Klikni #Sledi vsebini#, levo zgoraj ali označi levo spodaj
Imam (povsod imam zgolj možnost "prekini sledenje", pa ničesar ne dobim na svoj email. Hkrati nikjer ne najdem opcije da bi nastavil/spremenil email naslov.... ?!?
Je že kdo ugotovil, kako spremeniš email za obvestila?
A je to sploh še kolesraski forum ali je to forum posojanje denarja in iskanje zobarskih in drugih ponudb
Admin ali se res ne da zablokirati teh idijotov
Pozdravljeni!
Težava ni z zaščito foruma, temveč s sistemom registracije, kjer so boti predvsem v zadnjem mesecu precej aktivni.
Za nevšečnosti se opravičujemo.
Tehnično jedro je kljub vsakoletnemu posodabljanju zdaj že precej staro.
Zdjaj lahko že sporočimo svežo novico, da smo zakorakali v drugo faze popolne prenove spletne strani, kdaj terminsko bo pripravljena, da gre v javno uporabo bomo sporočili, ko gre čez testno fazo.
LPB
@Boss:Pozdravljeni!
Težava ni z zaščito foruma, temveč s sistemom registracije, kjer so boti predvsem v zadnjem mesecu precej aktivni.
Za nevšečnosti se opravičujemo.
Tehnično jedro je kljub vsakoletnemu posodabljanju zdaj že precej staro.
Zdjaj lahko že sporočimo svežo novico, da smo zakorakali v drugo faze popolne prenove spletne strani, kdaj terminsko bo pripravljena, da gre v javno uporabo bomo sporočili, ko gre čez testno fazo.
LPB
Vsaka prenova, posodobitev,... je dobrodošla, tako da vam želim veliko uspeha.
nič hudega...super ste,kar tako naprej
@tomi1imot:nič hudega...super ste,kar tako naprej
Vedno je lahko seveda tudi bolje.
Bomo videli, veliko uspeha!
V začetku je vsaka sprememba, tudi sprememba na boljše, za večino moteča :).
Ne delamo si utvar @StaraKost, za ene bo verjetno totalen šok, za druge pa tehnična modifikacija.
Po prehodu, nam bodo v pomoč komentarji vas uporabnikov, kaj je moteče in kaj bi bilo dobrodošlo.
Glavna sprememba in nujno potrebna je, da bo tehnično stran prilagojena za vse naprave, v samem začetku bomo kakšno vsebino umaknili in jo dodali kasneje.
Za začetek moramo slediti časovnici, da bomo mi in vi tega deležni pred Dirko po Italiji. ;)
6 mesecev prepozno! Ma,... samo da bo
@Boss:Ne delamo si utvar @StaraKost, za ene bo verjetno totalen šok, za druge pa tehnična modifikacija.
Po prehodu, nam bodo v pomoč komentarji vas uporabnikov, kaj je moteče in kaj bi bilo dobrodošlo.
Glavna sprememba in nujno potrebna je, da bo tehnično stran prilagojena za vse naprave, v samem začetku bomo kakšno vsebino umaknili in jo dodali kasneje.
Za začetek moramo slediti časovnici, da bomo mi in vi tega deležni pred Dirko po Italiji. ;)
zakaj ni desktop verzije za mobilne naprave
Mislim da je spletna stran super, še sploh če primerjamo npr. z bolha.com, ki je totalen poden-mobilna aplikacija je pa še hujša..pa s tem da za popolno uporabe bolhe uporabniki plačajo članstvo (kljub temu da so tudi reklame gor), vse storitve na bicikel.com pa so brezplačne. Le tako naprej.
@gorann3:@Boss:Ne delamo si utvar @StaraKost, za ene bo verjetno totalen šok, za druge pa tehnična modifikacija.
Za začetek moramo slediti časovnici, da bomo mi in vi tega deležni pred Dirko po Italiji. ;)zakaj ni desktop verzije za mobilne naprave
???
tole vprašanje jaz razumem tako: zakaj ni avtobusa za avto?
verjetno si mislil zakaj ni desktop verzije IN verzije za mobilne naprave?
in kolikor razumem glavnega urednika, bo ravno to urejeno z novo verzijo. pred Girom.
kenz76 - težava je v tem, da ne moreš request-at desktop strani na mobilcu. Tudi mene to moti, bi rajši imel le desktop, kot pa le mobilno varianto.
Po novem bo sledila celotna stran "responsive" obliki in ne bo potrebna delitev desktop, mobile.
Stran se bo zložila napravi primerno.
@felx:kenz76 - težava je v tem, da ne moreš request-at desktop strani na mobilcu. Tudi mene to moti, bi rajši imel le desktop, kot pa le mobilno varianto.
pa res. se opravičujem gorannu, ker sem površno prebral... sorry.
@kenz76:@felx:kenz76 - težava je v tem, da ne moreš request-at desktop strani na mobilcu. Tudi mene to moti, bi rajši imel le desktop, kot pa le mobilno varianto.
pa res. se opravičujem gorannu, ker sem površno prebral... sorry.
A kdo ve kje nastaviti email za opozorila o novih prispevkih v temi katero slediš ?
Imam nastavljeno "Pošlji mail, ko prejmem obvestilo (npr. obvestila o novih komentarjih)" -> pošlji takoj" v nastavitve "Nastavitve e-obvestil", vendar ničesar ne dobim na email ?!?