poskusi tukaj
www.psih-klinika.si/
Sam ste eni, naspikance na touru mate za bogove a navadne smrtnike bi pa na psihiatrijo poslal :D
Riž,makarone pa velik treninga.
Itak pa kurš folk tle gor.
Poskusi se močno s kremo za sončenje namazat, tako kot se je Armstrong in potem je letel ko hudič. Pa še opeklin ne boš dobil, če boš to na soncu delal. Samo visok faktor moraš vzet.
Kaj a misliš, da ti bojo kar svoje dobavitelje dali ? Potem so za džabe zmetali tisti denar, ki so ga dali za doping, če bo konkurenca na istih substancah
Za Stravo si pa kakega hekerja raje najdi, da ti malo pokodira GPS in rešeno, ali pa se z avtom &motorjem čisto počasi vozi po isti progi
Dobiš v vsaki bolje založeni trgovini.
He,he,he... zdaj si pa vprašu lisice če so kaj kure vidle....
@takahura19:Glede na to da bi rad podrl nekatere segmente na Stravi me zanima kje lahko legalno kupim doping ali angleško rečeno PED (PERFORMANCE ENHANCING DRUGS), saj vrjamem da nakup s-works kolesa zi di2 opremo mi ne bo tako pomagal, kot bi mi kakšen EPO. Upam da mi lahko posreduje kdo več informacij :D Lp
Tukaj baje nabavljajo pohodniki, ki še pred zajtrkom odšibajo Šmarno goro. Upokojenci imajo razen količinskega še poseben popust. Dogovori se s staro materjo ali očetom.
24hoursppc.org/epo_erythropoi etin.htm
@DaisyDejzi:@takahura19:Glede na to da bi rad podrl nekatere segmente na Stravi me zanima kje lahko legalno kupim doping ali angleško rečeno PED (PERFORMANCE ENHANCING DRUGS), saj vrjamem da nakup s-works kolesa zi di2 opremo mi ne bo tako pomagal, kot bi mi kakšen EPO. Upam da mi lahko posreduje kdo več informacij :D Lp
Tukaj baje nabavljajo pohodniki, ki še pred zajtrkom odšibajo Šmarno goro. Upokojenci imajo razen količinskega še poseben popust. Dogovori se s staro materjo ali očetom.
24hoursppc.org/epo_erythropoi etin.htm
Šiba 35 km/h in prehiteva vse živo.Mislm da bo mogu še mal rezerve vn potegnt preden bo začel doping uporabljat.
Poba nič reklam ne gleda. Ampak vsaj tisto za Red bull bi lahko kdaj. Če stari fotri to pijejo, da lahko vsak dan 3x 10 lm-ske klance naskakujejo, in to v tej vročini, potem bi enmu mladcu tud kej zalegl. Al kaj?!
@takahura19:Glede na to da bi rad podrl nekatere segmente na Stravi me zanima kje lahko legalno kupim doping ali angleško rečeno PED (PERFORMANCE ENHANCING DRUGS), saj vrjamem da nakup s-works kolesa zi di2 opremo mi ne bo tako pomagal, kot bi mi kakšen EPO. Upam da mi lahko posreduje kdo več informacij :D Lp
Saj pol lahhko dodaš s-worsku elektromotor, da boš lahko sleparil samega sebe, niti vrteti ti ne bo treba, stravo pa odpelješ s navitim tomos ponyem, da boš prvi.
Naj me en popravi če se motim, samo a niso pod doping mišljeni vsi prehrambeni dodatki?
Eni so prepovedani eni pač ne?
@takahura19: Sam se splača nabavit ta EPO od kitajca bom čez par let zihr dobu pogodbo pr BMC ali pa tinkoff saxo.
Če si dobro prebral in razumel navodila za uporabo imaš še kar nekaj prihodnosti, predno postaneš statistika.
Če poznaš kakšnega s špice, ki nastopa v rekreativnem pokalu Slovenije in ni tvoja konkurenca bi se tudi na teh dirkah dalo kaj dobiti
@sid:Naj me en popravi če se motim, samo a niso pod doping mišljeni vsi prehrambeni dodatki?
Eni so prepovedani eni pač ne?
Ma kaj bluziš doping je doping, prehranski dotaki pa so prehranski dodatki (za veliko denarja malo muzike).
@takahura19: Sam se splača nabavit ta EPO od kitajca bom čez par let zihr dobu pogodbo pr BMC ali pa tinkoff saxo.
Ni zdravo, to od Kitajca. Malo preštudiraj prehrano, načine treningov in počitka. To je največ, kar lahko sam nardiš. Pol pa še fotra vključi kot sponzorja, kar se prehrane tiče, ker ta je pa draga! Pol pa še prehranski dodatki in stimulansi. Pa vseeno ceneje kot doping, ker po turi si tako ali tako lačen in prazen.
Ko sam ne boš več našel načina za napredovanje, si pa omisli osebnega trenerja. Veliko jih je, ki so poznavalci, kako najti načine, da nekdo napreduje.
Kaj pa želiš postati na Stravi? Kronometraš, hribolazec ali vsestranski kolesar? Treningi niso enaki.
ok ,če ne vidite da tip nabija maksimalno potem kapo dol temu modelu ni kaj on bi rad pri Stravi določene segmente popravil in sprašuje ,kje lahk dobi doping
Vprašej v Leku ali pa pri Krki, mogoče ma celo vratar kej pod pultom.
No dejmo folk, človek je zastavil resno vprašanje. Če bi vas bilo več zainteresiranih, lahko zrihtam en dober skupinski popust. Pa še igle zvestobe dobimo za vsakih 10€ nakupa!
@Ich:No dejmo folk, človek je zastavil resno vprašanje. Če bi vas bilo več zainteresiranih, lahko zrihtam en dober skupinski popust. Pa še igle zvestobe dobimo za vsakih 10€ nakupa!
Kot da mu nisem jaz vse lepo razložil. Lepše razlage in ponudbe kot je na tistem mojem linku ni mogoče dobiti. Se pa seveda lahko malce zatakne pri realizaciji.
Za Stravine KOM-e nabirat pa res ne rabiš EPO-ta od Kitajcev.
Enemu mopedistu daš za pir (najlažje boš kakega nažical na cesti na Rakitno, tam jih kar mrgoli), se ga primeš za komolec in te šlepa gor.
Kako to zgleda, smo videli na nekaterih posnetkih iz Alp
road.cc/content/news/84868-di gital-epo-smash-your-strava-ti mes%E2%80%A6-cheating
1) Se normalno pelješ po določeni trasi,
2) ko prideš domov ne smeš uplovdat
3) poiščeš v pomnilniku tisti tcx file (oziroma strava ima drugo končnico not)
4) na internetu dobiš, programček da ga obrneš (to se posebaj dobro odreže v klancih, ker namesto gor si šel dol :P)
5) prepišeš originalen fajl...
6) uplovdaš gor
In imaš KOM :D
Prid do mene pa boš sosedovem Fonzlnu reku , da ni glih pr seb . Te bo tko dopingiru , da dam ne boš znou , pa še zastonj bo !
Velika večina vas smeti to temo. "Človek" je enostavno vprašal kje dobiti doping in nič drugega...
Eh tole dobiš na ebay-u..
Glede na to da bi rad podrl nekatere segmente na Stravi me zanima kje lahko legalno kupim doping ali angleško rečeno PED (PERFORMANCE ENHANCING DRUGS), saj vrjamem da nakup s-works kolesa zi di2 opremo mi ne bo tako pomagal, kot bi mi kakšen EPO. Upam da mi lahko posreduje kdo več informacij :D Lp