Dej ko napišeš nekaj napiši tako da se razume za kaj se gre. OK, tist na kogar se tole pač nanaša že ve kaj je, ampak ostali pa nimamo pojma. Če pa pač ni za javnost pa mu povej v zasebnem sporočilu, drugače gre samo za podjeba***!
Zasebno se ne mislim ukvarjati s takimi. Gre pa enostavno za to, da je nekdo drug vozil na enem od vzponov namesto Šeska (številka 94). Pa vsaj enak dres da bi imela ( oba sta sicer bambi). Kaj človek s tem pridobi pa ne vem, zadoščenja da se postavi dober čas zagotovo ne.
Mogoče pa en ni mogu it in je dal drugemu startnino. Ne vem sicer o katerih mestih je govora, ampak če ni bil na stopničkah pač za moje pojme ni bil oškodovan nihče.
Vzpon na Krvavec morda?
Krvavec.
Namesto zadnjih pozicij je seveda sedaj med prvimi- celo na stopničkah.
Realno če pogledamo druge njegove rezultate in jih primerjamo z recimo .. Drinovcem... potem se res pojavi utemeljen dvom... Na Mangrt je bila razlika med obema cca 27 minut, na Roglo 22, na Stari vrh 14 potem na Krvavec pa samo 2 ???. Tole smrdi do neba...
Do sedaj ste kupovali PM, od sedaj pa še "motorčke"...
Ja boste pa že zvrtal kdo vozi njegov čip.... Kamera na cilju?
Naj samo namignem:focus kolo in kratka bradica.
ja porkaš saj ta je pa mene tud nabasu ko mladga majmuna...in to še ista kategorija kot jaz...ni kaj majster v dvigovanju forme...
@pogi:Zasebno se ne mislim ukvarjati s takimi. Gre pa enostavno za to, da je nekdo drug vozil na enem od vzponov namesto Šeska (številka 94). Pa vsaj enak dres da bi imela ( oba sta sicer bambi). Kaj človek s tem pridobi pa ne vem, zadoščenja da se postavi dober čas zagotovo ne.
Ja očitno veš kdo je ta drugi iz bambija...
www.youtube.com/watch?v=ErCVS pTprjU
prve sekunde-tipičen 48 letnik
@pogi:www.youtube.com/watch?v=ErCVS pTprjU
prve sekunde-tipičen 48 letnik
mater pol jst pri mojih 39ih zgledam zgonjen.
Sam dobro skrivam svoja leta ampak tale me prehiti po levi in desni
@Mosad:Realno če pogledamo druge njegove rezultate in jih primerjamo z recimo .. Drinovcem... potem se res pojavi utemeljen dvom... Na Mangrt je bila razlika med obema cca 27 minut, na Roglo 22, na Stari vrh 14 potem na Krvavec pa samo 2 ???. Tole smrdi do neba...
Dobr da si ravno name preračunu. Ja očitno je nevaren in me bo ravno na Vršič že prehitel, tako da kar raziščite za koga se gre in potem "linč"
Da ne bomo več ko mačke okoli vrele kaše:
- številka 94- uradno Šesek Uroš, neuradno Polajnar Klemen
Ne razumem kako da ni Klemna (uradno številka 35-ki jo je vozil Šesek) malo sram da mu je klubski kolega neuradno privozil zadnje mesto med amaterji s časom 1h:02min. Šeska pa razumem da je paradiral na odru s časom 44 min. Razlika med obemi časi je cca 18 min.
@nitrous:@Mosad:Realno če pogledamo druge njegove rezultate in jih primerjamo z recimo .. Drinovcem... potem se res pojavi utemeljen dvom... Na Mangrt je bila razlika med obema cca 27 minut, na Roglo 22, na Stari vrh 14 potem na Krvavec pa samo 2 ???. Tole smrdi do neba...
Dobr da si ravno name preračunu. Ja očitno je nevaren in me bo ravno na Vršič že prehitel, tako da kar raziščite za koga se gre in potem "linč"
nič osebnega. Samo bil si prvi po vrsti ki si bil na vseh treh vzponih prisoten.
Kaj je šel človek dejansko na stopničke? Tudi meni se je zdelo čudno, ko sem gledal Polajnarjev čas, ker vem, da je bil pred mano, pa sem mislil, da je prišlo do kakšne pomote, da sta morda ob prijavi po nesreči zamenjala številki...če pa je človek šel na stopničke je pa to nedopustno. Polajnar ima že tako stalno neke izpade, če je šlo za kako goljufijo upam, da se jima za kakšno leto prepove dirkati za PSLO.
a ta tip je šel še na štenge? in vzel po možnosti še priznanje...? ja tudi če je bilo mišljeno kot zajebancija, je bilo mimo...precej bolano ni kaj.
Lahko da je hec, lahko da ni.
Šesok zgleda kar resen. Sej če bi bil drugi bi razumel (bi bjondo objemal), ampak za tretje mesto...
Po moje je malce zajeb.. poba ,ker mu je predober čas privozil...in se je potem nesrečnik moral takole izpostavit.
@pogi: Na začetku ste sami lepo nakazali, kakšen je namen rekreativnih športnih prireditev. Težko razumem, zakaj bi se torej kdorkoli ukvarjali s kompleksom nekoga, ki se je odločil na temelju tuje športne pripravljenosti prikazovati svojo. Seveda tovrstno početje ne zdrži kritike, ampak osebno bi z lahkoto pogrešila (ničvreden) pokal, promocijske nogavice/rokavice/bidone, ... in konec koncev tudi točke.
Žal mi je, da so te stvari prišle tako daleč, da veliko preveč rekreativnih kolesarjev ne razume, da naj bi se s tem ukvarjali ljubiteljsko, kot prostočasna dejavnost, rekreativno, za zdravje in dobro počutje, ...
Ja, res, samo še kamere in doping kontrole na koncu rekreativne dirke nam manjkajo, potem pa bo zadeva popolnoma zadostila pojmu ''rekreativno kolesarstvo v Sloveniji''.
Uživajte na kolesu!
LpG
Včasih sta na tekmi za svetovni pokal cifre menjala Steve in Phil Mahre ,pa ne zdej neko paniko zganjat na vaški tekmi, pa saj Porenta pa plesalc včsih tud cifro menjata pa ni neke panike
@nm2412:Včasih sta na tekmi za svetovni pokal cifre menjala Steve in Phil Mahre ,pa ne zdej neko paniko zganjat na vaški tekmi, pa saj Porenta pa plesalc včsih tud cifro menjata pa ni neke panike
Ni panike, amapk prosim te no... take štose se it na enem kurčevem (oprostite izrazu) Pokalu slovenije za rekreativce in še koga... glavna nagrada pa bidon in par štumfov.
Ne zdaj vsega relativizirat no, češ da se je to če dogajalo, sploh pa na tekmah amaterjev (in še koga), da to ni pomembno. Seveda je pomembno ! To se ne sme dopuščati ! Če nič drugega zaradi morale, zaradi spoštovanja drugih tekmovalcev in nenazadnje zaradi organizatorja samega, saj potem takšno tekmovanje zgubi svoj smisel. Pa tudi če gre za najbolj levo tekmovanje kar jih obstaja in tam delijo samo bidone in nogavice, itak pa verjetno noben ne tekmuje tam zaradi nagrad.
@pogl, ma pa izredno moti tvojnačin. Ne vem, kaj se tukaj usajaš. a pričakuješ da bomo mi reševali tvojo težavo. Kot vidim si se danes očitno prijavil na ta forum samo zato, da si se pizdakal tukaj. Kje si pa nil po tekmi, pa bi se takrat pritožil. Pa tudi če si izgubil zaves, bi pa naslednji dan, namesto da se tukaj repenčiš, poslal pisno pritožbo organizatorju.
Taki tipi kot so razni Šeseki,... se verjetno podobno obnašajo tudi izven kolesarskih vod, zato je prav da se jih označi, da se jih lahko na daleč izogibamo.
Jaz sem samo opozoril na nepravilnosti oziroma na nepoštenje. Kdo pa govori o kakšnih pritožbah in podobno. Če se omenjena bambijevca zaradi tega dobro počutita pa naj kar nadaljujeta s tem.
Rekreativne tekme so namenjene druženju in tudi tekmovanju ter dokazovanju napredka posameznih kolesarjev. Goljufanju ni prostora. A je tako Šesek-bambi?