Pridružite se dobrodelni akciji 1 km = 1 cent

Domov > Forum > Pridružite se dobrodelni akciji 1 km = 1 cent

Pridružite se dobrodelni akciji 1 km = 1 cent

SORTIRAJ PO:
Obalnimaraton 04.08.2015 09:13

Dobrodelna akcija poteka od 14. julija do 27. septembra, k sodelovanju pa pristopite v treh preprostih korakih:
 

1. če je že ne uporabljate, na pametni telefon preko trgovine iStore ali Google Play naložite brezplačno aplikacijo Endomondo

2. preko spletne strani (ne aplikacije) poiščete in se prijavite v skupino (»team«) Obalni kolesarski maraton (klik na »join«)
 

3. vozite se s kolesom in vadbe snemate s pomočjo aplikacije (način vadbe nastavite na cycling sport, cycling transport ali mountain biking), kilometri pa se s tem samodejno prištevajo v skupno kvoto.

V akciji sodelujoči ne prispevate denarja ampak s kolesom prevožene kilometre. Zbiranje kilometrov je realno in transparentno, saj jih meri brezplačna spletna aplikacija, za sodelovanje pa je potreben zgolj pametni telefon in dobra volja posameznika. Število prevoženih kilometrov je ves čas na voljo na spletni strani.

Cilj akcije je med 14. julijem in 27. septembrom ob sodelovanju čim večjega števila rekreativnih kolesarjev skupno zbrati 100.000 prekolesarjenih kilometrov, s čimer bomo zagotovili 1.000 € sredstev za dobrodelni namen.

Zaključek akcije bo na Obalnem kolesarskem maratonu 27. septembra 2015, kjer bomo kvoti prišteli še kilometre vseh udeležencev in na odru javno podelili donacijo. Kolesarji, ki bodo k akciji prispevali največ kilometrov, bodo prejeli tudi posebno priznanje.

Če se nam bo na maratonu pridružilo vsaj 1.000 udeležencev bomo od vsakega za dobrodelni namen namenili še po 1 € in z dodatnih 1.000 omogočili tudi organizacijo kolesarskega kampa za paraplegike.

Pridružite se in kolesarite za dober namen! 

KoloJeZakon 13.08.2015 11:19

Zelo dobro zastavljeno, dejanski kilometri in tudi tale Endomondo ni švoh... Sem že zraven in dodajam kilometre.

Se vidimo v Kopru na maratonu! 

1
DODAJ ODGOVOR
SLEDI OBJAVI