GARMIN VIRB XE ALI GOPRO

Domov > Forum > GARMIN VIRB XE ALI GOPRO

GARMIN VIRB XE ALI GOPRO

SORTIRAJ PO:
BIRDman 26.10.2015 16:18
Živjo
Nabavljam action camero in izbiram med garmin virb xe in gopro hero 4. Ima kdo kakšne izkušnje z katero izmed teh dveh kamer? Katero priporocate? Pri garminu mi je všeč, da lahko vidiš se hitrost,gopro ima pa več nastavkov, za razl. športe.
Hvala za infor.
Jan
topno1 26.10.2015 16:43

pri garminu oglašujejo, da je vodotesna do enega metra do pol ure, drugače super ko te pa enkrat dobi močan naliv pa drugi dan neha delati, ko pa reklamiraš si pa sam kriv tako, da bom tudi jaz verjetno šel na gopro

Mihi846363 27.10.2015 10:55

ne vem kje si videl podate k da je sam po enga metra vodotesen:

GPS: Yes Temperature range: From -20°  to 45°C (from -4° to 113°F) (operating); from 0° to 45°C (from 32° to 113°F) (charging); from -40° to 85°C (from -40° to 185°F) (storage) Memory: microSD™ card (up to 128 GB); card not included Accelerometer: Yes Altimeter: No Waterproof to 50 meters without a dive case Image stabilization: Yes (gyro-enhanced) Lens distortion correction: Yes
Mihi846363 27.10.2015 10:57
@Miha84:

ne vem kje si videl podate k da je sam po enga metra vodotesen:

GPS: Yes Temperature range: From -20°  to 45°C (from -4° to 113°F) (operating); from 0° to 45°C (from 32° to 113°F) (charging); from -40° to 85°C (from -40° to 185°F) (storage) Memory: microSD™ card (up to 128 GB); card not included Accelerometer: Yes Altimeter: No Waterproof to 50 meters without a dive case Image stabilization: Yes (gyro-enhanced) Lens distortion correction: Yes

Športna kamera VIRB XE ustvarja bogate širokokotne posnetke v visoki ločljivosti 1080p pri 60 sličicah na sekundo, fotografije v ločljivosti 12 milijonov slikovnih pik s hitrostjo največ 30 sličic na sekundo in zajame več vaših dejavnosti. Kamera VIRB XE je zasnovana za najneprijaznejša okolja, zato brez dodatnega ohišja deluje do globine 50 metrov, kar omogoča zajemanje čistejšega in jasnejšega zvoka. Z uporabo Garminovega GPS-a vam G-Metrix omogoča, da spremljate in na zaslonu prikažete, kako hiter, kako oddaljen, kako visok in kako intenziven trenutek ste doživeli.

topno1 27.10.2015 15:08
Pardon jaz sem mislil virb elite
Berlingo 27.10.2015 23:34

Imam GoPro HERO4 Silver. Odlična naprava. Vredna svojega denarja? Ne vem, tudi brez nje se da (lepo) živeti.
Pred nakupom sem imel v mislih kaj bom videl in kako bom užival v vožnji. Ko pa vzamem GoPro s seboj, me pa obremenjuje kaj in kako bom posnel.
Časa za posneti material zmontirat in si potem še kdaj ogledat, pa itak nimam-o. Da bi posneto delil s prijatelji? Jah zgodba je taka kot pri fotkah - če hočeš zamorit obiske, privleči na dan družinski album, kmalu bodo zehali. nasmeh 

1
DODAJ ODGOVOR
SLEDI OBJAVI