morda si omislim... prihod zgodaj zjutraj a avtom, malo naokrog s kolesom in fotoaparatom in se nekje priključim na trasi...

Nikita 21.05.2015 16:06

Sem že dobil kritiko, pripombo na moj eleborat, kalkulacijo... smeh

Kaj pa je narobe. Če bi država, oblast vedela računati vsaj malo oz. podobno, kot je moje zgoraj, sedaj ne bi bili v dolgovi, a, ha, ha...??? Malce heca.

Migiću... a bo možno rok za predprijavo kaj podaljšati? Sedem dni naprej se pa res ne bom, ne morem odločiti, kajti meni je predvsem pomembno, da bom imel možnost kopanja v zdravilišču. V nekem oblačnem, deževnem in hladnem vremenu me tja sigurno ne bo vleklo.

Magnum 21.05.2015 18:26
@Nikita:

Migiću... a bo možno rok za predprijavo kaj podaljšati? Sedem dni naprej se pa res ne bom, ne morem odločiti, kajti meni je predvsem pomembno, da bom imel možnost kopanja v zdravilišču.

ha ha ha,jaz pa mislim,da je tebi bolj pomembno,da bi imel možnost tiste tri €,ki bi jih prišparal v predprijavi ponucat za cenejšo pivo,ki ga bodo verjetno spet imeli (čudno,da še nisi tega sam vprašal)... smeh

Nikita 21.05.2015 18:36
@Magnum:
@Nikita:

Migiću... a bo možno rok za predprijavo kaj podaljšati? Sedem dni naprej se pa res ne bom, ne morem odločiti, kajti meni je predvsem pomembno, da bom imel možnost kopanja v zdravilišču.

ha ha ha,jaz pa mislim,da je tebi bolj pomembno,da bi imel možnost tiste tri €,ki bi jih prišparal v predprijavi ponucat za cenejšo pivo,ki ga bodo verjetno spet imeli (čudno,da še nisi tega sam vprašal)... smeh

... zakaj pa imajo predprijave, če ne tudi zaradi teh 3 eur.

Maraton kot maraton glede proge in vožnje z ostalimi udeleženci me niti ne zanima. Bi pa začel peljati bolj zgodaj, se nekje ob pol enih pridružil ostalim, pojedel, kar mi bodo pač dali, spil seveda tudi pivo  in morda počakal še na cenejše, pa ne bom glede tega sam, morda tudi zadenem hišo oz. kolo ter se na koncu grem še kopat. Mislim, da je samo kopanje po 13˙00 uri nekih 12 eur. Torej pri maratonu dobim gratis nekaj pijače, hrano, majico (če bo kakšna "nerodna" bo tudi dobra za pucanje kolesa, kakor navadno pravimo), na žrebanju sem si rezervniral hišo (dobro, tudi kolo bo v redu, edino ne vem, kako ga bom spravil domov smeh)... pa še koga spoznam. In tebe vidim, kar na koncu koncev ni tako slabo, a?

Kopanje me zanima iz enostavnega razloga, ker se tu da solidno prišparati, 3. junija pa greva s kolegom s kolesi na morje in tam ne bo prijetno, če bom šel na sonce... brez "prijašnjeg obojadisanja". Sicer pa... nekaj mi je govorilo, da se boš ravno ti oglasil. Vsaj tu sva si podobna - oba s preterano predolgim jezikom, a?

Pa tudi temo dviiiiiiiigaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaavaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaa! nedolžen

migaj 23.05.2015 11:56

Nikita, glede na to, da si že ničkolikokrat fotografiral kolesarje/ke udeležence/ke na progah, bo zate pivo zastonj smeh

Magnum 23.05.2015 12:25
@migaj:

Nikita, glede na to, da si že ničkolikokrat fotografiral kolesarje/ke udeležence/ke na progah, bo zate pivo zastonj smeh

tako... nasmeh

Nikita 24.05.2015 07:55
@Magnum:
@migaj:

tako... nasmeh

... ne dvigaj mi puls že v nedeljo zjutraj... smeh

Nikita 24.05.2015 07:56
@migaj:

... eno si dam spiti... tudi zastonj, čemu pa ne. Drugače pa jaz svoje stvari plačujem! Jutri, pojutrišnjem se odločim... če pridem uradno na maraton. En kolega je v "defektu", drugi se še odloča, pajdašica pa ni navdušena. Tako, da so možnosti... kar male.

migaj 24.05.2015 20:33

prepričan sem, da se vidimo nasmeh

www.kose-radenci.si

Nikita 24.05.2015 20:44
@migaj:

prepričan sem, da se vidimo nasmeh

www.kose-radenci.si

... zdaj je vse v božjih rokah oz. vremenu, kakor se temu pravi. Če bo vreme ugodno, toplo, sončno, zelo primerno za kopanje sigurno pridem še z dvema pajdašicama... lepo odpeljemo turo iz Sobote do štarta, pa progico 28 km... pa na kopanje in domov. Edino tam pri Policah ga bomo zavili po svoje... kajti tistu spust po luknjah pa nočeta voziti, tako da ju bom usmeril eno cesto višje, katera je neprimerno boljša. Tudi spust manj nevaren.

migaj 25.05.2015 06:24

Nasledni vikend bo lepo smeh
 www.accuweather.com/en/si/rad enci/300324/weekend-weather/30 0324

Nikita 25.05.2015 06:39
@migaj:

www.accuweather.com/en/si/rad enci/300324/weekend-weather/3 0 0324

... ni ravno obetavno... zame, ko je pod 35 stopinj pri meni tretirano kot hladno! presenečen

bike 25.05.2015 08:29

Nikita pozabil si na spominsko medaljo.

Ne pozabit da je to 35. RKM TRI SRCA.

Dolga tradicija. Predprijave pa so predprijave. Če kalkuliraš pač plačaš 3€ več.

Tako je tudi na razprodajah.

Nikita 25.05.2015 08:35
@bike:

Nikita pozabil si na spominsko medaljo.

Ne pozabit da je to 35. RKM TRI SRCA.

Dolga tradicija. Predprijave pa so predprijave. Če kalkuliraš pač plačaš 3€ več.

Tako je tudi na razprodajah.

Spominsko medaljo sem pozabil... bom pa iskren: tega "pleja" imam v eni škatli za nekaj kil... če vam zmanjkajo, skočim domov, da jih razdelimo, a? Meni osebno te medalje ne pomenijo kaj dosti...

... ni problem v teh 3 eur... Tako smo se odločili, da se vnaprej ne prijavljamo, kajti odločilno bo vreme. Če bo hladno, oblačno... kopanje odpade in tudi naša udeležba na maratonu.

Tako seveda odpade... kalkuliranje, he, he...

SHad 25.05.2015 09:09

Plačal sem včeraj, samo popoldne, se to šteje še za predprijavo ?
Naprej bo šlo danes.

bike 25.05.2015 11:23

Predvidevam da si plačal po predprijavah in to je OK.

Nismo tako rigorozni. Vem da gredo plačila v ponedeljek.

Pinocio 25.05.2015 15:17

Jaz bi pa samo vprašal,če bo zdaj ta maraton ostal v majskem terminu,ali se bo kdaj vrnil nazaj v avgustovskega,ne vem no,sam sem bil nekako navajen,da se tega maratona udeležujem v mesecu avgustu.
Zame je bil to nek ritual v avgustu,najprej maraton Bioterme,potem za dva tedna maraton Tri Srca,ker pa ste to sedaj prestavili na maj,me nekako več ne mika,da bi se udeležil tega Tri Srca maratona v maju. 
Ne mislim s tem nič slabega,ker sem se vedno pri vas počutil odlično,tudi prireditvi ste izpeljali po mojem prepričanju brez pripomb,vedno sem bil presenečen nad organizacijo kako to pri vas super laufa,tudi takrat,ko ste še imeli rekordne udeležbe,vsaka vam čast.
Ampak po mojem globokem prepričanju mislim,da je bil avgustovski termin za izvedbo tega maratona veliko boljši.
Sicer pa vam želim,lepo vreme in veliko udeležencev na maratonu.
Lp 

Endura 25.05.2015 16:02
@migaj:

www.accuweather.com/en/si/rad enci/300324/weekend-weather/3 0 0324

zdajle kaže da bo dež neodločen

sam za točno napoved je še precej predaleč

Nikita 25.05.2015 18:41

Ne paničarimo 6 dni pred maratonom. Jaz imam pač posebno željo... torej vroče vreme, drugače pa upam, da bo vsaj "znosno" za voziti maraton, kajti malo organizatorjev maratonov je, kateri so imeli v zadnjih štirih, petih letih toliko smole z vremenom.

Meni tudi ni všeč, da so prestavili datum, avgust je bil pač rezerviran v roku dveh tednov za dva odlična maratona v naših krajih, za dve priložnosti za prijetno druženje med nami in še kaj. Ampak, oni so se odločili, kakor so se... jaz sem to lani pač kometiral, da so si sprožili strel v koleno.

Kakor koli... v sredo, četrtek pa bom že več vedeli, kakšno bo vreme. Če b lepo... vedno sem rekel, da je prireditveni prostor tam pri Ježu eden najlepših, najbolj naravnih, kar jih je v Sloveniji. Jutri, pojutrišnjem prilepim kakšno slikico iz prejšnjih let, počasi nekih novih, zanimivih že zmanjkuje... mogoče bo drugo leto spet priložnost, želja, da pofotografiram na novo... na moj način, torej s premikanjem po trasi, menjavanjem lokacij... in to več ali manj skoraj stoprocentno s kolesom.

Nikita 25.05.2015 19:57

Pa evo... malo zgodovine:

Nekaj portretov... danes smo celih 9 let starejši. Kako čas beži...

uploaded

Tole sem podnaslovil: moj šef. Ja, dolga leta je bil moj "šejf" v Fotoklubu Murska Sobota.

uploaded

Nepozabni Saško... njegova usoda še dandanes dokončno ni znana.

uploaded

Vedno mlad, nasmejan in z nabritim jezikom, he, he... Zajebanko alias Magnum!

uploaded

Še en forumovec je zadel... glavni dobitek. Ime izpustimo...

uploaded

Moja malenskost... leta 2006

Nekih slikic s trase to leto nimam, razen eno tri posnetke kolesark in kolesarjev, kateri se peljejo proti Ježu. Ta leta sem pač tudi sam vozil.... kolo na maratonu in je bil čas za fotografiranje samo pred in po njem.

Nikita 25.05.2015 20:02

Še smo v letu 2006... nekaj slikic s prireditvenega prostora, torej pri Ježu:

uploaded

uploaded

uploaded

uploaded

uploaded

uploaded

uploaded

To so bili časi... ko so bile udeležbe na maratonih neprimerno številčnejše... predvsem pa je na maratone prišlo vozit kolo mlado in staro s kraja priredtive ali bližnjih vasi. Dandanes opažam, da to zelo, zelo izumira.

migaj 25.05.2015 21:11

Danes popoldne preveril spust iz Polic - vse luknje so dobro zakrpane.
Predprijave so še vedno odprte  www.kose-radenci.si/  nasmeh

Priložnost za sprečanje in klepet o starih časih:
www.kose-radenci.si/foto/Tris rca2011/slides/DSC04170.JPG

1 2
DODAJ ODGOVOR
SLEDI OBJAVI