poštenje

Domov > Forum > poštenje

poštenje

SORTIRAJ PO:
pogi 31.08.2015 09:56

Rekreativne tekme so namenjene druženju in tudi tekmovanju ter dokazovanju napredka posameznih kolesarjev. Goljufanju  ni prostora. A je tako Šesek-bambi?

nitrous 31.08.2015 10:11

Dej ko napišeš nekaj napiši tako da se razume za kaj se gre. OK, tist na kogar se tole pač nanaša že ve kaj je, ampak ostali pa nimamo pojma. Če pa pač ni za javnost pa mu povej v zasebnem sporočilu, drugače gre samo za podjeba***!

pogi 31.08.2015 10:26

Zasebno se ne mislim ukvarjati s takimi. Gre pa enostavno za to, da je nekdo drug vozil na enem od vzponov namesto Šeska (številka 94). Pa vsaj enak dres da bi imela ( oba sta sicer bambi). Kaj človek s tem pridobi pa ne vem, zadoščenja da se postavi dober čas zagotovo ne.  

nitrous 31.08.2015 10:32

Mogoče pa en ni mogu it in je dal drugemu startnino. Ne vem sicer o katerih mestih je govora, ampak če ni bil na stopničkah pač za moje pojme ni bil oškodovan nihče.

cortez 31.08.2015 10:33

Vzpon na Krvavec morda?

pogi 31.08.2015 10:39

Krvavec.
Namesto zadnjih pozicij je seveda sedaj med prvimi- celo na stopničkah.

JaMa 31.08.2015 11:01

Realno če pogledamo druge njegove rezultate in jih primerjamo z recimo .. Drinovcem... potem se res pojavi utemeljen dvom...  Na Mangrt je bila razlika med obema cca 27 minut, na Roglo 22, na Stari vrh 14  potem na Krvavec pa samo 2 ???.   Tole smrdi do neba... 

ken 31.08.2015 11:44

Do sedaj ste kupovali PM, od sedaj pa še "motorčke"...mežik

kovit 31.08.2015 11:44

Ja boste pa že zvrtal kdo vozi njegov čip...nasmeh. Kamera na cilju? 

pogi 31.08.2015 11:52

Naj samo namignem:focus kolo in kratka bradica.

kovit 31.08.2015 12:03

ja porkaš saj ta je pa mene tud nabasu ko mladga majmuna...in to še ista kategorija kot jaz...ni kaj majster v dvigovanju forme...kaže jezik 

kovit 31.08.2015 12:08
@pogi:

Zasebno se ne mislim ukvarjati s takimi. Gre pa enostavno za to, da je nekdo drug vozil na enem od vzponov namesto Šeska (številka 94). Pa vsaj enak dres da bi imela ( oba sta sicer bambi). Kaj človek s tem pridobi pa ne vem, zadoščenja da se postavi dober čas zagotovo ne.  

Ja očitno veš kdo je ta drugi iz bambija...

pogi 31.08.2015 12:35

www.youtube.com/watch?v=ErCVS pTprjU

prve sekunde-tipičen 48 letnik

JaMa 31.08.2015 12:45
@pogi:

www.youtube.com/watch?v=ErCVS pTprjU

prve sekunde-tipičen 48 letnik

mater pol jst pri mojih 39ih zgledam zgonjen. 

djkakush10839 31.08.2015 13:40

Sam dobro skrivam svoja leta ampak tale me prehiti po levi in desni kulsmeh

nitrous 31.08.2015 14:00
@Mosad:

Realno če pogledamo druge njegove rezultate in jih primerjamo z recimo .. Drinovcem... potem se res pojavi utemeljen dvom...  Na Mangrt je bila razlika med obema cca 27 minut, na Roglo 22, na Stari vrh 14  potem na Krvavec pa samo 2 ???.   Tole smrdi do neba... 

Dobr da si ravno name preračunu. Ja očitno je nevaren in me bo ravno na Vršič že prehitel, tako da kar raziščite za koga se gre in potem "linč"kul

pogi 31.08.2015 14:19

Da ne bomo več ko mačke okoli vrele kaše:
- številka 94- uradno Šesek Uroš, neuradno Polajnar Klemen

Ne razumem kako da ni Klemna (uradno številka 35-ki jo je vozil Šesek) malo sram da mu je klubski kolega  neuradno privozil zadnje mesto med amaterji s časom 1h:02min. Šeska pa razumem da je paradiral na odru s časom 44 min. Razlika med obemi časi je cca 18 min.

kolo_za_junake_1 31.08.2015 14:55
Zakaj tem dvema ne povejte v fris kaj vs mot in zakaj niste mel pod lipo na razglasitvi jajca se prtožt,pred razglasitvijo k je bilo 15min časa za to,če vm je že takrt smrdel.
JaMa 31.08.2015 15:50
@nitrous:
@Mosad:

Dobr da si ravno name preračunu. Ja očitno je nevaren in me bo ravno na Vršič že prehitel, tako da kar raziščite za koga se gre in potem "linč"kul

zapečateno nič osebnega. Samo bil si prvi po vrsti ki si bil na vseh treh vzponih prisoten. 

leopardTrek 31.08.2015 15:55

Kaj je šel človek dejansko na stopničke? Tudi meni se je zdelo čudno, ko sem gledal Polajnarjev čas, ker vem, da je bil pred mano, pa sem mislil, da je prišlo do kakšne pomote, da sta morda ob prijavi po nesreči zamenjala številki...če pa je človek šel na stopničke je pa to nedopustno. Polajnar ima že tako stalno neke izpade, če je šlo za kako goljufijo upam, da se jima za kakšno leto prepove dirkati za PSLO.

kovit 31.08.2015 16:02

nasmeh a ta tip je šel še na štenge? in vzel po možnosti še priznanje...? ja tudi če je bilo mišljeno kot zajebancija, je bilo mimo...precej bolano ni kaj.

pogi 31.08.2015 16:05

uploaded

Lahko da je hec, lahko da ni.
Šesok zgleda kar resen. Sej če bi bil drugi bi razumel (bi bjondo objemal), ampak za tretje mesto...

kovit 31.08.2015 16:32

Po moje je malce zajeb.. poba ,ker mu je predober čas privozil...kaže jezikin se je potem nesrečnik moral takole izpostavit.

Gregaria 31.08.2015 16:37

@pogi: Na začetku ste sami lepo nakazali, kakšen je namen rekreativnih športnih prireditev. Težko razumem, zakaj bi se torej kdorkoli ukvarjali s kompleksom nekoga, ki se je odločil na temelju tuje športne pripravljenosti prikazovati svojo. Seveda tovrstno početje ne zdrži kritike, ampak osebno bi z lahkoto pogrešila (ničvreden) pokal, promocijske nogavice/rokavice/bidone, ... in konec koncev tudi točke.
Žal mi je, da so te stvari prišle tako daleč, da veliko preveč rekreativnih kolesarjev ne razume, da naj bi se s tem ukvarjali ljubiteljsko, kot prostočasna dejavnost, rekreativno, za zdravje in dobro počutje, ...
Ja, res, samo še kamere in doping kontrole na koncu rekreativne dirke nam manjkajo, potem pa bo zadeva popolnoma zadostila pojmu ''rekreativno kolesarstvo v Sloveniji''. 

Uživajte na kolesu!

LpG

nm2412 31.08.2015 16:52

Včasih sta na tekmi za svetovni pokal cifre menjala Steve in Phil Mahre ,pa ne zdej neko paniko zganjat na vaški tekmi, pa saj Porenta pa plesalc včsih tud cifro menjata pa ni neke panike

JaMa 31.08.2015 17:23
@nm2412:

Včasih sta na tekmi za svetovni pokal cifre menjala Steve in Phil Mahre ,pa ne zdej neko paniko zganjat na vaški tekmi, pa saj Porenta pa plesalc včsih tud cifro menjata pa ni neke panike

Ni panike, amapk prosim te no... take štose se it na enem kurčevem (oprostite izrazu) Pokalu slovenije za rekreativce in še koga... glavna nagrada pa bidon in par štumfov. 

GEPARD_9502 31.08.2015 17:37
Bolano :-(
robizo 31.08.2015 18:18

Ne zdaj vsega relativizirat no, češ da se je  to če dogajalo, sploh pa na tekmah amaterjev (in še koga), da to ni pomembno. Seveda je pomembno ! To se ne sme dopuščati ! Če nič drugega zaradi morale, zaradi spoštovanja drugih tekmovalcev in nenazadnje zaradi organizatorja samega, saj potem takšno tekmovanje zgubi svoj smisel. Pa tudi če gre za najbolj levo tekmovanje kar jih obstaja in tam delijo samo bidone in nogavice, itak pa verjetno noben ne tekmuje tam zaradi nagrad. 

@pogl, ma pa izredno moti tvojnačin. Ne vem, kaj se tukaj usajaš. a pričakuješ da bomo mi reševali tvojo težavo. Kot vidim si se danes očitno prijavil na ta forum samo zato, da si se pizdakal tukaj. Kje si pa nil po tekmi, pa bi se takrat pritožil. Pa tudi če si izgubil zaves, bi pa naslednji dan, namesto da se tukaj repenčiš,  poslal pisno pritožbo organizatorju.

robi9 31.08.2015 18:33

Taki tipi kot so razni Šeseki,... se verjetno podobno obnašajo tudi izven kolesarskih vod, zato je prav da se jih označi, da se jih lahko na daleč izogibamo.

pogi 31.08.2015 18:36

Jaz sem samo opozoril na nepravilnosti oziroma na nepoštenje. Kdo pa govori o kakšnih pritožbah in podobno. Če se omenjena bambijevca zaradi tega dobro počutita pa naj kar nadaljujeta s tem.

1 2 3 ... 9
DODAJ ODGOVOR
SLEDI OBJAVI